Yeni açtığım özgün bilinmeyen, gizli bilgi kanalı

Ruhi Çenet tarzı olmuş ama onun senden farkı senin videoların onunkilere göre çok kısa daha uzun yapıp birkaç reklam araya sıkıştırırsan tutar bence

Elimdeki dosyaları size yollarım hocam , bir iki gün mühlet verin bana :)

Beklemedeyim hocam teşekkürler :)

---------- Spam Engelliyici 17:10 ---------- Önceki Mesaj 17:06 ----------

Ruhi Çenet tarzı olmuş ama onun senden farkı senin videoların onunkilere göre çok kısa daha uzun yapıp birkaç reklam araya sıkıştırırsan tutar bence

Hocam ben Ruhi Çenet tarzı tasarlıyorum fakat bilim falan pek kullanmak istemiyorum direk korkutucu videolar yapmak istiyorum ama ne kadar tutar bilmiyorum rahatsız olmalarını istemem küçük küçük ilerliyorum. Videoları kısa tutmamın sebebi bir olayı bir videoda anlatmak yani 2 3 tane katili aynı videoya koyduğumda video başlığına o katilin adını yazamam en korkunç 3 katil gibi şeyler yazmak istemiyorum bunlar Ruhi Çenet vs. bilgi kanallarında çok olduğu için yükselmesi çok çok zor. Katilleri değilde bilimsel şeyleri toplamayı düşünüyorum bir araya uzay, cinler, korkunç olaylar, Atatürk vs. vs. vs.

---------- Spam Engelliyici 17:12 ---------- Önceki Mesaj 17:10 ----------

Atatürk'ün Bilmediğiniz 32 Fotoğrafı

https://www.youtube.com/watch?v=GbR-yT9jhuQ

Beklemedeyim hocam teşekkürler :)

---------- Spam Engelliyici 17:10 ---------- Önceki Mesaj 17:06 ----------

Hocam ben Ruhi Çenet tarzı tasarlıyorum fakat bilim falan pek kullanmak istemiyorum direk korkutucu videolar yapmak istiyorum ama ne kadar tutar bilmiyorum rahatsız olmalarını istemem küçük küçük ilerliyorum. Videoları kısa tutmamın sebebi bir olayı bir videoda anlatmak yani 2 3 tane katili aynı videoya koyduğumda video başlığına o katilin adını yazamam en korkunç 3 katil gibi şeyler yazmak istemiyorum bunlar Ruhi Çenet vs. bilgi kanallarında çok olduğu için yükselmesi çok çok zor. Katilleri değilde bilimsel şeyleri toplamayı düşünüyorum bir araya uzay, cinler, korkunç olaylar, Atatürk vs. vs. vs.

---------- Spam Engelliyici 17:12 ---------- Önceki Mesaj 17:10 ----------

Atatürk'ün Bilmediğiniz 32 Fotoğrafı

https://www.youtube.com/watch?v=GbR-yT9jhuQ

"Videoları kısa tutmamın sebebi bir olayı bir videoda anlatmak yani 2 3 tane katili aynı videoya koyduğumda video başlığına o katilin adını yazamam en korkunç 3 katil gibi şeyler yazmak istemiyorum"

Tamam hocam gene 1 kişiyi aynı videoya koy ama videoları uzun yap ki daha fazla kazanasın diye yazmıştım :) ama sen bilirsin tabi

"Videoları kısa tutmamın sebebi bir olayı bir videoda anlatmak yani 2 3 tane katili aynı videoya koyduğumda video başlığına o katilin adını yazamam en korkunç 3 katil gibi şeyler yazmak istemiyorum"

Tamam hocam gene 1 kişiyi aynı videoya koy ama videoları uzun yap ki daha fazla kazanasın diye yazmıştım :) ama sen bilirsin tabi

Paragraflar arasına mesafe koyarak okurum hocam teşekkürler düşünceniz için :)

---------- Spam Engelliyici 16:39 ---------- Önceki Mesaj 16:38 ----------

Cotard Sendromu - Ölü Olduğuna İnananlar

https://www.youtube.com/watch?v=0ymEMWY7ocA

Hocam bana mailini yazarsan özelden , sana birkaç mistik rivayet yollayayaım , iblisin hayatı , bazı komplo teorileri (paranormal) , islam profesorlerinin görüşleri kıyametle ilgili vs . Bir de favorim Cinler Alemiyle ilgili :D

Bir de önerim , belli bir yere gelince kanalın , yani ünlü katiller , olaylar vs yeterince ürün çıkardıktan sonra , bireysel olaylara girmen , özel bir sayfa oluştur sosyal medyada , insanlar başlarından geçenleri söylesinler sana , kurgulayıp anlat . Aslında Arka plan yerine kendini de cekebilirsin , karanlık bir oda , mumları yak yuvarlak yap ortasına otur tak kapşonu , anlat :D

Son düzenleme:
"20�den fazla kisiyi öldürdüğü sanılıyor ve hücresinde idamı bekliyor."

Hocam okuduklarım açıklama bölümünde yazıyor oradan her şeyi okuyabilirsiniz :)
Adam lenfomadan ölmüş hocam 2013te bu arada :D

E5303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hocam bana mailini yazarsan özelden , sana birkaç mistik rivayet yollayayaım , iblisin hayatı , bazı komplo teorileri (paranormal) , islam profesorlerinin görüşleri kıyametle ilgili vs . Bir de favorim Cinler Alemiyle ilgili :D

Bir de önerim , belli bir yere gelince kanalın , yani ünlü katiller , olaylar vs yeterince ürün çıkardıktan sonra , bireysel olaylara girmen , özel bir sayfa oluştur sosyal medyada , insanlar başlarından geçenleri söylesinler sana , kurgulayıp anlat . Aslında Arka plan yerine kendini de cekebilirsin , karanlık bir oda , mumları yak yuvarlak yap ortasına otur tak kapşonu , anlat :D

Hocam teşekkürler kaynak için :) Düşüncenizle aynı fikirdeyim hocam büyüdükten sonra insanların yaşadığı olayları öğrenerek anlatmaya çalışacağım :) Kendimi çekmek konusuna gelirsek hocam Ruhi Çenet gibi bir surat yapım yok yani bakan benden ciddi bir konuşma beklemez ama belki 1-2 video atarım tutarsa öyle devam ederim :) Tekrardan teşekkürler tavsiyeleriniz ve kaynaklarınız için :)

---------- Spam Engelliyici 19:02 ---------- Önceki Mesaj 19:01 ----------

Adam lenfomadan ölmüş hocam 2013te bu arada :D

E5303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hocam aldığım kaynak eski olduğundan herhalde :D

Hocam teşekkürler kaynak için :) Düşüncenizle aynı fikirdeyim hocam büyüdükten sonra insanların yaşadığı olayları öğrenerek anlatmaya çalışacağım :) Kendimi çekmek konusuna gelirsek hocam Ruhi Çenet gibi bir surat yapım yok yani bakan benden ciddi bir konuşma beklemez ama belki 1-2 video atarım tutarsa öyle devam ederim :) Tekrardan teşekkürler tavsiyeleriniz ve kaynaklarınız için :)

---------- Spam Engelliyici 19:02 ---------- Önceki Mesaj 19:01 ----------

Hocam aldığım kaynak eski olduğundan herhalde :D

İlla çok gözükmene gerek yok :D , zaten olay korku oldugundan , ağzının açık olduğu değişik maskelerle bile çıkabilirsin , ortam karanlık zaten , Takma sakal bıyık takabilirsin uzunca , ne bileyim o kısmı çözersin rahat . Amaç izleyiciyi o ruh haline sokmak

İlla çok gözükmene gerek yok :D , zaten olay korku oldugundan , ağzının açık olduğu değişik maskelerle bile çıkabilirsin , ortam karanlık zaten , Takma sakal bıyık takabilirsin uzunca , ne bileyim o kısmı çözersin rahat . Amaç izleyiciyi o ruh haline sokmak

Hocam siyah bir perde alarak dediğinizi yapmaya çalışacağım :) Kısmetse bir video tutsa biraz çevre sağlayabilsem böyle işlere girişeceğim :)

Kesinlikle videolarına daha iyi başlıklar bulmalısın. İçeriği tam olarak yansıtmasa bile kıyıdan köşeden manipule etmelisin. örn. "Mars hakkında 10 ilginç bilgi" yerine "Mars hakkında hiç bilmediğiniz 10 gerçek" gibi. Boston kasabı ve adı yerine o adamı bir iki kelimeyle betimleyip daha ilgi çekici yapabilirsin. Dünyanın en azılı seri katillerinden Boston Kasabı gibi.

Birde resimler sabit durmazsa daha iyi olur ekran sürekli hareket izleyiciyi sıkmaz. Ve 3 sn. den fazla hareketsiz bırakma. En kötü resimlere zoom in zoom out tarzında efektler verebilirsin.

Başarılar dilerim.

hocam maşallah eline sağlıkta, forumu resmen imleme sitesi olarak kullanmışsın..
benim bildiğim ben özgünüm kategorisine kanalını tanıtır, ilk videolarından (veya başarılı gördüklerinden) koyarsın.. ama maşallah kanaldaki tüm videolar var konuda..

neyse özgüne destek diyelim ve başarılar..
bu arada sunumda metinleri okurken biraz daha akıcı olmak adına, metni elle yazmanızı tavsiye ederim.. bir çok yerde takılmalarınız oluyor.
son olarak bir konu içerisindeki başlıkları okuyarak devam etmenizde pek profosyonelce olmamış gibi. (örn: fbi tarafından aranan en büyük 2.hacker videonuz)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri