Yeni Açtığım kanalım Bu kanal Tutarmı

D
  • Kullanıcı discoo_science
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
D

discoo_science

Guest
S.A. Bu işte daha yeniyim böyle bir kanal sizce tutarmı yani para kazandırmı kanalıma videoları [URL---------[/URL] çekmeyi düşünüyorum sitenin reklamını logosunu felan sildim genede telif hakkı felan yermiyim acaba boş yere emek vermeyeyim önerileriniz nedir nasıl yapsam daha iyi olur.

** Güvenlik gereçkesiyle Video linkleri kaldırıldı. M00nsp3ll Lütfen Kanal bilgilerinizi paylaşmayınız.​

fesat insan çok. kaldır videonu ve linkleirni.yoksa yersin fesat, aç gözlü çekemiyen insanlardan şikayeti tavsiyem o. tutarmı sansa kalmıs. 1000tane videom var 1 tanesi hit yaptı benim.

fail videolarının falan tutulması diger videolara göre daha zor.
Bu tamamen şans şuan senin yaptığını bu sitedeki herkes yapıyor zaten:D
Ama bununla yetinme başka tarz kanallar ac. Güncel videolar koy. Çünkü bu videolardan binlerce konuyor youtube a rakibin cok fazla senin videonun tepelere cıkması cok zor. ama cıkarsada az buz değil baya bir hit getiriyor o yüzden düzenli hit getiren kanallar yap ama bunlarıda bırakma olduki tutarsa milyon hitli videolardan biride senin olur :D

ayrıca bzk01 e katılıyorum kendi sayfanın linkini kaldır biri gelir inadına reklamlara tıklar sürekli falan başına dert alırsın

Ben kendi yaptığımı söyleyim bi kaynakla ilgilenme sürem 3-4 gün aynı kaynağı kullanarak 3-4 gün düzenli 10 kadar video atıyorum eğer bu videolardan 7-8 tanesi 10-20 izlenim alıyor her gün 1-2 tanesi de 100-200+ hit alıyorsa o kaynak benim gözümde iyi bir kaynak eğer çektiğim kaynak 3-4 gün bana bir hit getirmiyor kazanç sağlamıyorsa başka kaynağa geçiyorum. Bu şekilde önce çalışacağın kaynakları belirleyebilirsin.

konu ya ne olmuş öyle ya tavsiyeleriniz için teşekkürler arkadaşlar

sizce bir kategoride mi yoğunlaşayım yoksa önüme ne gelirse yükleyeyimmi hangisi daha iyi olur

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri