Yayıniçi TruView 495$'lık görüntü

• Kullanıcı mrtlsatan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)

mrtlsatan

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar 1 aydır yt işindeyim yani yeniyim ama Yayıniçi TruView 495$ gibi bir rakamı ilk defa görüyorum ondan paylaşmak istedim artık ne reklamıysa :) bana buradan hiç bir şey düşmedi sanıyorum düştüysede 1.50 $ fln herhalde allah bereket versin diyelim :D

o kısıma nerden giriyoruz bgbm yazıyor ya analytics'e giriyorum öyle bı kısım yok

awesomeness partner benim ve yeni geçtim ve ilk geçtiğimde para kazanma falan youtube'da görünmüyordu 2 gün fln oldu görünmeye başlayalı,, o kısım Analytics e tıklayınca altında kazanç raporları diye bir sekme var ve tahmini kazançlar ile reklam performansı yazıyor bu BGBM yazan reklam performansı olan kısım dostum.

awesomeness partner benim ve yeni geçtim ve ilk geçtiğimde para kazanma falan youtube'da görünmüyordu 2 gün fln oldu görünmeye başlayalı,, o kısım Analytics e tıklayınca altında kazanç raporları diye bir sekme var ve tahmini kazançlar ile reklam performansı yazıyor bu BGBM yazan reklam performansı olan kısım dostum.

Eyvallah hocam sağol.

---------- Mesaj saat 02:19:19 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 02:05:23 civarında gönderildi. ----------

Hocam şimdi baktım da bende kazanç raporları yok :D

Eyvallah hocam sağol.

---------- Mesaj saat 02:19:19 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 02:05:23 civarında gönderildi. ----------

Hocam şimdi baktım da bende kazanç raporları yok :D

valla ben çok yeniyim dostum bende olanı söyleyebildim ama sende neden olmadığını bilemedim :confused:

bir help çek forum inlesin :D

Merhaba arkadaşlar 1 aydır yt işindeyim yani yeniyim ama Yayıniçi TruView 495$ gibi bir rakamı ilk defa görüyorum ondan paylaşmak istedim artık ne reklamıysa :) bana buradan hiç bir şey düşmedi sanıyorum düştüysede 1.50 $ fln herhalde allah bereket versin diyelim :D

onlar başka birşey şu youtube işinde çözemediğim tek şey onlar

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri