Selam arkadaşlar adsenseye ait gmail hesabında hiç video yer almıyor. Baska kanallar yuzunden o gmail hesabının para kazanmasıda kapandı. Doğal olarak yeni açıcagım kanalları etkilemesin diye, o adsense gmailini yeni temiz bir gmail hesabına aktarmak ıstıyorum. Ancak yeni tasarımda nasıl yeni gmail'e tasıcagımı bulamadım bilgisi olan arkadasların yardımlarını bekliyorum.
---------- Mesaj saat 03:36:23 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 03:32:50 civarında gönderildi. ----------
Bilen yok mu arkadaşlar
---------- Mesaj saat 03:45:52 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 03:36:23 civarında gönderildi. ----------
Tam olarak yapmak istediğim. Giriş e postasını değiştirmek diğer e postayıda silmek.
---------- Mesaj saat 03:36:23 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 03:32:50 civarında gönderildi. ----------
Bilen yok mu arkadaşlar
---------- Mesaj saat 03:45:52 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 03:36:23 civarında gönderildi. ----------
Tam olarak yapmak istediğim. Giriş e postasını değiştirmek diğer e postayıda silmek.