Kadircan
Yasaklanmış
Tamamen saçmalık ve terbiyesizlik bence
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Utanılacak bişey yok... 2014 yılındayız![]()
tayyip erdoğan remixi var bide. türk milletine büyük hakaret var orda.
Utanılacak bişey yok... 2014 yılındayız![]()
2014 yılındayız diye açık açık vermesi mi lazım. O zaman hayvanlardan ne farkı kalır insanların
yok vermeye meraklı insanlar varsa genelevler mevcut yada numarasını yazar ben veriyorum diye....
youtube giren onlarca tonlarca ergen çocuk ve kişiliği oturmamış insanların bu videoan nasıl etkilendiğini blior musun.
"Medeniyet dediğin açmaksa bedeni desene hayvanlar senden daha medeni" diye bir atasözü var.
Neden sadece TÜRKİYE ye bağlıyorsunuz anlamıyorum bu tür şeyleri.iyi bir kalçanın iyi bir beyinden daha fazla prim yaptığı bir ülkede hiçbir şey gelişmez WELCOME TO TURKEY
Kardeşim necip fazıl gibi bir kişilik ne zamandan beri atamız oldu ? da Ata sözü değerinde bi değeri olsun o sözün.
Giyim kuşamla medeniyet ölçülmez Medeniyet eğitimle ölçülür, sende hayvansın bende hayvanız tek farkımız Aklımız bu noktada aklını kullanmayan insanlarda Necip Fazıl gibi kişilerin yaptığı laf cambazlığını muhteşem bir sözmüş gibi hayvanları aslında toplumuda aşağılayan sözle gurur duyuyor hayret ediyorum
Ayrıyetten medeniyet anadan doğma sokakta dolaşmak demek değildir ki zaten bunun bilincinde bir insan eğitimli kültürlü bir kişilik edinmiştir.
Neden bu insanlar kendi ülkesini kötülüyor ?
Twerk vine diye yaz bakayım ne çıkıyor ?
Millet fenomen olucam diye bitarafını sallarken bizimkiler en azından espiri yapıyor anlamıyorsan izlemezsen olur biter.
Doğru herkesin atası farklı bu ülkede . Benimki Osmanlı padişahlarından ve öncesinden başlar . Sizinki ...
Neden bu insanlar kendi ülkesini kötülüyor ?
Twerk vine diye yaz bakayım ne çıkıyor ?
Millet fenomen olucam diye bitarafını sallarken bizimkiler en azından espiri yapıyor anlamıyorsan izlemezsen olur biter.
Öncesi derken ? Bir kaç isim sayabilir misin
Doğru herkesin atası farklı bu ülkede . Benimki Osmanlı padişahlarından ve öncesinden başlar . Sizinki ...
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.