Yayında YouTube para kazanmayı anlatıyor:(

biri adsense yerine acense felan ne diye sordu dayadım mahkemeyi telifi yayına :D

Savcılıktan yakalama emri çıkarttım fazla uzaklaşamaz.

Ahmet utku Kara teslim ol bize zorluk çıkarma

Arkadaşlar kimisi demişki bişey olmaz Google yazsalar ytpara çıkar direk kanal yapıp tutmasa bile bu işin sahte telifi var , mail satış işine girecek olanı var maillerin kapanma Olasılığı var da var , bu konuyu açmamım sebebi bunları düşündüğüm için , düşüncelerim yanlış ise özür dilerim hepinizden ...

gerçi adam özgün video anlatıyor tam izlemedim ama spamdan bahsetmiyor ama bu yüzü forumda gördüm toplu bir resim içinde masada bişeler yiyip içiyolardı. 3 arkadaş.

Arkadaşın yaptığında ne var ki milleti özgüne yönlendiriyor :) Gerçi spam yapın çalın diyeceğine kendi videonuzu oluşturun demesi de hata bizimkiler o videolara da çöker.

Tam yorumu yazdım eleman Adwords ile Youtube'a reklam verin dedi. Bilmiyor bu çocuk işi dağılabiliriz :D

Varmı böyle bişi makyaj kanalı kısa süreli videolar ile 100bin izlenime ayda 1500tl bırakır uzun olursa 5-6 bin dedi haahahaha :)

son zamanlarda yt ye para avuçlamaya gelenler farklı şeyleri avuçlayip döndü dert etmeyin bence işin pirleri kazanıyor yt işinde yeniysen karsında saglam bır ustan yoksa hiç bir şey yapmazsın

neden yahu anlatınca ne oluyorki sonuçta hepmiz bir yerlerden duyupta gelemdikmi ?

Çalışmayana ekmek yok, özellikle bu saatten sonra isterse 100 bin kişi öğrensin 99900 ü bırakır zaten.

yaptığınız ayıp arkadaşlar.

bu çok büyük bi pasta. isteyen istediğini yapar size ne? başkasının başarmasından mı korkuyorsunuz?

pasta istedigi kadar buyuk olsun kişi sayisi ne kadar fazla olursa o kadar cabuk biter şimdi anlamazsınız sorunu ama ilerki zamanda sizlerde sahte telifçiler bana dadandı yok f.g cilar Allah belanızı versin vea benım katogorim şu kadar kazandırıyordu neden yarı yarıya düştü diye söylenirsiniz o zaman belki anlarsiniz :)

Bırakın gelsinler artık bu işler öyle video izleyeyim öğreneyim le olacak işler değil :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri