yatırım fikri

shn312

Kayıtlı Üye
beyler bıraz bırıkmısım var 1k kadar felan bır yatırım yapmak ıstıyorum yardımcı olurmusunuz :) onerılerınızı beklıyorum

1 k ya ne gibi bir yatirim yapabilirsin ki getirisi olmaz yani

En iyi yatırım ticarettir....
Bizim bi tanıdık kayseriden sucuk pastırma falan getirip istanbulda satıyordu ve çok ta güzel kar etmişti....

1k ile bir şey yapman çok zor, yatırım yapmak istiyorsan bu paranı daha çok kanal alıp daha çok video yükleyerek yapabilirsin ancak.

1.000 TL ile forexe girebilirsin. Ancak öncelikle iyi araştırmanı ve deneme hesabıyla kendini geliştirmeni tavsiye ederim. Ayrıca 1.000 TL 'nin hepsini yatırma. Ben 250 TL ile denemek için girmiştim. 1 haftada parayı ikiye katladım. Bundan bir yıl öncesinde... Riskin çok yüksek olduğunu da bilmeni isterim. Eğer doğru ve sakin hamleler yaparsan 250 TL ile bile al sat ile günde 50 TL kazanç sağlayabilirsin.

Hocam ayrıca su satarak bile çok yüksek kar elde edebilirin tanesini 25 kuruştan aldığın suyu dışarııda 1 liraya satabilirsin ünideyken ben denedim çok sağlam kar yaptım

Hocam ayrıca su satarak bile çok yüksek kar elde edebilirin tanesini 25 kuruştan aldığın suyu dışarııda 1 liraya satabilirsin ünideyken ben denedim çok sağlam kar yaptım
bundan 3 yıl once felan hocam kayserıde galerıcıler sıtesı olurdu valla dedıgınız gıbı hocam 25 krs bırakın ben 15krs alırdım halden gunluk 200 vururdum haftada bır gun olurdu ama o zmanlarda cok guzel paraydı bee :)

ne yapacaksın biliyormusun meraklı olduğun bir konuda kendini geliştirmekte kullanacaksın bilgi sınırsız para kaynağıdır

ne yapacaksın biliyormusun meraklı olduğun bir konuda kendini geliştirmekte kullanacaksın bilgi sınırsız para kaynağıdır
Valla haklısınız hocam çok haklısınız

---------- Spam Engelliyici 17:04 ---------- Önceki Mesaj 17:03 ----------

1k ile bir şey yapman çok zor, yatırım yapmak istiyorsan bu paranı daha çok kanal alıp daha çok video yükleyerek yapabilirsin ancak.
Hocam kanal alıyorum ama suan bot arıyorum hocam yaw yardimci olur birsey onerirmisiniz

1.000 TL ile forexe girebilirsin. Ancak öncelikle iyi araştırmanı ve deneme hesabıyla kendini geliştirmeni tavsiye ederim. Ayrıca 1.000 TL 'nin hepsini yatırma. Ben 250 TL ile denemek için girmiştim. 1 haftada parayı ikiye katladım. Bundan bir yıl öncesinde... Riskin çok yüksek olduğunu da bilmeni isterim. Eğer doğru ve sakin hamleler yaparsan 250 TL ile bile al sat ile günde 50 TL kazanç sağlayabilirsin.

Bir yıl önce demişsiniz şimdi bıraktınız mı?

Forex isine bulasma.
en guzel yatirim egitimdir. Kendin icin merakli oldugun konuda bir egitim al.belki 1k yetmez ama en azindN iyi bir baslangic olur. Videbu.com yanlis hatirlamiyorsam, ordan uyelik alarak bir cok egitimi alabilirsin

Forex isine bulasma.
en guzel yatirim egitimdir. Kendin icin merakli oldugun konuda bir egitim al.belki 1k yetmez ama en azindN iyi bir baslangic olur. Videbu.com yanlis hatirlamiyorsam, ordan uyelik alarak bir cok egitimi alabilirsin
Ne gibi Eğitim hocam biraz acarimisiniz rica etsem

yani bircok egitim videosu var orda. Kendini bilgisayar acisindan gelistirmeni saglar.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri