Yeni Açılan Adsense Reklam Sorunu Hk.

Ben partnere soktum reklam çıkmayan kanalı yine reklam çıkmadı sorun kanallarda galiba

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

yıl sonu olması nedeniyle anlaşmalar bitmeye yakın reklam ücretleri bitmiş olabilir vs vs bir sürü şey uydurabilirim en iyisi 1 ocaktan sonrasını beklemek :D

Ben partnere soktum reklam çıkmayan kanalı yine reklam çıkmadı sorun kanallarda galiba

bence sorun kanallarda da değil ben yeni adense açtım kanal günlük 100 tl civarında para kazanmaya başladı ve dün reklam çıkan kanaldaki videolarda reklam çıkmıyor başka eski olan adenseler dede para kazanmaya başlayan kanal sorunsuz şekilde kapanıyor sorun bence çok ciddi çözüm bulamazsak youtube bizi bitirecek

eski adsenseye yani geçen ay açılmış adsenseye taşıdın mı hocam ? bende de öyle kanal var geçen ay açılmış adsenseye bağladım inşallah düzelir kanal paralar çöp oluyor

Son düzenleme:
Hepsi denendi olmuyor

Bence o kanalları unutun içerikle alakası yok aynı içerik var bende onda reklam çıkıyor

ben geçen ay açılmış adsenseye taşıdım bakalım . bu sabah taşıdım geceden sonra belli olur durumu size de bildiririm

hocam senden haber bekliyoruz :)
inşallah olumlu sonuç alırsında kurtuluruz bu dertten

bende aynı yönde düşünüyorum hocam.
genelde tam tersi olurdu aslında, yıl sonunda reklam verenlerin bütçesi bitsin diye bol keseden yayın olurdu ama şansımıza bu sene de böyle sorun çıkmış olabilir ...

Otomatik gelen uygunsuz içerik algoritmasına benzer birşey para kazanmayada mı geldi aceba
Çünkü sadece dizi film çizgifilm kanallarında var bu sorun

Artık kanalı ha silmişin ha adsenseye bağlamışın aynı şey. Bağladıktan 2-3gün sonra kanal kapanıyo, kapanmazsa reklamlar gidiyo, 0+0=0

bu ay açılmış adsenseler sıkıntı var yoksa geçen ay açılmış adsenseye bağladım sıkıntı olmadı
Hocam bu ay 4 adsense açtım
2 sine dizi film gibi telifli içerikler yükledim = reklam çıkmıyor
2 sine ise dizi film vs olmayan telifsiz içerikler yükledim = reklam çıkıyor

Hocam bu ay 4 adsense açtım
2 sine dizi film gibi telifli içerikler yükledim = reklam çıkmıyor
2 sine ise dizi film vs olmayan telifsiz içerikler yükledim = reklam çıkıyor

bende diyorum ki ay açılan adsenseler sorun var hocam , geçen ay açtığın adsenseye bağla sıkıntı olmaz bu ay açılan adsenseler sorunlu reklam sorunu var , dediğin gibi olmuş olsa bağladım kanalda reklam çıkmaması gerek .

Geçen ay açılmış adsense = reklam çıkıyor kanal spam
Bu ay açılmış adsense = reklamlar 2 gün sonra çıkmıyor

ACaba Arkadaşlar Reklamların Çıkmasını Aktifleştirmek İçin Bir Bölümmü Koydular ??? Araştırma Yapan Oldumu ?? Çok Garip Durum .. Bunun bir formalitesi olması Lazım ..

DM bile istediği zaman spam videolardaki reklamları durdurabiliyo, YTninde durdurmasına şaşırmamak lazım aslında.

çok can sıkıcı bi durum tek video çalışıp bu sorunu yaşayan var mı ?

az önce reklam çıkmıyan kanalımda sarı çizgiler çıktı 5dakika sonra kayboldu

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri