Yeni Android Oyunum Kelime Boom

crazykanka61

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar oyunum google play 1 ay önce girdi yavaş yavaş google reklamını yapıyorum.

Kelime boom kelimelerle arası iyi olan hızlı yazabilen kişilere hitap eden kimine göre kolay kimine göre zor olan bir çok farklı odasıyla herkese hitap eden bir oyun.Yapım süreci 2.5 ay sürdü oyunun tüm hakları bana aittir.

Ytpara üyelerinden oyunumu indirip oyuna yorum yazarlarsa memnun olurum.

https://www.youtube.com/watch?v=Qt-YnY7iFJc

Oyunumun linki

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.gkmgames.kelimeboom&hl=tr

Hayırlı olsun abi indirdim 5 yıldız ve yorumu attım.

Arkadaşlar oyunum google play 1 ay önce girdi yavaş yavaş google reklamını yapıyorum.

Kelime boom kelimelerle arası iyi olan hızlı yazabilen kişilere hitap eden kimine göre kolay kimine göre zor olan bir çok farklı odasıyla herkese hitap eden bir oyun.Yapım süreci 2.5 ay sürdü oyunun tüm hakları bana aittir.

Ytpara üyelerinden oyunumu indirip oyuna yorum yazarlarsa memnun olurum.

https://www.youtube.com/watch?v=Qt-YnY7iFJc

Oyunumun linki

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.gkmgames.kelimeboom&hl=tr

güzel oyuna benziyor hocam hayirli olsun, tanitim videosunu nasil hazirladiniz? reklam mecralari olarak nereleri kullaniyorsunuz?

güzel oyuna benziyor hocam hayirli olsun, tanitim videosunu nasil hazirladiniz? reklam mecralari olarak nereleri kullaniyorsunuz?

Tşk hocam.

Tanıtım videosunu bu arkadaşa hazırlattım video işlerinde kaliteli bir arkadaş.
Video tasarım işleriniz uygun fiyatlara yapılır! - Sayfa 14

Hocam reklama 3.000 tl ayırdım.Şahsen burda en önemli şey oyunda önemli ama en önemlisi reklam tartışmasız.Bende bütçemi biraz artırdım google adwords 3.000 tl yatırdım.2 hafta sürdü reklam çalışmaları hocam.Adwords arıyorsunuz oyunum v.s var dediğiniz taktirde size yardımcı oluyorlar.Video hazırlatmamım nedeni hem oyunun anasayfasından tanıtım olsun hem video bildiğiniz gibi google videolu reklamlar var orda kullanıcam.Örneğin google play oyunda yada uygulama sırasında çıkan videolu reklamlar var ben aynen o şekilde reklam yapıcam.Zaten google adwords ekibide youtube onu öneriyorlardı video 1 aydır sıkıntı çıktı neyse ki hallettim o 1 ayda da bende google ekibiyle bu süreçte 800 tl google play arama ağından reklam yaptım ama 800 tl 2.200 tıklama oldu 560 indirmenin 500 google geldi 60 ben v.s arkadaşlarım indirmiştir.800 tl 500 indirme aldım sayılır tam kesin şey veremiyorum ama durum bu.

Şimdi google adwords bayramda kalan 2.200 tl mi gidişata göre videolu reklam yapıcam büyük ihtimal çok daha iyi verim almam lazım ben öyle düşünüyorum.Zaten ilk başta öle yapıcaktım dediğim gibi sıkıntılar çıktı.

Android ios yada ikisindende oyun veya uygulama yapacaklar arkadaşlar.Reklam bakımından google kullansın para verip yorum yaptırmak ile olmaz ve onlar organikte değil organik önemli olan ikinci mecra ise facebook reklam yaptırabilirsiniz.2 tane oyunum var biri futbol diğeri işte bu oyun öle çok iyi oyunlar değil 2.kelime boom fena sayılmaz herkese hitap eden bir oyun inş tutulur gidersek daha kaliteli oyunlarla herşeyi bana ait olan oyunlar yaparım.

Ytpara arkadaşlardan ise indirip yorum yaparlarsa ve oyundanda memnun oldularsa ne güzel :)

Hocam hayırlı olsun kolay bölümde bile kelimeler çok hızlı gidiyor yoksa bende mi sorun var

Hocam hayırlı olsun kolay bölümde bile kelimeler çok hızlı gidiyor yoksa bende mi sorun var

Hocam o konuda güncelleme yapılacak bayram dolayısıyla yapamadık.Rekabet odaları ve Eğlence odalarında düzeltme yapılacak.Mesajınız için tşk :)

oyun güzel ama videoda gördüğüm kadarı ile kelimelerin çoğu yan yana düşüyor bilgisayar klavyesinden oynanmıyor sonuçta telefondan yazmak zor onu bir düzeltin :D

oyun güzel ama videoda gördüğüm kadarı ile kelimelerin çoğu yan yana düşüyor bilgisayar klavyesinden oynanmıyor sonuçta telefondan yazmak zor onu bir düzeltin :D

Anladım hocam android de özellikle bağımlılık tarzı oyunlar genellikle zor olur.Dediğim gibi bazı odalarda kelimeler yavaşlama olucak.Bilgisayar klavyesi konusunda yapabileceğim birşey varsa yaparım hocam ama dediğim gibi yavaşlama yapılırsa daha kolay olucaktır.

Artık herkesin elinde telefon var.Kimi insanlar 1 cümleyi 1-2 saniyede bile yazabiliyor artık o duruma geldik herkesin elinde telefon hızlı mesaj yazabiliyor.

