Yeni açtığım özgün bilinmeyen, gizli bilgi kanalı

hocam dikkatli ol deepweb e giriyorsun gerçekten dikkatli ol çok kişinin evini bastılar polisler

Konsept, intro, videolar müthiş. Tek bir hata var bence, yazıların uzun olması. Yazıları kısaltabilirsen tutar bu kanal

Gerekeni anladım hocam attım hafızaya :) Teşekkürler güzel yazınız için :) İnsanları yormayacak bilgiler bulmalıyım :) Ses kaydı yapacağım zaman yazıları kaldırmayı planlıyorum çünkü elimde çok korkutucu ve gizli deney hikayeleri var aşırı uzun bütün ekranı kaplar :) Ah bi halletsem şu ses mevzusunu :)

---------- Spam Engelliyici 01:01 ---------- Önceki Mesaj 01:00 ----------

hocam dikkatli ol deepweb e giriyorsun gerçekten dikkatli ol çok kişinin evini bastılar polisler

Hocam yıllardır geziyorum ben yani tecrübem var diyebilirim :)

---------- Spam Engelliyici 01:05 ---------- Önceki Mesaj 01:01 ----------

Konuşurken sözleri yutuyorsunuz. Boğazdan konuşuyorsunuz o yüzden tam anlaşılmıyor Türkçeniz. Zaten resim hakkında bilgi veriyorsunuz üstüne bir de yazı eklemeniz saçma olmuş. Bence yazıları silin onun yerine bol resim ile doldurabilirsiniz. Güzel kanal ama bu tür kanallar artık çok çoğaldı yani daha orjinal bilgiler vermelisiniz.

Konuşma konusunu dün çok uzun bir şekilde telefonda kayıt yapa yapa düzeltmeye çalıştım gerçekten çabalıyorum bu kanal için umarım emeğimin hakkını verir :)

tebrik ederim, en azından bir yerden başlamışsınız, yeni bir proje eksiklikler illaki olacaktır ama zamanla düzelir bu :) hayırlı olsun.

Öyle olacağını umuyorum hocam teşekkür ederim :)

Teşekkür ederim hocam yorumunuz için :)

Ruhi Çenet bu alanda en iyilerinden.Onun hazırladığı videolara bakıp incelersen daha iyi ilerleyebilirsin.Altyazı yerine kendin tane tane güzel bir tonlamayla okursan daha iyi olur bence.

Hocam ses sorununu çözdükten sonra yazıları kaldıracağım Ruhi Çenet tarzı çalışacağım tek farkım bilimsel konulara girmeyeceğim, birazda belalı bilgiler paylaşacağım umarım başıma iş almam :D

Derin webde gezerken başına iş almada :D

Allah korusun hocam :D :D

konu seçimlerinde biraz sıkıntı var sanki çok izlenecek konular gibi görünüyor ama benzerleri mevcut son video güzel beğendim

Kanalını beğendim. Şu dikkatimi çekti. Son iki videonda başlık ile açıklama aynı.

konu seçimlerinde biraz sıkıntı var sanki çok izlenecek konular gibi görünüyor ama benzerleri mevcut son video güzel beğendim

Zamanla farklı farklı konulara gireceğim hocam :) Teşekkürler yorum için :)

Kanalını beğendim. Şu dikkatimi çekti. Son iki videonda başlık ile açıklama aynı.

Hocam ben camtasia ile yapıyorum son render ayarını direk youtube atıyorum unutuyorum :D Teşekkürler yorumunuz için :)

---------- Spam Engelliyici 15:23 ---------- Önceki Mesaj 15:22 ----------

Yeni videom hazır buyrun :)

Gurur Kaynağımız: ATATÜRK

https://www.youtube.com/watch?v=12mD1EaydDU

haklısınız hocam daha dikkatli olucam her gün 1 tane atmak için uğraşıyorum hastayken bide üşeniyor insan :D

Daha geniş kapsamlı konuları bul hergün video atarsan bir farkın olmaz ruhi çenet ilk gündn bugüne haftada bir atıyor kaliteli atıyor bu şekilde emeğine yazık

Daha geniş kapsamlı konuları bul hergün video atarsan bir farkın olmaz ruhi çenet ilk gündn bugüne haftada bir atıyor kaliteli atıyor bu şekilde emeğine yazık

Söylediğiniz benim içinde rahat olur ama şuan pek izleyenim yok belli bir insan kitlesine ulaşsam haftadan haftaya yapıcam ama şuan yapsam pek takip edeceklerini sanmıyorum

Arkadaşlar anlamıyorum buradan biri olduğu kesin kim bilmiyorum ama tamam videoları beğenmemiş olabilirsiniz beğenmediğiniz videoya disslike atın ama nerdeyse videolarımın hepsine neden disslike atarsınız ki? Daha yeni bir kanalım, ilk defa böyle bir şey deniyorum neden böyle insanın umudunu hevesini kırıyosunuz.

Hocam ses olmamış, imla ve seslendirme hataları dikkatli izleyicilerin hoşuna gitmez. Seslendirme kullan veya sadece metin koy. Metin kutucukların zamanla daha iyi olacağını biliyorum. Bir de metinlerde imla kurallarına biraz daha dikkat et. Lonca olmaz mesela, loca'dır o.. Yolun açık olsun.

Zamanla gelişecektir kanal fakat sayıdan ziyade kaliteye odaklan. Bazıları sadece 10 tane video yapıyor bu şekilde, 1000 tane videoya bedel oluyor. Sağlam araştırma, sağlam konu üzerinde bir hafta çalış 1 tane video çıkar ama çok sağlam olsun.

Hocam ses olmamış, imla ve seslendirme hataları dikkatli izleyicilerin hoşuna gitmez. Seslendirme kullan veya sadece metin koy. Metin kutucukların zamanla daha iyi olacağını biliyorum. Bir de metinlerde imla kurallarına biraz daha dikkat et. Lonca olmaz mesela, loca'dır o.. Yolun açık olsun.

Hocam seslendirmeyi zamanla düzelteceğimi düşünüyorum. Yazıları eklemeyi düşünmüyorum artık daha görsel çalışıcam. Teşekkürler yorum için :)

Zamanla gelişecektir kanal fakat sayıdan ziyade kaliteye odaklan. Bazıları sadece 10 tane video yapıyor bu şekilde, 1000 tane videoya bedel oluyor. Sağlam araştırma, sağlam konu üzerinde bir hafta çalış 1 tane video çıkar ama çok sağlam olsun.

Artık öyle yapıcam hocam detaylı araştırmalar yapıp sağlam bilgiler koyucam

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri