Yeni Adsense Tasarımı Yeni Gmail!

takatezuaril

Kayıtlı Üye
Selam arkadaşlar adsenseye ait gmail hesabında hiç video yer almıyor. Baska kanallar yuzunden o gmail hesabının para kazanmasıda kapandı. Doğal olarak yeni açıcagım kanalları etkilemesin diye, o adsense gmailini yeni temiz bir gmail hesabına aktarmak ıstıyorum. Ancak yeni tasarımda nasıl yeni gmail'e tasıcagımı bulamadım bilgisi olan arkadasların yardımlarını bekliyorum.

---------- Mesaj saat 03:36:23 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 03:32:50 civarında gönderildi. ----------

Bilen yok mu arkadaşlar :(

---------- Mesaj saat 03:45:52 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 03:36:23 civarında gönderildi. ----------

Tam olarak yapmak istediğim. Giriş e postasını değiştirmek diğer e postayıda silmek.

hesap taşıma diye bir olay yok ama şöyle yaparsınız

adsense panelinizde yönetici eklersiniz, yeni mailinize davetiye gönderirsiniz kabul edince yeni mailinizde o adsense hesabında yönetici olur. bir süre sonra yaklaşık 3-5 gün sonra eski mailinizin yöneticilik hakkını silersiniz ve eski mailin adsense ile alakası kalmaz. adsenseden kopunca o maili tamamen silebilirsiniz.

hocam o kanalın para kazanmasını açıp kanalı silin ben bu şekilde yaptım kullanmaya devam ediyorum...

hocam o kanalın para kazanmasını açıp kanalı silin ben bu şekilde yaptım kullanmaya devam ediyorum...

Hiç video yer almıyor nasıl acıcam?

---------- Mesaj saat 16:33:17 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 16:31:58 civarında gönderildi. ----------

adsense panelinizde yönetici eklersiniz, yeni mailinize davetiye gönderirsiniz kabul edince yeni mailinizde o adsense hesabında yönetici olur. bir süre sonra yaklaşık 3-5 gün sonra eski mailinizin yöneticilik hakkını silersiniz ve eski mailin adsense ile alakası kalmaz. adsenseden kopunca o maili tamamen silebilirsiniz.

yeni tasarımda yönetici ekleme davetiye gonderme kısmını bulamadım

hocam ben cok önceden bunu yapmıştım şimdi o eski maili komple silemye kalktıgımda bana adsenseyide sileceğini söyluyor?

aşama aşama anlatıyorum

1- silmek istediğiniz adsense [email protected] olsun
2- yeni açtığınız mail [email protected] olsun
3- adsense hesabınıza [email protected] ile giriş yapın
4- https://www.google.com/adsense/app?hl=tr#account bu sayfada en altta erişim ve yetkilendirme kısmında bir kutucuk var o kutucuğa [email protected] adresini yazın ve davet yazısına tıklayın, 3 sn bekleyin ve davet ettiğiniz mail adresi çıkınca yanındaki yönetici yap kutusunu işaretleyin
5- daha sonra [email protected] olsun adresinize giriş yapın ve gelen daveti kabul edin 2-3 aşamalı onay ekranı çıkacak hepsini kabul edin
6- [email protected] adresinizle adssneseye giriş yapabilirsiniz ama erişim haklarınız 3-4 gün sınırlı olacak
7- 3-5 gün sonra [email protected] ile adsenseye giriş yapın ve yine https://www.google.com/adsense/app?hl=tr#account sayfasında eski mailin yanındaki yönetici simgesini kaldırın ve çarpı işaretine basarak silin, yine onaylama işlemleri başlayacak diğer maile girerek maili okuyun

8- [email protected] adsense panelinden silinince google hesabına girerek [email protected] adresini tamemn silebilirsiniz

9- içinizde şüphe varsa [email protected] adresinizle adsenseye giriş yapmaya çalışın eğer giremiyorsanız sorun yoktur

10- [email protected] adresinin adsense ile bağlantısını kesmeden silmeyin yoksa adsense de gider

aşama aşama anlatıyorum

1- silmek istediğiniz adsense [email protected] olsun
2- yeni açtığınız mail [email protected] olsun
3- adsense hesabınıza [email protected] ile giriş yapın
4- https://www.google.com/adsense/app?hl=tr#account bu sayfada en altta erişim ve yetkilendirme kısmında bir kutucuk var o kutucuğa [email protected] adresini yazın ve davet yazısına tıklayın, 3 sn bekleyin ve davet ettiğiniz mail adresi çıkınca yanındaki yönetici yap kutusunu işaretleyin
5- daha sonra [email protected] olsun adresinize giriş yapın ve gelen daveti kabul edin 2-3 aşamalı onay ekranı çıkacak hepsini kabul edin
6- [email protected] adresinizle adssneseye giriş yapabilirsiniz ama erişim haklarınız 3-4 gün sınırlı olacak
7- 3-5 gün sonra [email protected] ile adsenseye giriş yapın ve yine https://www.google.com/adsense/app?hl=tr#account sayfasında eski mailin yanındaki yönetici simgesini kaldırın ve çarpı işaretine basarak silin, yine onaylama işlemleri başlayacak diğer maile girerek maili okuyun

8- [email protected] adsense panelinden silinince google hesabına girerek [email protected] adresini tamemn silebilirsiniz

9- içinizde şüphe varsa [email protected] adresinizle adsenseye giriş yapmaya çalışın eğer giremiyorsanız sorun yoktur

10- [email protected] adresinin adsense ile bağlantısını kesmeden silmeyin yoksa adsense de gider

Harika Yorumlamışsın Ustad Eline Klavyene Sağlık Sayende Hal Ettim...

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri