Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
para kazanma yeşilse sıkıntı olmaz![]()
bi tane engel gelince renk değişiyo mu ki
Önce sarı şansını zorlarsan ikinci de kırmızı ısrarlara devam edersen de seni uğraştırmamak için para kazanmayı kapatıyorlar![]()
o kanalı hiç kullanmayıp alt kanal açsam sıkıntı olur mu
o kanalı hiç kullanmayıp alt kanal açsam sıkıntı olur mu
oyle bisey yok. yani dogru 3-5 gun 2 hafta sikinti olmaz ama sonra butun kanallarinin para kazanmasini kapattirir.para kazanma yeşilse sıkıntı olmaz![]()
kanalı siliyim en iyisi garanti olsun sıkıntı çıkarmasın
para kazanma yeşilse sıkıntı olmaz![]()
yanlış yönlendirme insanları .. bak yanlış bilgiden dolayı arkadaşın para kazanması kapanabilir vebale girersin ..
[MENTION=21416]navy[/MENTION] dunya engeli işlenmese bile para kazanmasının gitmesine sebeb olur
Hocam uyarısız kanalın da para kazanması gıdebılır ona bakılırsa ihtimaller uzerıne konuscaksak . Başıma , yazdıgımın aksi bi durum gelseydi o şekide yazardım.En iyisi boyle konularda yazmamaya dıkkat edıyım![]()
Yani yorum yazmiyim derken bile yanlış yorum yaptın. 3 dunya engeli işlenmezse bile adsensenin para kazanması gider. Bunu daha oncede dile getirdim benim başıma geldi. Benim ki ihtimal degil kesin. " para kazanmasi gidebilirden kastım 2 engel daha gelirse para kazanması gider. senin bu uyarindan sonr navy engel işlenmezse 2-3 defa daha kanalı silmeyecek ve para kazanması kapatılacak. Benimki ihtimal degil yanibu arada anlayışın içinde teşekkürler
Hocam sizin için 3 tane işlenmesiz engel getirip capsini alıcam söz.![]()
yok bana getirmene gerek yok adsenseye bağladıktan sonra 3 dunya engeli gelsin işlemesiz lazımsa ben baya deneme kanlından video deniyorum 20 engel gelirse 10 tanesi zaten işlemesiz .. para kazanması en gec 2 haftada gidiyor. 1 adsensem bu sebebden cop oldu gitti kanalın şifresini unuttum kapatıramadım da
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.