Yeni Adsense - Reklam Çıkmıyor !!

• Kullanıcı kptncksprv
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

kptncksprv

Yasaklanmış
Dün gece açtığım adsenseye , kanal bağladım kanalda bir sürü video var , adsenseye yansımıyordu izlenimler bende dedim adsense yeni olduğu içindir , ama bu gün videoların hiç birinde reklam çıkmadığını farkettim , sizce sorun yeni adsen se mi , videolardan mı

Biraz gecikmeli geliyor reklamlar bazı kanallara en başta geliyor sonra 2-3 gün kayboluyor sonra bekleyince kendisi geliyor enteresan bir durum

bendede bazı kanallarda öle oluyor bekleyecez bakalım ne olacak

Serkan abi , sorun yansımaması değil , videoların hiçbirinde reklam çıkmıyor
Zaten REKLAM GORUNTULEMESI olmaz ise adsenseye yansimazki :) . Cogu kisi bunu karistiriyor.Video 100k izlendi adsneseye 50k yansidi diyor,adsense video izlenim sayinizi yansitmaz,videolarda cikan Reklam goruntuleme sayisini yazar. :)

Dün gece açtığım adsenseye , kanal bağladım kanalda bir sürü video var , adsenseye yansımıyordu izlenimler bende dedim adsense yeni olduğu içindir , ama bu gün videoların hiç birinde reklam çıkmadığını farkettim , sizce sorun yeni adsen se mi , videolardan mı

Bendede reklam çıkıyo ama adsense başvurunuz onaylandı diye mesaj geldi. Hesaba giriş yapmaya çalışınca adsenseye başvurunuz inceleniyor diyo 1 haftadır böyle

Cevap: Re: Yeni Adsense - Reklam Çıkmıyor !!

Bendede reklam çıkıyo ama adsense başvurunuz onaylandı diye mesaj geldi. Hesaba giriş yapmaya çalışınca adsenseye başvurunuz inceleniyor diyo 1 haftadır böyle
Cerezleri cookisleri vs temizle farkli taryici ile google.com/adsense uzerinden direk giris yap.

Bende Para Kazanma aktif ama reklam görünmüyor bunun hakkında bilgisi olan varmı

Cevap: Re: Yeni Adsense - Reklam Çıkmıyor !!

Adamlar her gün yeni icat çıkarıyor başımıza :)

Bende Para Kazanma aktif ama reklam görünmüyor bunun hakkında bilgisi olan varmı
Adsensen yenidir,kanalin yenidir,yada hersey eski ama videolari yeni atmissindir.Yani bunlardan herhangi biri yeni ise daha 1-2-3 gunlukse bekleyeceksin ustad.Butun hersey ok se hersey rayina oturur 1-2 gune.

Adsensen yenidir,kanalin yenidir,yada hersey eski ama videolari yeni atmissindir.Yani bunlardan herhangi biri yeni ise daha 1-2-3 gunlukse bekleyeceksin ustad.Butun hersey ok se hersey rayina oturur 1-2 gune.

Adsense 1 yılı geçmiştir kanal 1 hafta yı geçmiştir ama videoları dün sabaha karşı atmıştım videolardan olabilir

ama bende ki sıkıntı 30 yakın video var kanalda sadece 2 video var reklam görünmüyor onlarda en çok izlenen videolar işe bak bekleyecez o zaman :)

Bu gayet normal ustad bekle 3-5 gun yansir yavas yavas.

Hocam sizi bulmuşken sorayım. Ben eylül ödemesini aldım Allah'a şükür.Fakat ödemeyi aldıktan sonra tüm kanallarımda para kazanma devredışı kaldı.Sonra o kanalları kapatıp yeni kanal açıp bağladım aynı adsense'e fakat o kanallarında para kazanmaları devredışı bırakıldı.Sonra yeniden açsam bile aynı durum olacağını düşünüp öyle bıraktım 1 haftadır birşey yapmıyorum sizce o Adsense'i geri bildirim göndererek yeni adsense başvurusunda bulunacağımı söyleyip kapattırsam aynı kendi adıma hesap açabilirim sanırım fakat aynı parayı çektiğim banka hesabını bağlasam sorun olur mu? Yada bunlarla uğraşmayıp yeni kanallar açıp partner başvurusunda mı bulunsam ne önerirsiniz hocam elim ayağım bağlandı.

Hocam sizi bulmuşken sorayım. Ben eylül ödemesini aldım Allah'a şükür.Fakat ödemeyi aldıktan sonra tüm kanallarımda para kazanma devredışı kaldı.Sonra o kanalları kapatıp yeni kanal açıp bağladım aynı adsense'e fakat o kanallarında para kazanmaları devredışı bırakıldı.Sonra yeniden açsam bile aynı durum olacağını düşünüp öyle bıraktım 1 haftadır birşey yapmıyorum sizce o Adsense'i geri bildirim göndererek yeni adsense başvurusunda bulunacağımı söyleyip kapattırsam aynı kendi adıma hesap açabilirim sanırım fakat aynı parayı çektiğim banka hesabını bağlasam sorun olur mu? Yada bunlarla uğraşmayıp yeni kanallar açıp partner başvurusunda mı bulunsam ne önerirsiniz hocam elim ayağım bağlandı.

Eski para kazaamasi giden butun kanallarini silebiliyorsan sil ustad.Cunki para kaznamasini kapali olsa dahi,sistemde okanalinda o adsensenin iliskisi oldugu biliniyor ve yeniden acilan kanallarda bu Para kazanma riskiyle karsi karsiya kaliyor.Bunun tek aciklamasi bu benim dusuncem.

Bu sebeble,eskiden para kazanmasi kapatilmis ne kadar kanalin varsa hepsini Youtube'dan sil.Daha sonra yeni kanallarini bagla birde o sekil dene lutfen.Ve senden ricam eger bunu yapabilirsen sonucunu yaz.

sayın karadeniz. yabancılarda başlayan bu furya ulkemıze geldi ... bir kanaldan dolayı adsensene ulaşıp tum kanallarını para kazanmaya iptal edip, adsensenıde donduruyorlar.. yanı ne gosterım ne tık bişe yok...
bunun için herhangir bir youtube video kanalı kullanıcı adını ve şifreni gmail olarak gir. gmail adresınde sana bir uyaru maili olmalı, o mailde sana xxxxx kanalından oturu para kazanman kaldırılmıştır diye mesaj olacak... orada o kanal kangı mailinde ise o maildeki videoları google plus bağlantıları vb.. kokten sil...
google 6 ay adsensenı kapatıyor... sebebi telif hakkı topğluluk ihtarı vb... nyse...
sonrasında ytenı bir adsense aç yoluna devam et... sıfırdan başla... eskısıne gelınce 6 ay sonra açılacak denıyor.. gerçekten ne zaman sonra açılır ???? bilinmez hatta hıçde açılmaya bılır denıyor... yabancı forumlardan kaynak alıntı vb...

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri