Yavaşlık (güncel)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hdp lilerin içeri alınmasından dolayı örgütlenmeyi engelemek amaçlı neti filtrelediler. Vpn iplerinide engelliyorlar .

Vpn de engellenecekmiş.. 21. Yüzyıl, haber alma özgürlüğü ??????

E5303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

arkadaşlar söz konusu ülkeyken afedersiniz ama özgürlüğünün de kendini düşünmüşlüğün de taaa............................ dedelerimiz özgürlüğün ö sünü bile aklına getirmiyordu siz şu an hayattaysanız dedelerimiz sayesinde oldu, biz dedelerimizi böyle güzel hatırlıyorken, 100 yıl sonra ki torunlarımız da bize ne hain dedelerimiz varmış demesinler! lütfen biraz vatanı düşün Atatürkçü bir nesil bunları düşünmemeli

özgürlük internetle mi oluyor yahu? bu kadar sorumsuz olmayın gidin dışarıda gezin hava alın biraz ne güzel fırsat verildi bugün işte elinize.. asıl özgürlük dışarıda.. mongol gibi pc ve telefona gömülerek olmuyor özgürlük

arkadaşlar söz konusu ülkeyken afedersiniz ama özgürlüğünün de kendini düşünmüşlüğün de taaa............................ dedelerimiz özgürlüğün ö sünü bile aklına getirmiyordu siz şu an hayattaysanız dedelerimiz sayesinde oldu, biz dedelerimizi böyle güzel hatırlıyorken, 100 yıl sonra ki torunlarımız da bize ne hain dedelerimiz varmış demesinler! lütfen biraz vatanı düşün Atatürkçü bir nesil bunları düşünmemeli

özgürlük internetle mi oluyor yahu? bu kadar sorumsuz olmayın gidin dışarıda gezin hava alın biraz ne güzel fırsat verildi bugün işte elinize.. asıl özgürlük dışarıda.. mongol gibi pc ve telefona gömülerek olmuyor özgürlük

özgürlük: istediğim zaman mongol gibi pc ve telefonu gömülmek, istediğim zaman dışarı çıkıp hava almaktır. Ben şuan mongol gibi pc başına geçmek istediğimde geçemiyorsam özgür değilimdir :)

Bir war craft dota lol oyuncusu için internet bilgisayar özgürlüktür
Dinini seven bir insan için namaz kılmak kuran hatim indirmek yasin okumak en büyük özgürlüktür
Bir asker için akşam ğitim bittiğinde ranzasına uzanıp mektup yazmak günlük tutmak arkadaşlarıyla sohbet etmek özgürlüktür

Özgürlük canının istediği o an istediğini yapabilmektir. Atalarımız dedelerimiz bize bu ülkeyi verirken bizim bütün dünya nimetlerinden faydalanabilmemiz için verdi bir adamın canı sıkıldıgında interneti kapatıp canı istediğinde meydanları kapatması için bırakmadı.

Geçin bu işleri gezi olaylarında trafik kitlendi diye kıyameti kopartanlar Bugün empati kuruyor

hocam bunun sebebi gmail üzerinden Skype üzerinde ve Whatsaap üzerinden yazışarak toplu eylem plan yapılmasını engellemek bence ve ekmek paramız yt bağlı ama eğer ülkemiz için faydalıysa mecburen katlanacağız

Hocam youtube üzerinden yazışma yokki? Kaldı ki binbir tane mesajlaşma uygulaması var hangi birini engelliceksin. ayrıca toplu eylem planı yapılacak olsa işi sosyal medyaya mı bırakırlar :D saçam geliyor bana.

bugün aldım ailemi beraber gün boyu gezdik dolaştık...gayetde güzel oldu,, napalım yanii.. oturup bütün gün ha bire youtube düzeldimi diye F5 yapmaktansa..kapadım bilgisayarı attım kendimi dışarı..

Bir war craft dota lol oyuncusu için internet bilgisayar özgürlüktür
Dinini seven bir insan için namaz kılmak kuran hatim indirmek yasin okumak en büyük özgürlüktür
Bir asker için akşam ğitim bittiğinde ranzasına uzanıp mektup yazmak günlük tutmak arkadaşlarıyla sohbet etmek özgürlüktür

Özgürlük canının istediği o an istediğini yapabilmektir. Atalarımız dedelerimiz bize bu ülkeyi verirken bizim bütün dünya nimetlerinden faydalanabilmemiz için verdi bir adamın canı sıkıldıgında interneti kapatıp canı istediğinde meydanları kapatması için bırakmadı.

Geçin bu işleri gezi olaylarında trafik kitlendi diye kıyameti kopartanlar Bugün empati kuruyor

kardeş gezi ye bende gittim hatta 1 gece orda kaldım benim gördüm polise taş,molotof atan hain köpekler ve çevrede yanmış arabalar vardı

siz nete giremiyorsunuz diye açılsında o ******** terör propagandası yapan karaktersizler için örgütlenmek yada ne bilyiim yalan haberler daha mı çok yayılsın.benimde işlerim aksadı ama ülke söz konusu burada.Hereks vatan millet demesini biliyor sürekli ama internet gidince mi özgürlük ? neyse .Pislikler temizlenene kadar gelmesin internet güzel böyle..

siz nete giremiyorsunuz diye açılsında o ******** terör propagandası yapan karaktersizler için örgütlenmek yada ne bilyiim yalan haberler daha mı çok yayılsın.benimde işlerim aksadı ama ülke söz konusu burada.Hereks vatan millet demesini biliyor sürekli ama internet gidince mi özgürlük ? neyse .Pislikler temizlenene kadar gelmesin internet güzel böyle..

sunucu vds var no problem ben halimden memnunum :cool:
ilk defa bu interneti kesitklerine memnunum çok ilginç :D

konuda da maşallah ne çok özgürlük seven varmış
renkler belli hayatlar belli
şurada 2 gün boyunca taş çatlasın 50 kanal yaaprsın
ama devlet belki bu 2 gün boyunca örgütlenmeyi şebekeleşmeyi haberleşmeyi keserek belkide 500 1000 sivilin hayatını kaybetmesinin önüne geçer
yeri geldimi vatan millet sakarya demesini biliyorsak 2 günde kanal yapmayız olur biter
yok tatilim vardı yok bilmemneyim vardı diyen varsa
bana pmden yazsın ben onun bütün ayarlarını yapıyım
10 liralık vds alalım kanalını yine yapsın
boş muhabbet ya
boş laf
sanki net açılsa sabaha kadar kanal yapcak çok yapıyorya
adamlar pkk örgütünün siyasal yapılanmasını içeri aldı
twitterda örgütlenmeler ayaklanmaalr dönüyor sabah beri neler neler
devlette birşeyleri önlemeye çalışıyor
bu *** birşeyler yapsa yine devlete yükleneceksiniz (akp li değilim mesele parti değil )
hakketen anlamak zor bizim milleti ya
devlet bi adım attı babasız kalan evlatların yüzü suyu hürmetine
bırakında 2 gün kanal yapmayın işi bilen adam zaten yapıyor yapacagını 10 kanal yaptım akşam
yapmayın etmeyin

Son düzenleme:
Zamanında dedelerimiz atalarımız vatan için en küçük bir meselede canından vazgeçerken bizimkiler şimdi 2 gün internetinden vazgeçemiyor .
Yazık .

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

İnsanin hay sizin internetinize diyesi geliyor ama..... Birakin kardesim ülke temizleniyor sonra gir istedigin kadar internetine. Binlerce şehit verdik bari onların azıcık hatrı olsun.

Mobil Mesaj

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri