ben uzun yıllardır web siteleri ile de ugraşıyorum ve farklı denemeler yaparım sürekli biçok konuda.bazen bu denemeler sırasında bazende normal şekilde bugüne kadar en az 70-80 tane adsense banlatmışımdır.her adsense için yeni pc,internet filan almaya kalksam işim vardı benim
eskiden adsense hesap sahibi ile,banka hesap sahibinin aynı olması gerekiyordu adsense kurallarına göre.bende mecburen kendi adıma açardım sürekli.o zaman dahi bu konuda bi sorun yaşamadım.daha sonra bu kural kalktı zaten.hangi isimle açtıgının hiç bi önemi yok adsense hesabını.şuanda dahi elimde en az 50 tane adsense var benim ama yıllardır kendi adıma adsense açmıyorum.adsense hesapları tamamen rastgele isimlerle açılı.hatta şuan aklıma geldi,bi kedimiz var nina.kardeşimin kedisi aslında işte onun adına açtıgım adsense hesabı vardı.gelecek ay bu kedinin adına olan adsense hesabından ilk ödemem gelecek
edit : mutlaka gerçek,eski isim-soyisim kullanılacaksada ondada degişiklik yap.mesela benim adıma son aldıgım adsenselerden birisinde fatih baz yerine fatih mehmet baz filan gibi bişey yazmıştım.adres dogru oldukdan sonra sorun olmaz,pin gelsin yeter.adresi hafif degiştir dedigin gibi ama özellikle daha önceki hesapda kullandıgın cep numarasını sakın girme.