yedek subaylık nasıldır ?

D
  • Kullanıcı Dean
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Konu Dışı
D

Dean

Guest
Kasım 2016 a kadar tecilliydim bugün tecili bozdurdum mayısda gitcem inş. Kadına yedek subay olmak isteemiyorum dedim o gitmiş istiyor die yazmış belgeye sonra baktım baya iyiymiş memur gibi fln... neyse ben bu konulardan hiç anlamam özellikle yedek subay olarak askerlik yapan yada abisi kardeşi fln varsa nedir ne değildir iyi mi kötü bi yazarsa kafamdaki soru işaretleri bi kaybolsun. Netten bilgi aldım biraz ama burdan bilgi almak benim için daha güvenilir

Yanlışım olmasın üni mezunlarına kısa dönem değil normal 12 ay ve maaş alarak yaptıkları askerlik ve bir sınava giriyordun sanırım her başvuran öle 12 ay maaşlı yapmıyordu bizim arkadaş yaptıda yanlışım yoksa öyle hatırlıyorum

5 sene tsk da bulunan bir kisi olarak soyluyorum hem askerligini yapiyorsun hem maasini aliyorsun ve istersen tegmen olup devam edebiliyorsun anlattigim kadar basit degil tabi belkide en zor mesleklerden biri ama memnun kalmasan bile ezilmiyceksin ve takir takir parani alicaksin

Yanlışım olmasın üni mezunlarına kısa dönem değil normal 12 ay ve maaş alarak yaptıkları askerlik ve bir sınava giriyordun sanırım her başvuran öle 12 ay maaşlı yapmıyordu bizim arkadaş yaptıda yanlışım yoksa öyle hatırlıyorum

Artık sınav kalkmış işte onlar secim yapıyormuş isteyenler arasındna. Maaşlı evet daha ayrıntı lazım :)

5 sene tsk da bulunan bir kisi olarak soyluyorum hem askerligini yapiyorsun hem maasini aliyorsun ve istersen tegmen olup devam edebiliyorsun anlattigim kadar basit degil tabi belkide en zor mesleklerden biri ama memnun kalmasan bile ezilmiyceksin ve takir takir parani alicaksin

Hocam sabah 8 aksam 5 evinde yatıp kalkıyosun fln diye okudum ama doğrumudur ?

Normal askerlikten kat kat iyidir. Ömür boyu kalmayı düşünmediğin sürece yapılabilecek en mantıklı zorunlu askerlik görevidir yedek subaylık.

[MENTION=8951]Dean[/MENTION] bunlar biraz şans işi yani bakarsın Hakkari cikar bakarsin İstanbul çıkar anlamışsındır umarım

Dean öyleyse iyi youtube vakit kalıcak olmadı erlere spam yaptırtırsın :D

Evet doğru. Abimin arkadaşı Kıbrısta yaptı. Eve çıkamıyordu ama lojmanda kalıyordu. Kıbrısta yasakmış eve çıkmak ama gayet memnundu. Gece Kıbrıs hayatı gezme tozma, gündüz iş yani askerlik.

başçavuşlarla ebedi düşman askerlerle kanka olacaksın ve askerde her ne kadar rutbe ön planda olsa dahi bkz: kısa dönem çvş uzun dönem er olayı. gibi başçavuşlar daima bütün işleri sana kitleyecekler :D

ev dediği lojman öle çarşı merkezde bir ev tutarım vs olayı değil bekar oldgun için genelde gece sana nöbet çok yazarlar lojmanda kalmayabilirsinde düşüceğin yerede baglı biraz ozaman 5de görevn bitse bile ev ortamına giremiceğin için standart askerlikmiş gibi olur sadece maaşın yatar birde tsk ihityacına göre alınıyor benim kuzen geçen sene gitti:d belki bir buçuk sene oluyordur çok samimi değiliz dinlediklerim bunlardı

Normal askerlikten kat kat iyidir. Ömür boyu kalmayı düşünmediğin sürece yapılabilecek en mantıklı zorunlu askerlik görevidir yedek subaylık.

Askeriyede kalmayı düşünmiyorum gibi ama yinede belli olmaz evet baya avantajı var gördüğüm kadarıyla çok istemeye başladım birden :D

Askerlik yaptıgın yere göre degişir evinde yatıp kalkma vs...

ev dediği lojman öle çarşı merkezde bir ev tutarım vs olayı değil bekar oldgun için genelde gece sana nöbet çok yazarlar lojmanda kalmayabilirsinde düşüceğin yerede baglı biraz ozaman 5de görevn bitse bile ev ortamına giremiceğin için standart askerlikmiş gibi olur sadece maaşın yatar birde tsk ihityacına göre alınıyor benim kuzen geçen sene gitti:d belki bir buçuk sene oluyordur çok samimi değiliz dinlediklerim bunlardı

Heeeee heryerde artık lojman var ya aman de :D ben okudum istersen arkadaşlarınla ev tutabilrisin fln diyyolardı ona takıldım.

Heeeee heryerde artık lojman var ya aman de :D ben okudum istersen arkadaşlarınla ev tutabilrisin fln diyyolardı ona takıldım.

belkide gittiğin yerle ilgilidir benim kuzen kıbrısda yaptı acaba pahalı die ev tutamadı bizemi ayak yaptı lojman şart die bilemyiorum:d:D

hangi bölümden mezunsun bi ara araştırmıştımda iibf mezunu falansan şansın azmış

mesela bi hudut karakolunda yaparsan lojman da kalmayı bırak dogru dürüst çarşıya bile cıkamayabilirsin

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri