Yeminlen Bunaldım Artık :(

Çok kanal çalışıcağım ozaman yılmayacağım çok teşekkürler arkadaşlar gerçekten iyi geldi ama bir süre ara vermek daha iyi gelicek sanırım hepinize çok teşekkürler....

---------- Spam Engelliyici 11:23 ---------- Önceki Mesaj 11:21 ----------

Unut flağı telifi yahu. Daha başlamadan neleri düşünüyosun. Geldiğinde düşünürsün.
Flagtan telifen kapanan kanalının mailini silersin olur biter. Diğerlerini riske etmezsin. Bu kadar basit.

Yardım etmek istiyorum ancak bu şekilde gerçekten hiçbirşey bilmiyormuş gibi davranma. Bunları bilmiyormusun sen güzel insan. O kadar zaman geçiriyorsun. Hepsi burada var. Arama butonunu kullan ve sorularına cevap bul.

Selametle.

Abi elbetteki biliyorum estağfirullah dalga geçmek gibi bir algı oluşmasın ama dün kapanan 2 kanalımdan biri flagdan gitti diğerinide kapatmış aynı anda youtube ne yaptığı belli olmuyor yardımın içinde minettarım çok sağol tavsiyelerine uyacağım.

---------- Spam Engelliyici 11:24 ---------- Önceki Mesaj 11:23 ----------

Bence sen kategorini değiştir, anladığım kadarıyla rekabeti çok kategoridesin, Çizgi film gibi kategorilere umudunu bağlama onları piyangodan çıkan para gibi düşün, temiz az ama öz kazandıran kategorilere yoğunlaş ve bu kategoriler toplam da hem iyi kazandırırır hemde kapanması yıllar alır. Herkesin olduğu yerde kargaşa olması doğal, sen sakin yerleri bulursan kafan rahat edecektir ;)

Evet malesef çizgi film çalışıyorum :(

Ödeme almayı bekle.sonra bot sunucu kanallar ne varsa al.öyle çalış.dört beş.vds olsun.bot olsun.tek vds çalışma çoklu çalışma sistemini.öğren

[MENTION=11667]mikail9595[/MENTION] Rica ederim. Kızma sakın bana. Beni biliyosun, elimden gelen birşey varsa yardım edebildiğim kadar ediyorum. Ancak, üzerindeki karamsarlığı bırak ve işlerine koyul.

[MENTION=11667]mikail9595[/MENTION] Rica ederim. Kızma sakın bana. Beni biliyosun, elimden gelen birşey varsa yardım edebildiğim kadar ediyorum. Ancak, üzerindeki karamsarlığı bırak ve işlerine koyul.

Tamam abi tekrarda başlıyacağım gerçekten çok teşekkür ederim yardımın için :) bir an umutsuzluğa kapıldım ama bunun altından kalkacağıma eminim.

Kardeş senin ağlaman bence yanlış çünkü kendi düşen ağlamaz :) Çizgi film kanalı olmayan neredeyse yoktur ki adminler bile çizgi film çalışırken buraya umut bağlamak baya hata olmuş. Sen yeni kategori bul, zor deme kolay ne var ki?

Bilgisayarda kazanç sağlamak isteyen kişilerin aileleri genelde böyle tepkiler verir. Biz her gün tartışıyoruz mesela.
Ama bazen dinleme işine odaklan şimdi kötü örnek gibi oluyor ama bir anda şansın döner kazanç sağlarsın.
Senin yanında olurlar daha çok çalış falan derler.. Kazancınla susturursun onları. :)

YT farklı bir şey gerçekten bugün sıfırsan yarın herkesi susturabiliyorsun.

Çalışmanı daha sistemli hale getir, fazladan durma makine başında, özellikle Baban etraftayken, bu şekilde en azından söz işitmezsin ve şevkin kırılmaz.. Umut bazen herşeyidir insanın, o giderse dünya kararıyor özellikle genç yaşlarda.. Umudunu diri tut, elbet bir yol bulursun..

.....

Son düzenleme:
hocam allah aşkına bilgisayar hep açık olsa kaç tl lik elektrik yakacak ki ?? yani anlamıyorum ki ben kazanç olmayabilir bir müdddet birazda kısmet işleri ama allah aşkına bir baba çocuğunun bilgisayar başında oturduğu elektrik parasını yüzünemi vurur ?? toplasan 15,20 tl en fazla yakyodur ayda.Vallahi anlamakta zorluk çekiyorum.

sen de mi :D bu zihniyet bitmez abi bu yüzden bizim bayburtlulardan nefret ediyorum... ama bu youtube varya bu youtube hepsine ayağıma getiricem

Son zamanlarda sürekli darbeler alıyorum 1.5 yıldır youtubedan düzenli ödeme alan birisi olarak yaptığım kanallar ya kapanıyor ya telifleniyor ya flag yiyor.Sadece daha fazla sabır göstermek gerekiyor sabrını azmini kaybetme yolunu değiştir devam et. Umut iyi birşeydir belki de en iyi şey ve iyi şeyler asla ölmez.

Bu arada akla gelen şeyler arasında çizgi film en basiti ama belki de tutunması en zor sektörlerden biri kesinlikle yolunu değiştirmelisin yeterince denemiş gözüküyorsun.

Aslında benim burada asıl demek istediğim insanın birşeyi çabalayıp karşılığını alamaması abi flag,telif elbet gelicek o zamana kadarki kazanç senindir.Kanallarım hep Lifede idi şimdi maile dönüş yapmış bana diyorki Aralıkta kapanan kazancın Analiytic verisini gönder bakayım ben nerden bulayım kaç ay oldu o kanalın verisi kanal açıksa alınır,insanın morelini bozan :( asıl kısım bu kazandığı alamamak....

O çakal herkese telif atıyor.
Şeref yoksunu çakal.

Bu sahte telif ve flag olayını bitirmek için bi cözüm bulmak lazım.. koskoca forum olarak bu işe cözüm bulunmuyosa yazık valla..

O çakal herkese telif atıyor.
Şeref yoksunu çakal.

Allah bin türlü belasını versin onun ben ne diyeyimki o telif atmasa şuanda ödeme alıcaktım,Life diyor analistik verisini gönder bende kanal görünmüyor diyor,böyle birşey mümkünmü kafayı yedim resmen,kanal kapanmış analist verisini nasıl bulayım ben şimdi elimde tek maili var ondada aboneler ve telif ekranı var.

mikail kardeşim elbet kazanırsın bir gün ben bile 3 ay boş kalıp senın gibi düşüncelere kapıldım ama sonra toparladım allaha şükür.

benım babam yüzüme söyleyemez ama arkamdan iyi dedikodumu yapar eve 2 erzak cebine 1 paket sigara koyup bu senede abimle benım oturum kartlarını parasını ödeyince ağzından çıt çıkmıyor

ilk zamanlar hep soruyordu para var mı durumlar nasıl vs. yok yok yok diyer onuda soguttum kuruş para da vermiyorum ama evin ihtiyacını gizlinden alıyorum.

ben babamı affetmem ama seni bilemem bilmeden böyle davranıyorsa bence çok çabalayıp onun yüzünü düşürmelisin ama o yine birşeyler uydurur ;)

kendin için çabalamalısın

Aslında benim burada asıl demek istediğim insanın birşeyi çabalayıp karşılığını alamaması abi flag,telif elbet gelicek o zamana kadarki kazanç senindir.Kanallarım hep Lifede idi şimdi maile dönüş yapmış bana diyorki Aralıkta kapanan kazancın Analiytic verisini gönder bakayım ben nerden bulayım kaç ay oldu o kanalın verisi kanal açıksa alınır,insanın morelini bozan :( asıl kısım bu kazandığı alamamak....

İnsanız sonuçta duygusal varlıklarız ve evet haklısın motivasyon düşüren şeyler bunlar ama youtubedan daha kolay bir yolun varsa orada başarılı olmaya çalışacaksın ha yoksa yolunu değiştirip devam ediceksin ve her ay ödeme konularında ki izdihamı gördükten sonra demek ki hala bir çok kişi bu işi başarabiliyor sende elbet kötü şansını kıracaksın. Belki şöyle şansın döner bi 4-5k ödeme alırsında kendine gelirsin ne diyeyim insanın kendini motive etmesi bazen gerçekten zorlaşıyor işte kazananlar ve kaybedenler arasındaki farkta burada belli oluyor. Sabır..

bu sahte telifcileri burda ifşa etmekten daha etkili bi yöntem lazım ...

Çok temiz birisi olduğun anlaşılıyor yazından zaten gerçekten adına üzüldüm ama inan şans sana dönecek. Mesela telifden ve flagdan uzak olan kategorilerde şansını dene az izlenim alırsın ama çok kanal açarak yavaşdan az da olsaa kazanırsın merak etme bende uzun bir süre ara verdim ama herşeyin güzel olacagına inanıyorum. Birde şöyle bir şansın var inanın bu forumdaki çoğu arkadaş çok karakterli olgun bireyler öyle ergence cevap verip canını sıkacak kimse olmaz takıldıgın yerde sor merak etme bilmemek ayıp değil. Hayatında başarılar diliyorum , kazanacagından eminim :)

Çok temiz birisi olduğun anlaşılıyor yazından zaten gerçekten adına üzüldüm ama inan şans sana dönecek. Mesela telifden ve flagdan uzak olan kategorilerde şansını dene az izlenim alırsın ama çok kanal açarak yavaşdan az da olsaa kazanırsın merak etme bende uzun bir süre ara verdim ama herşeyin güzel olacagına inanıyorum. Birde şöyle bir şansın var inanın bu forumdaki çoğu arkadaş çok karakterli olgun bireyler öyle ergence cevap verip canını sıkacak kimse olmaz takıldıgın yerde sor merak etme bilmemek ayıp değil. Hayatında başarılar diliyorum , kazanacagından eminim :)

Allah senden razı olsun asıl sen ne kadar iyi biri olduğunu bu cümlelerinle belirttin abi yılmayacağım 2,5K çöpe gitti ama sağlık olsun dimdik durup daha fazla uğraşıcağım elbet kazanacağıma inanıyorum sağolun arkadaşlar hepinizin sayesinde motive oldum gerçekten şu forumda aile gibiyiz.

Allah senden razı olsun asıl sen ne kadar iyi biri olduğunu bu cümlelerinle belirttin abi yılmayacağım 2,5K çöpe gitti ama sağlık olsun dimdik durup daha fazla uğraşıcağım elbet kazanacağıma inanıyorum sağolun arkadaşlar hepinizin sayesinde motive oldum.

Skype adresını özelden yollarmısın bana

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri