Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Konsept, intro, videolar müthiş. Tek bir hata var bence, yazıların uzun olması. Yazıları kısaltabilirsen tutar bu kanal
hocam dikkatli ol deepweb e giriyorsun gerçekten dikkatli ol çok kişinin evini bastılar polisler
Konuşurken sözleri yutuyorsunuz. Boğazdan konuşuyorsunuz o yüzden tam anlaşılmıyor Türkçeniz. Zaten resim hakkında bilgi veriyorsunuz üstüne bir de yazı eklemeniz saçma olmuş. Bence yazıları silin onun yerine bol resim ile doldurabilirsiniz. Güzel kanal ama bu tür kanallar artık çok çoğaldı yani daha orjinal bilgiler vermelisiniz.
tebrik ederim, en azından bir yerden başlamışsınız, yeni bir proje eksiklikler illaki olacaktır ama zamanla düzelir buhayırlı olsun.
Harika...
Ruhi Çenet bu alanda en iyilerinden.Onun hazırladığı videolara bakıp incelersen daha iyi ilerleyebilirsin.Altyazı yerine kendin tane tane güzel bir tonlamayla okursan daha iyi olur bence.
Derin webde gezerken başına iş almada![]()
Yeni video geldi !Okuduğum yorumları dikkate alarak yazıları kaldırdım ses koydum ama hala sorun var seste tabi
Kısmetse 3 4 güne mikrofonum gelir
Nikola Tesla'nın Ölümünden Sonra El Konulan Notları ve Sebep Olduğu Facia
https://www.youtube.com/watch?v=32kRfoVA-Gw
Hocam ingilizceniz var mı? (Akıcı bir şekilde ama)
konu seçimlerinde biraz sıkıntı var sanki çok izlenecek konular gibi görünüyor ama benzerleri mevcut son video güzel beğendim
Kanalını beğendim. Şu dikkatimi çekti. Son iki videonda başlık ile açıklama aynı.
Kalite düşüyor haftada 1-2 at ama sağlam at
haklısınız hocam daha dikkatli olucam her gün 1 tane atmak için uğraşıyorum hastayken bide üşeniyor insan![]()
Daha geniş kapsamlı konuları bul hergün video atarsan bir farkın olmaz ruhi çenet ilk gündn bugüne haftada bir atıyor kaliteli atıyor bu şekilde emeğine yazık
Ben başarılı buldum kardeşim. Yılmadan geliştirerk devam
Hocam ses olmamış, imla ve seslendirme hataları dikkatli izleyicilerin hoşuna gitmez. Seslendirme kullan veya sadece metin koy. Metin kutucukların zamanla daha iyi olacağını biliyorum. Bir de metinlerde imla kurallarına biraz daha dikkat et. Lonca olmaz mesela, loca'dır o.. Yolun açık olsun.
Zamanla gelişecektir kanal fakat sayıdan ziyade kaliteye odaklan. Bazıları sadece 10 tane video yapıyor bu şekilde, 1000 tane videoya bedel oluyor. Sağlam araştırma, sağlam konu üzerinde bir hafta çalış 1 tane video çıkar ama çok sağlam olsun.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.