- Web sitesi
- www.pubertyallergy.com
hocam maşallah eline sağlıkta, forumu resmen imleme sitesi olarak kullanmışsın..
benim bildiğim ben özgünüm kategorisine kanalını tanıtır, ilk videolarından (veya başarılı gördüklerinden) koyarsın.. ama maşallah kanaldaki tüm videolar var konuda..
neyse özgüne destek diyelim ve başarılar..
bu arada sunumda metinleri okurken biraz daha akıcı olmak adına, metni elle yazmanızı tavsiye ederim.. bir çok yerde takılmalarınız oluyor.
son olarak bir konu içerisindeki başlıkları okuyarak devam etmenizde pek profosyonelce olmamış gibi. (örn: fbi tarafından aranan en büyük 2.hacker videonuz)
Hocam alt forum adı "Ben Özgün'üm" burada özgün içeriklerimin tümünü paylaşabilirim. Ek olarak imleme olarak kullanmak ile ne alakası var bu durumun? Tüm videoları koydum çünkü tümü özgün videolarım. Yani ben özgünüm. Ben buraya gelip çizgi film, dizi videoları atmıyorum kendi ellerimle uğraşarak yaptığım içerikleri atıyorum. Böyle bir şey varsa sileyim konumu forum rahatsız olmasın. Siz bir kanal açsanız -özgün bir kanal- forumlarda, sosyal medyada paylaşmayacak mısınız?
Görüşlerinize gelince teşekkürler. İlk videolarda çok fazla hata yaptım fakat ileri ki zamanlarda düzeltmeye gayret ettim ve halen ediyorum.