Yeni adsense hesap açmak

• Kullanıcı Maze
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Kapatılan Hesaplar & Ban Sorunları

Maze

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar ben çok bilgili değilim.Bir kez hesap açtım banlandım.Farklı isim soyisimle sallama adresle açanlar nasıl ödeme alabiliyor?
2)Bu şekilde açıp mcnye bağlanınca sorun olur mu?
3)Birde 3 aşama derken kastedilen nedir?Yardımcı olursanız sevinirim

Arkadaşlar lütfen yardımcı olun.

hocam önemli olan, banka hesabınızı doğru tamamlamanız, yoksa adsenseyi hangi isimle açtığınız değil. yani ödeme eşiğini geçince girdiğiniz hesap önemli.
3 aşama youtube kanal onayı ile ilgili.

hocam önemli olan, banka hesabınızı doğru tamamlamanız, yoksa adsenseyi hangi isimle açtığınız değil. yani ödeme eşiğini geçince girdiğiniz hesap önemli.
Sağolun hocam yardımınızı için.

Şimdi şöyle ben yıllar önce açmıştım banlanınca bıraktım.Yeni sistemi tam bilmiyorum.Eskiden networke kanalı sonunca para kazanma hemen aktif oluyordu 1000 abone 4000 saat izlenme şartı geldi de.Ben adsense açsam sallama isim soyisim adres girsem?Sonra bunu mcnye soksam.Ne olur adsense bağlı olmasa oluyor mu?Eskiden böyleydi de?Yani kanal hem adsense hem mcnye mi bağlı olacak artık?

Birde pin olayı ne olacak?

Kusura bakma bu konuda biraz cahilim yeni sistemi bilmiyorumda.

Adsenseyi sallama isimle ve adresle açacaksın, onaylandıktan sonra adres kısmına bir akrabanızın yada komşunuzun adresini yazın. Pin geldikten sonra adsenseden kimin adına ödeme alacaksanız onun adını ve o kişiye ait banka bilgilerini girin hepsi bu kadar.

Sağolun hocam yardımınızı için.

Şimdi şöyle ben yıllar önce açmıştım banlanınca bıraktım.Yeni sistemi tam bilmiyorum.Eskiden networke kanalı sonunca para kazanma hemen aktif oluyordu 1000 abone 4000 saat izlenme şartı geldi de.Ben adsense açsam sallama isim soyisim adres girsem?Sonra bunu mcnye soksam.Ne olur adsense bağlı olmasa oluyor mu?Eskiden böyleydi de?Yani kanal hem adsense hem mcnye mi bağlı olacak artık?

Birde pin olayı ne olacak?

Kusura bakma bu konuda biraz cahilim yeni sistemi bilmiyorumda.

eski sistem yok artık kanalın adsenseye baglamadan herhangibir partnere baglayamazsın. hiç bir partner almaz/alamaz
sallama isim le adsense açabilirsin ama sallama adresle açarsan pin nereye gelecek ?
kanal adsenseye baglanmadan mcn ye katamazsın malesef önce kanalın için onay alacaksın sonra adsenseye baglayacaksın sonrasında bulabilirsen eger bir partnere baglayacaksın.
Üzgünüm ama işler eskisi kadar kolay degil artık

henüz banka girmedigin halde adsense hesabın kapanmadı mı hocam senin hiç :) yada bi adsense hesabı açarken başka bi hesapla eşleşti bu hesap hatası almadın mı?

aynı ad soyad sorun olmaz çünkü aynı ad ve soyad a sahip çok insan var.ama birebir aynı adres,aynı telefon kullanmak sorun yaratabiliyor.

Arkadaşlar farklı konu açmak istemedim.Burdan sormak istiyorum.

Birincisi internetten telefon onayı yapmak mümkün mü?Ücretli de olsa razıyım.Yeni adsense açan arkadaşlar bana yardımcı olabilir mi?Yani bu şekilde telefon numarasını doğrulatmak istiyorum.

Diğer sorum ise 4000 saat ve 1000 abone şartı için eşleşenli videolar koysam istenilen izlenme ve aboneyi elde ettikten sonra eşleşenli videoları silsem ve özgün videolar eklesen sonra adsense için başvursam sorun olur mu?

Son sorum ise adsenseyi banlatıp aynı ip üzerinden yeni adsense açıp banlanmayan arkadaşlar bana yardımcı olabilir mi?Ne yapmalıyım?

Arkadaşlar lütfen yardımcı olun.Yardıma ihtiyacım var.

Birincisi internetten telefon onayı yapmak mümkün mü?Ücretli de olsa razıyım.Yeni adsense açan arkadaşlar bana yardımcı olabilir mi?Yani bu şekilde telefon numarasını doğrulatmak istiyorum.

http://mesajal.com/
düzeltme : emin degilim ama yeni hesap açarken işe yaramıyordu sanırım.ben +15 uzatmak için kullanıyordum hep.

Son düzenleme:
banlı ip diye bişeyin olduguna emin degilim.hiç öyle bişeyle karşılaşmadım,dogal olarakda böyle bi hesap açmadım.
Yani hocam ban yenilen ip adresinden aynı isim soyisim aynı pin adresi(adres bilgilerini biraz değiştirerek)başvuru yapsam onaylanır mı?

Yani hocam ban yenilen ip adresinden aynı isim soyisim aynı pin adresi(adres bilgilerini biraz değiştirerek)başvuru yapsam onaylanır mı?

ben uzun yıllardır web siteleri ile de ugraşıyorum ve farklı denemeler yaparım sürekli biçok konuda.bazen bu denemeler sırasında bazende normal şekilde bugüne kadar en az 70-80 tane adsense banlatmışımdır.her adsense için yeni pc,internet filan almaya kalksam işim vardı benim :)

eskiden adsense hesap sahibi ile,banka hesap sahibinin aynı olması gerekiyordu adsense kurallarına göre.bende mecburen kendi adıma açardım sürekli.o zaman dahi bu konuda bi sorun yaşamadım.daha sonra bu kural kalktı zaten.hangi isimle açtıgının hiç bi önemi yok adsense hesabını.şuanda dahi elimde en az 50 tane adsense var benim ama yıllardır kendi adıma adsense açmıyorum.adsense hesapları tamamen rastgele isimlerle açılı.hatta şuan aklıma geldi,bi kedimiz var nina.kardeşimin kedisi aslında işte onun adına açtıgım adsense hesabı vardı.gelecek ay bu kedinin adına olan adsense hesabından ilk ödemem gelecek :p

edit : mutlaka gerçek,eski isim-soyisim kullanılacaksada ondada degişiklik yap.mesela benim adıma son aldıgım adsenselerden birisinde fatih baz yerine fatih mehmet baz filan gibi bişey yazmıştım.adres dogru oldukdan sonra sorun olmaz,pin gelsin yeter.adresi hafif degiştir dedigin gibi ama özellikle daha önceki hesapda kullandıgın cep numarasını sakın girme.

Son düzenleme:
ben uzun yıllardır web siteleri ile de ugraşıyorum ve farklı denemeler yaparım sürekli biçok konuda.bazen bu denemeler sırasında bazende normal şekilde bugüne kadar en az 70-80 tane adsense banlatmışımdır.her adsense için yeni pc,internet filan almaya kalksam işim vardı benim :)

eskiden adsense hesap sahibi ile,banka hesap sahibinin aynı olması gerekiyordu adsense kurallarına göre.bende mecburen kendi adıma açardım sürekli.o zaman dahi bu konuda bi sorun yaşamadım.daha sonra bu kural kalktı zaten.hangi isimle açtıgının hiç bi önemi yok adsense hesabını.şuanda dahi elimde en az 50 tane adsense var benim ama yıllardır kendi adıma adsense açmıyorum.adsense hesapları tamamen rastgele isimlerle açılı.hatta şuan aklıma geldi,bi kedimiz var nina.kardeşimin kedisi aslında işte onun adına açtıgım adsense hesabı vardı.gelecek ay bu kedinin adına olan adsense hesabından ilk ödemem gelecek :p

edit : mutlaka gerçek,eski isim-soyisim kullanılacaksada ondada degişiklik yap.mesela benim adıma son aldıgım adsenselerden birisinde fatih baz yerine fatih mehmet baz filan gibi bişey yazmıştım.adres dogru oldukdan sonra sorun olmaz,pin gelsin yeter.adresi hafif degiştir dedigin gibi ama özellikle daha önceki hesapda kullandıgın cep numarasını sakın girme.

Peki hocam şimdi kendi ismim soyismimle açıcam adresi hafif değiştiricem farklı bir banka hesabı giricem.Buraya kadar ok
Ancak benim anyamadığım sorun yaşadığım 2 nokta var
1)Cep telefonu.Ücretli de olsa adsenseyi onaylatmam için türk numarası bulabileceğim bir yer var mı?
2)Eski numara cep telefonu ne olacak?Cep telefonundan benim aynı kişi olduğumu anlayamazlar mı?Bunların cep telefonlarını takip ettiklerini düşünüyorum

1 - numara nereden alırsın bilmiyorum hocam.ya satan birisini bulucaksın yada bi arkadaşın,akrabanın numarasını kullanıcaksın.

2 - soruyu açıkcası anlamadım.eski numara ile alakan yok artık zaten yeni hesapda kullanmayacaksın.nasıl baglantı kurulacak yinede?ne hesabı açarken nede daha sonra asla o numarayı yeni adsense hesabında biyere girme,kullanma yeter.

cep telefon numarasının önemi yok yılda 3 kere sms 3 kere arama ile kanalı onaylayabilirsiniz...

TR olmasına da gerek yok. ücretli bi sistem var uzun zamandır kullanıyorum Sms-activate | СеÑ€вис смс-акÑ‚иваÑâ€*ий

daha önce kullandıgım cep numaramı başka adsensede kullandıgımda numaradan dolayı yakalanmıştım hocam,bu yüzden uyardım sadece.yakalandıgımada nereden emin olduguma gelirsek,yeni hesap açarken o numarayı girdigimde başka hesapla eşleşti hatası veriyordu yani zaten hesabın var onu kullan diyordu.sadece numarayı degiştirdigimde sorunsuz devam ediyordum,bu olayı 2-3 defa yaşadım.

Hiç öyle bir durumla karşılaşmadım o zaman yanlış yönlendirmiş gibi olmayayım [emoji3]

Nolur nolmaz farklı numara kullanmakta fayda var.

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri