Yeni Açılan Kanalların ! Performansı?

• Kullanıcı erdemx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)

erdemx

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar ! yürürlüğe girdikten sonra açtığınız kanallarda durum nedir? Çoğu veya hepsi ünlem oluyor diyen var mı? benin 2 kanalımda ne atarsam atayım ! oluyor mesela.Birinin para kazanması g+ ile açılmıştı.Diğer eski kanallarımda birkaç tane ya çıkıyor ya çıkmıyor.Kanaatim kanala göre değişiyor bu ! durumu.

Benim uyguladıgım bir yol var. Ben SPAM çalışıyorum. Kanala birden 300 video atıyorum. Ama kesinlikle para kazanmasını acmıyorum. Kanalı bu halde 2 (tam) gün dinlendiriyorum. 2. günden sonra kanalın para kazanmasını acıyorum. Ünleme düsen video olmuyor degil . Oluyor ama böyle daha az oluyor. Eğer videoları attıgım ilk gün kanalları para kazanmaya acarsam daha fazla ünleme düsen video oluyor.
Bende durum böyle.

Benim uyguladıgım bir yol var. Ben SPAM çalışıyorum. Kanala birden 300 video atıyorum. Ama kesinlikle para kazanmasını acmıyorum. Kanalı bu halde 2 (tam) gün dinlendiriyorum. 2. günden sonra kanalın para kazanmasını acıyorum. Ünleme düsen video olmuyor degil . Oluyor ama böyle daha az oluyor. Eğer videoları attıgım ilk gün kanalları para kazanmaya acarsam daha fazla ünleme düsen video oluyor.
Bende durum böyle.

300 de bırakıyomusun peki devam mı yoksa hiç 300 video atmadım da toplu günde 30 40 arası bı kanala

Bende durum böyle.

Hocam aynı vpsden günde kaç video atıyorsunuz?

300 de bırakıyomusun peki devam mı yoksa hiç 300 video atmadım da toplu günde 30 40 arası bı kanala

Ben bırakıyorum hocam. Mesela bugün 300 video attık diyelim. Bu 300 videodan ünlemleri, 3. Taraf telifleri v.s cıkarsak ortalama 150 ile 230 arasında video kalıyor :)
Ben bu kadarla yetiniyorum. Bana göre devamlı yeni video telif riski almanızı kolaylastırır. En guzeli bir kere at temiz at, butun ayarları yap. Temizlikleri yap. En sonunda adsenseye bagla. Sonra o kanal ne getirirse :) Benim su anda adsense ile ilişkilendirilmiş 9 kanalım var. Günlük kazancım 20 ile 27 Tl arası değişiyor. Bana yeter. Çoğunda gözüm yok. Bu kanalları birden baglamadım. Ortalama her 5 günde bir kanal bağlıyorum sisteme.
Biriken birike bu günlere geldim çok sukur.
Bu ise Ocak 1 de başladım. Ocak dönemi boyunca kesinleşen para 9.30 kuruş :) Şubat çok güzel gecti. Şubat 13 ten sonra olması gerek, kazanclarımı bir düzene oturtmayı başardım çok şükür.

---------- Mesaj saat 17:52:26 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 17:51:45 civarında gönderildi. ----------

Hocam aynı vpsden günde kaç video atıyorsunuz?

Ben videoyap botu kullanıyorum. Memnunum.

Ben bırakıyorum hocam. Mesela bugün 300 video attık diyelim. Bu 300 videodan ünlemleri, 3. Taraf telifleri v.s cıkarsak ortalama 150 ile 230 arasında video kalıyor :)
Ben bu kadarla yetiniyorum. Bana göre devamlı yeni video telif riski almanızı kolaylastırır. En guzeli bir kere at temiz at, butun ayarları yap. Temizlikleri yap. En sonunda adsenseye bagla. Sonra o kanal ne getirirse :) Benim su anda adsense ile ilişkilendirilmiş 9 kanalım var. Günlük kazancım 20 ile 27 Tl arası değişiyor. Bana yeter. Çoğunda gözüm yok. Bu kanalları birden baglamadım. Ortalama her 5 günde bir kanal bağlıyorum sisteme.
Biriken birike bu günlere geldim çok sukur.
Bu ise Ocak 1 de başladım. Ocak dönemi boyunca kesinleşen para 9.30 kuruş :) Şubat çok güzel gecti. Şubat 13 ten sonra olması gerek, kazanclarımı bir düzene oturtmayı başardım çok şükür.

---------- Mesaj saat 17:52:26 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 17:51:45 civarında gönderildi. ----------

Ben videoyap botu kullanıyorum. Memnunum.

bende aynen video yap pekı kanalı hemen adsenseye baglı olsa sıkıntı cıkartır dmı yada bir ihtar geldi diyelim 1 gün sonra o zaman adsenseye baglıyomusun yine yoksa vazmı geçiyon

bende aynen video yap pekı kanalı hemen adsenseye baglı olsa sıkıntı cıkartır dmı yada bir ihtar geldi diyelim 1 gün sonra o zaman adsenseye baglıyomusun yine yoksa vazmı geçiyon

Öncelikle kanala hele hele daha kazamaya başlamadığımız kanala (adsense ile ilişkilendirilmemiş kanala) Telif ihtarı gelirse, o kanalı hemen gmaili ile birlikte uçurun hocam. Riske değmez. Şu olur kanalınızı açmışınızdır. Aradan 20 gün geçmiştir, tek bir ihtar gelmiştir, eğer kanalınızın geliri iyi ise ayın 12sine akdar yani para kazanma kesinleşesiye kadar kanalınızı riski göze alarak devam edebilirsiniz. Ama kazanması 3,5 lira ise emin olun değmez hemen silin o kanalınızı.

YouTube ve adsense belli bir algoritmaya göre çalışıyor fakat bunu mühendislerinden başka kimse bilemez mümkün değil.
Bence bir kanalı adsenye bağlama zamanı şudur:
1)Kesinlikle para kazanmayı hemen AÇMAYIN!!!
2)Toplu biçimde mesela 400 video at.
3)Bu videolar yüklenirken gelen telifleri v.s temizle. (Dünya geneli, 3. taraf v.s)
4)Kanalı bırakın 2 (tam)!!! gün dursun öyle.
5)2(tam) günden sonra kanalın para kazanmasını açın.
6)Maden videoyap kullanıyorsunuz, para kazanmayı açtıktan sonra, gelen ünlemleri v.s sistem temizlesin.
7)Artık kanalımızda sadece yeşil dolar işretli videolar kaldı.
8)Kanalı hemen adsense ile ilşkilendirme!!! Önce analistice gir bak. İlk analistik değerleri yansımışmı. Eğer yansıdı ise kanalını adsense ile ilişkilendir.

Benim uyguladığım yol budur. Başkaları farklı yapıyor olabilir. Doğrudur. Ben böyle yapıyorum, bunları belirtmek istedim.

Bol kazançlı günler dilerim

Öncelikle kanala hele hele daha kazamaya başlamadığımız kanala (adsense ile ilişkilendirilmemiş kanala) Telif ihtarı gelirse, o kanalı hemen gmaili ile birlikte uçurun hocam. Riske değmez. Şu olur kanalınızı açmışınızdır. Aradan 20 gün geçmiştir, tek bir ihtar gelmiştir, eğer kanalınızın geliri iyi ise ayın 12sine akdar yani para kazanma kesinleşesiye kadar kanalınızı riski göze alarak devam edebilirsiniz. Ama kazanması 3,5 lira ise emin olun değmez hemen silin o kanalınızı.

YouTube ve adsense belli bir algoritmaya göre çalışıyor fakat bunu mühendislerinden başka kimse bilemez mümkün değil.
Bence bir kanalı adsenye bağlama zamanı şudur:
1)Kesinlikle para kazanmayı hemen AÇMAYIN!!!
2)Toplu biçimde mesela 400 video at.
3)Bu videolar yüklenirken gelen telifleri v.s temizle. (Dünya geneli, 3. taraf v.s)
4)Kanalı bırakın 2 (tam)!!! gün dursun öyle.
5)2(tam) günden sonra kanalın para kazanmasını açın.
6)Maden videoyap kullanıyorsunuz, para kazanmayı açtıktan sonra, gelen ünlemleri v.s sistem temizlesin.
7)Artık kanalımızda sadece yeşil dolar işretli videolar kaldı.
8)Kanalı hemen adsense ile ilşkilendirme!!! Önce analistice gir bak. İlk analistik değerleri yansımışmı. Eğer yansıdı ise kanalını adsense ile ilişkilendir.

Benim uyguladığım yol budur. Başkaları farklı yapıyor olabilir. Doğrudur. Ben böyle yapıyorum, bunları belirtmek istedim.

Bol kazançlı günler dilerim

valla ilk defa mantıklı konuşan bi arkadaş denk geldi skyp: pirayem01 görüşelim hocam

valla ilk defa mantıklı konuşan bi arkadaş denk geldi skyp: pirayem01 görüşelim hocam

Skype kullanmıyorum hocam. Ama yakın zamanda kullanacağım inşallah :)
Takıldığım forum sitesi o kadar fazlaki anlatamam. Sürekli paylaşımlardayım.
Bana istediğiniz zaman pm yolu ile ulaşabilirsiniz.

Bende şuanda 1 tane 100k+ olan bir videom ünlem gördü. Başlığı ayarlayıp girdiklerimde sorun yok.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri