Çok kanal çalışıcağım ozaman yılmayacağım çok teşekkürler arkadaşlar gerçekten iyi geldi ama bir süre ara vermek daha iyi gelicek sanırım hepinize çok teşekkürler....
---------- Spam Engelliyici 11:23 ---------- Önceki Mesaj 11:21 ----------
Abi elbetteki biliyorum estağfirullah dalga geçmek gibi bir algı oluşmasın ama dün kapanan 2 kanalımdan biri flagdan gitti diğerinide kapatmış aynı anda youtube ne yaptığı belli olmuyor yardımın içinde minettarım çok sağol tavsiyelerine uyacağım.
---------- Spam Engelliyici 11:24 ---------- Önceki Mesaj 11:23 ----------
Evet malesef çizgi film çalışıyorum
---------- Spam Engelliyici 11:23 ---------- Önceki Mesaj 11:21 ----------
Unut flağı telifi yahu. Daha başlamadan neleri düşünüyosun. Geldiğinde düşünürsün.
Flagtan telifen kapanan kanalının mailini silersin olur biter. Diğerlerini riske etmezsin. Bu kadar basit.
Yardım etmek istiyorum ancak bu şekilde gerçekten hiçbirşey bilmiyormuş gibi davranma. Bunları bilmiyormusun sen güzel insan. O kadar zaman geçiriyorsun. Hepsi burada var. Arama butonunu kullan ve sorularına cevap bul.
Selametle.
Abi elbetteki biliyorum estağfirullah dalga geçmek gibi bir algı oluşmasın ama dün kapanan 2 kanalımdan biri flagdan gitti diğerinide kapatmış aynı anda youtube ne yaptığı belli olmuyor yardımın içinde minettarım çok sağol tavsiyelerine uyacağım.
---------- Spam Engelliyici 11:24 ---------- Önceki Mesaj 11:23 ----------
Bence sen kategorini değiştir, anladığım kadarıyla rekabeti çok kategoridesin, Çizgi film gibi kategorilere umudunu bağlama onları piyangodan çıkan para gibi düşün, temiz az ama öz kazandıran kategorilere yoğunlaş ve bu kategoriler toplam da hem iyi kazandırırır hemde kapanması yıllar alır. Herkesin olduğu yerde kargaşa olması doğal, sen sakin yerleri bulursan kafan rahat edecektir![]()
Evet malesef çizgi film çalışıyorum