Yeni Açtığım 3 Günlük Asmr Kanalım İçin Fikirlerinizi Bekliyorum

Hocam tavsiyem kanalda ya shorts videolari yap veya uzun normal videolar yap karistirma. Shortstan abone kasayim sonra normal video atarim dersen sadece shorts git yeterli abone cogaldiginda da normallere don.

Hocam tavsiyem kanalda ya shorts videolari yap veya uzun normal videolar yap karistirma. Shortstan abone kasayim sonra normal video atarim dersen sadece shorts git yeterli abone cogaldiginda da normallere don.

Çok teşekkür ederim hocam dediklerinizi değerlendirecem kısa kısa shorts şeklinde asmr atıyım günde kaç shorts atıyım mesela

Yapma bee ciddimisin😔nası değişiklik tavsiye edersin

Vlog gibi yapma kanalı, insanlar asmr videosu izlemek istiyorsa kişinin yüzünü gözünü istemez, kaliteli ses birinci olay zaten, 2.olay ise ortam yaratmalısın, ya greenscreen ile sanal stüdyo yapmalısın ya da ona göre bir masraf geçip masa üstü ve gözükecek duvar kısmına dizayn yapmalısın.

Vlog gibi yapma kanalı, insanlar asmr videosu izlemek istiyorsa kişinin yüzünü gözünü istemez, kaliteli ses birinci olay zaten, 2.olay ise ortam yaratmalısın, ya greenscreen ile sanal stüdyo yapmalısın ya da ona göre bir masraf geçip masa üstü ve gözükecek duvar kısmına dizayn yapmalısın.

Hmm anladım şey mi yapıyım bi mavi kumaş var baya uzun onu mesela masaya seriyim tripodu da masayı tepeden alacak şekilde kuruyum merhaba Arkadaşlar felan tarzı konuşma yapmadan direk olaya mı giriyim

başlangıç için bence iyisin ancak bir asmr kanalında kendini öne atma videolarda içerik ön planda olmalı bence benzer kanalların güncel videolarınıda takipte kalmanı öneririm başarılar dilerim

başlangıç için bence iyisin ancak bir asmr kanalında kendini öne atma videolarda içerik ön planda olmalı bence benzer kanalların güncel videolarınıda takipte kalmanı öneririm başarılar dilerim

Çok teşekkür ederim Fikirlerinizi değerlendireceğim 2 tane video planlamıştım onlarda yayınlandıktan sonra yeni çekimler daha kaliteli olacak inşallah

Shorts’un siniri yok hocam hangisinin tutacagi belli olmadigi icin istediginiz kadar atin :D

Çok sağolun hocam yeni bi shorts daha atacam birazdan aklıma şöyle mantık geldi atacağım videolardan 10 saniyelik kesit alıyorum onu fragman niteliğinde yayınlayım diyorum inşallah biri tutar da güzel abone getirir ya 😂

Kanalı ingilizce yapıyorum sizce mantıklı olur mu zaten pek konuşma yapmadığım için translate kısmında çevirip herşeyi İngilizce yapıyım diyorum video başlarında da basit İngilizce ile kanalıma hoşgeldiniz felan desem video sonunda da abone olun desem nası olur sizce

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri