Yayında YouTube para kazanmayı anlatıyor:(

Bilmeyen yok ki. Hala bilmeyecek kadar bu işlerin uzağında olanların da en az iki senedir yiyecek ekmeği yok. Amma telaş etmişsiniz.

spama bulaşmayın, hırsızlık diyor arkadaş. özgün calısın diyor vay be.. hesabım olsa diyecegimi bilirim :)

Sorun zaten bilip bilmemek değil.
TR'nin en büyük YT forumundayız, bu forum herkes birşeyler öğrensin diye zaten, kayıt olursun davetiyeden onaylı olursun konulardan yararlanıp kazanç sağlamaya çalışırsın.

Burda yazanların hiçbiri zaten YT'den kimse para kazanmasın diye yazmıyor.
Burdaki yazanların amacı bu ve bunun gibi kişiler yüzünden YT'nin çoluk-çocuk dolması.
Bu forumda gözler ilk mesajında konuyu açıp f..g nedir nasıl Korunurum ( asıl amacını bilemeyiz ) diyenleri bile gördü.
Yani çoluk-çocuk tayfasının ilk amacı YT'den ZENGİN olmak, sen açarsın bir kanal sonra sahte telif, sahte f.g'la uğraşırsın.

He spamcılar hırsızdır mevzusuna gelecek olursak, forumda da 3-5 kişi vardı sürekli ben özgüncüyüm siz hırsızsınız yazan Tipler.
Yani forumda zaten var butür kişiler, belki yazmıyorlar belki kendilerini belli etmiyorlar ama forumda da bolca mevcutlar.

Gülüp geçin butür konularda anlatım yapanları.
Daha geçende şiyar denen elemanda hit kasma maksatlı video atmıştı forumda.
YT Forumda YT'den nasıl para kazanılır diye video atmıştı eleman.
:D
( neyseki her konusu provakasyon ve saçma sapandıda sınırsız banlandı kurtulduk )

spam yapmayın hırsızlıktır, sadece ben yapayım:D

Son düzenleme:
İlk sayfayı okudum sadece ona göre yorum yapıyorum sonra söylenmiş mi bilmiyorum ama bilgisayardan da girilebiliyor periscope'a link atıldığında haberiniz olsun. :)

Şimdi izledim videosunu.Düzgünce anlatıyor.Yorum yazanlar hemen nasıl kazanırım soruyor.Çok bilgisiz insan var belli ki, armut piş ağzıma düş olduğu sürece kral youtuberlar'da anlatsa insanlar kazanamaz.Bu işi sevmek önemli öncelikle.Para kazanacağım diye bu işe girersen 1 ay sonra hüsrana uğrarsın....

Şimdi izledim videosunu.Düzgünce anlatıyor.Yorum yazanlar hemen nasıl kazanırım soruyor.Çok bilgisiz insan var belli ki, armut piş ağzıma düş olduğu sürece kral youtuberlar'da anlatsa insanlar kazanamaz.Bu işi sevmek önemli öncelikle.Para kazanacağım diye bu işe girersen 1 ay sonra hüsrana uğrarsın....

aynen öyle max 10 kanal açsalar zaten telif vs herşeyi yüklerler 10 da 8 gider 2 falan kalır oda para kazandırmaz zaten cayar çünkü kaç senedir biz yapıyoruz gına geliyor yeri gelince , iradesi sağlam adam lazım teknik bilmek yetmiyor artık rakip çok ...bu arada ifşa team şu adamı bi sorgulayın bakalım izim forumda mı :D

aynen öyle max 10 kanal açsalar zaten telif vs herşeyi yüklerler 10 da 8 gider 2 falan kalır oda para kazandırmaz zaten cayar çünkü kaç senedir biz yapıyoruz gına geliyor yeri gelince , iradesi sağlam adam lazım teknik bilmek yetmiyor artık rakip çok ...bu arada ifşa team şu adamı bi sorgulayın bakalım izim forumda mı :D

İstediği yerde istediği gibi bilgi verebilir.Herkez bence bu konuda özgür.Burda bazı arkadaşlar aman rakip gelicek diye istemiyor ama gelecek sosyal medya ve internet üzerinden para kazanma platformları ile dönecek.Neden derseniz herkesin elinde cep telefonu herkesin evinde bilgisayar var.ne kadar gizlerseniz gizleyin insanlar duydukça geliyor.

Ha tabi YT ve google bunun farkında değil mi elbetde farkında.Özgün içeriğe her zaman daha çok önem veriyorlar.Belki şimdi değil ama spamın bence bittiğ zamanlar gelecektir.Ayrıca dediğiniz gibi bende dahil ilk zamanlar 2,3 videoladan telif yiyip hüsrana uğramıştım.Uzun müddet uğraşmadım fakat bu yılın başında bu forumu detaylıca okuyup kendimce denemelere başlayınca işi yavaş yavaş öğrendim.Azim ettim.İlk 3 ay hep maaşımdan verdim fakat işi öğrenince kazanmaya başladım.

İstediği yerde istediği gibi bilgi verebilir.Herkez bence bu konuda özgür.Burda bazı arkadaşlar aman rakip gelicek diye istemiyor ama gelecek sosyal medya ve internet üzerinden para kazanma platformları ile dönecek.Neden derseniz herkesin elinde cep telefonu herkesin evinde bilgisayar var.ne kadar gizlerseniz gizleyin insanlar duydukça geliyor.

Ha tabi YT ve google bunun farkında değil mi elbetde farkında.Özgün içeriğe her zaman daha çok önem veriyorlar.Belki şimdi değil ama spamın bence bittiğ zamanlar gelecektir.Ayrıca dediğiniz gibi bende dahil ilk zamanlar 2,3 videoladan telif yiyip hüsrana uğramıştım.Uzun müddet uğraşmadım fakat bu yılın başında bu forumu detaylıca okuyup kendimce denemelere başlayınca işi yavaş yavaş öğrendim.Azim ettim.İlk 3 ay hep maaşımdan verdim fakat işi öğrenince kazanmaya başladım.

Çok doğru tespit arık herkes butür işlere yöneliyor engelleyemezsiniz arkadaşarlar .

Bu gene yayın açmış sinirlendim iki laf söyleyince engelledi eğer buradaysan bana bir ulaş iki tane izlenim alacan diye bizim ekmeğimizle oynuyorsun

bu kadar kasmayın forum gibi nimet varken iki ay kasmama rağmen bırakmayı düşünüyordum 100 kişi başlasa bir kişi ancak devam eder oralardan görerek :)

herkes nasibini alır fazla dert etmeyin. Ama bu arkadaşın 2 3 kuruş kazanıcam diye bunu yapması hoş değil. Forumda anlatsa dert değil mesela.

youtube yi babasının malı sanan güzel arkadaşlar çıkıyor ortaya. bravo cidden çok güzel insanlarız, herşeyi hakediyoruz

işe başlayanlar bırakıyor bilmeyenler mi başlayacak :D

sıkıntı başlamaları değil hocam :) kaliteli kanallar yapacaklarsa yine yapsınlar :D adamlar kısa yoldan kazanmak için başka yollara başvuruyorlar asıl sıkıntı burda :(

Son düzenleme:
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri