Skype adresını özelden yollarmısın bana
Sen yollayabilirmisin abi ben skype adresini yazamıyorum?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Skype adresını özelden yollarmısın bana
Arkadaşlar içimi dökmek istedim gerçekten kusura bakmayın artık tavan yaptı bu durum bende morelim çok bozuk kazanç ile ilgili sorun olursa editlerim zaten hiç alamadımda bu paraları sadece hayal oldu
Ocakta doğru düzgün bir kazanç elde ettim 1.000 TL kadar tam dedim kazandım adsense banlandı,kanalın para kazanması kapandı kanal çöp oldu.Sonra dedim hadi bir güçle tekrar devam et Şubatta başladım tekrar tam dedim günlüğüm 50 Tlye çıktı şimdi dün gece 2 kanalımda flagdan kapandı.
Aralıkta tek kanaldan 1.400 TL civarı bir kazanç elde ettim Lifeden,bu konudaki şahıstan sahte telif yedim 3 tane kanal kapandı tamam dedim Martın başında ödeme alıcağım ödeme yok adamlar ne mesaj veriyor ne cevap
http://www.ytpara.com/youtube-sorunlari-ve-cozumler/61713-sahte-telif-c0nd3mn.html
İnsanın emeğinin karşılığını alamaması kadar kötü birşey yok arkadaşlar.Babam her akşam işten gelip eve 2 saat pcnin başında gördüğü halde gene bilgisayar başındasın diyor 24 saat bilgisayar başında duruyorsun bak elektrik faturası kaç TL gelmiş diyor? İçimden diyorum baba youtube kazanıp faturayı ödüyeceğim hevesim kursağımda kalıyor.Ben şimdi ne yapayım bir türlü karar veremedim.Üniversite için para biriktirmeye çalışıyorum elde 0 gene 0![]()
Hocam bu hatayı bende yaptım az kanal çok dert çünkü kapanınca ay boş geçiyor falan şuan kanallarımın sayısını arttırdım kapansa bile sorun olmayacak gibi duruyor,2 tane kapandı bile ama devam![]()
Merhaba hocam,
Az kanal çalışırsan başarısızlık ihtimalin artar. Çok kanal ve en az 2-3 farklı kategoride çalışacaksın ki 1'si elense bile diğerlerinden kazanacaksın. Şahsen bir spamer KESİNLİKLE 50 kanaldan aşağı çalışmamalıdır. Kuvvetini böleceksin ama riskini azaltmış olacaksın. Birde bir kanalla çok urağşma. At geç arkana bile bakma... Kanal takibine ekle gerisini sadece izle. - videoya düşerse o kanala giriş yapıp ilgilen.
Hocam masaustu yakar elektrik aylik 20 30 tl yakıyordu bnmki.sonra laptop aldim uygun fiyata elektrik tuketimi 30tl dusmustu.bu sekilde yapabilirsin.
Arkadaşlar içimi dökmek istedim gerçekten kusura bakmayın artık tavan yaptı bu durum bende morelim çok bozuk kazanç ile ilgili sorun olursa editlerim zaten hiç alamadımda bu paraları sadece hayal oldu
Ocakta doğru düzgün bir kazanç elde ettim 1.000 TL kadar tam dedim kazandım adsense banlandı,kanalın para kazanması kapandı kanal çöp oldu.Sonra dedim hadi bir güçle tekrar devam et Şubatta başladım tekrar tam dedim günlüğüm 50 Tlye çıktı şimdi dün gece 2 kanalımda flagdan kapandı.
Aralıkta tek kanaldan 1.400 TL civarı bir kazanç elde ettim Lifeden,bu konudaki şahıstan sahte telif yedim 3 tane kanal kapandı tamam dedim Martın başında ödeme alıcağım ödeme yok adamlar ne mesaj veriyor ne cevap
http://www.ytpara.com/youtube-sorunlari-ve-cozumler/61713-sahte-telif-c0nd3mn.html
İnsanın emeğinin karşılığını alamaması kadar kötü birşey yok arkadaşlar.Babam her akşam işten gelip eve 2 saat pcnin başında gördüğü halde gene bilgisayar başındasın diyor 24 saat bilgisayar başında duruyorsun bak elektrik faturası kaç TL gelmiş diyor? İçimden diyorum baba youtube kazanıp faturayı ödüyeceğim hevesim kursağımda kalıyor.Ben şimdi ne yapayım bir türlü karar veremedim.Üniversite için para biriktirmeye çalışıyorum elde 0 gene 0![]()
hayatta insanın dibe vurduğu zamanlar oluyor fakat öyle bi zaman geliyor ki inanamıyosun bu kadar nasıl kazandım bi anda diyosun, o yüzden ritmini bozmadan devam et, ha paraya ihtiyacın varsa normal bi işe gir + yt çalış
Üniversite sınavına hazırlanıyorum Dean şuan için işe ihtiyacım yok ama youtube kazanmak istiyorum kaç oldu talihsizlikler yakamı bırakmadım umarım artık bırakır![]()
hacı o zaman üni.yi kazan sonra devam et orda bol bol vaktin olacak![]()
İnşallah hacı ama hayalim parada kazanıp yazın güzel bir bir tatil yapmak Antalya-Bodrum![]()
o hayaller artacak sadece bodrumla kalmayacak emin ol![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.