Zamana karşı odasında 90 saniye de yazabildiğiniz kadar yazıyorsunuz ve odanın hızı biraz kolaydır yaptığınız puan sayesinde liderlik tablosunda sıralamanıza bakabilirsiniz her odada liderlik tablosu var ama rekabet odaların çekişme biraz daha fazla olabilir bağımlılığı yüksek odalar vardır..1 hakkın var odası gayet iyidir.Sakın hata yapma odası biraz zorlayabilir hem hızlı yazmalısınız hem yanlış harfe basmamalısınız kelimede geçince oyun bitiyor ama bağımlılığı yüksek bir odadır.Hızlı oyun odasıda bağımlılığı yüksek bir odadır.
Zor odalar genellikle oyunu iyi oynayan kişilerin oynayabileceği odalardır.
Eğlence odaları hoşunuza gidecek kelimeler barındıran odalar vardır o odalarda yavaşlamaya gidilecektir.

İsteyen arkadaşlar ingilizce bölümünü tıklayarak oyunu tamamen ingilizce oynayabilir.

Tşk hocam.

Tanıtım videosunu bu arkadaşa hazırlattım video işlerinde kaliteli bir arkadaş.
Video tasarım işleriniz uygun fiyatlara yapılır! - Sayfa 14

Hocam reklama 3.000 tl ayırdım.Şahsen burda en önemli şey oyunda önemli ama en önemlisi reklam tartışmasız.Bende bütçemi biraz artırdım google adwords 3.000 tl yatırdım.2 hafta sürdü reklam çalışmaları hocam.Adwords arıyorsunuz oyunum v.s var dediğiniz taktirde size yardımcı oluyorlar.Video hazırlatmamım nedeni hem oyunun anasayfasından tanıtım olsun hem video bildiğiniz gibi google videolu reklamlar var orda kullanıcam.Örneğin google play oyunda yada uygulama sırasında çıkan videolu reklamlar var ben aynen o şekilde reklam yapıcam.Zaten google adwords ekibide youtube onu öneriyorlardı video 1 aydır sıkıntı çıktı neyse ki hallettim o 1 ayda da bende google ekibiyle bu süreçte 800 tl google play arama ağından reklam yaptım ama 800 tl 2.200 tıklama oldu 560 indirmenin 500 google geldi 60 ben v.s arkadaşlarım indirmiştir.800 tl 500 indirme aldım sayılır tam kesin şey veremiyorum ama durum bu.

Şimdi google adwords bayramda kalan 2.200 tl mi gidişata göre videolu reklam yapıcam büyük ihtimal çok daha iyi verim almam lazım ben öyle düşünüyorum.Zaten ilk başta öle yapıcaktım dediğim gibi sıkıntılar çıktı.

Android ios yada ikisindende oyun veya uygulama yapacaklar arkadaşlar.Reklam bakımından google kullansın para verip yorum yaptırmak ile olmaz ve onlar organikte değil organik önemli olan ikinci mecra ise facebook reklam yaptırabilirsiniz.2 tane oyunum var biri futbol diğeri işte bu oyun öle çok iyi oyunlar değil 2.kelime boom fena sayılmaz herkese hitap eden bir oyun inş tutulur gidersek daha kaliteli oyunlarla herşeyi bana ait olan oyunlar yaparım.

Ytpara arkadaşlardan ise indirip yorum yaparlarsa ve oyundanda memnun oldularsa ne güzel :)

Bence dogru yapmissiniz hocam oyununuzu inceledim basarili olmus gayet insallah tutar emeginizin karsiligini alirsiniz :) zaten zamanla olacak bir is yapiyorsunuz oyunun daha vakte ihtiyaci var bir anda patlayip populerlesecektir zaten bol kazanclar dilerim elinize emeginize saglik :)

intro güzel olmuş oyunda tam benlik , bi ara indirip yorum yıldız işlemlerini yaparım ,
hayırlı olsun

Hocam bende yaklaşık 15sn lik net özet video hazırlayıp sağlam "kadın" ağırlıklı instagram hesaplarında paylaşmanız daha iyi olur. Adwords'ten ziyade işi biraz daha viralleştirmek daha iyi olabiliyor.

hocam bir kelime belirleyip o kelimede yükselmeye çalışmalsın reklamlarından sonra kim kelime boom diye aratıp indirir ki güzel bir analiz yap tavsiyem yatırımın boşa gitmesin

bol şans telefon ios yoksa indirip yıldız da verirdik kolay gelsin :)

Hayırlı olsun hocam
Başlık ve açıklamayı optimize et yoksa trafik alamazsın
Oyunun ingilizce desteği varsa ingilizce acıklama da ekle.

Hocam bende yaklaşık 15sn lik net özet video hazırlayıp sağlam "kadın" ağırlıklı instagram hesaplarında paylaşmanız daha iyi olur. Adwords'ten ziyade işi biraz daha viralleştirmek daha iyi olabiliyor.

hocam bir kelime belirleyip o kelimede yükselmeye çalışmalsın reklamlarından sonra kim kelime boom diye aratıp indirir ki güzel bir analiz yap tavsiyem yatırımın boşa gitmesin

bol şans telefon ios yoksa indirip yıldız da verirdik kolay gelsin :)

Hayırlı olsun hocam
Başlık ve açıklamayı optimize et yoksa trafik alamazsın
Oyunun ingilizce desteği varsa ingilizce acıklama da ekle.

Hocam kadın ağırlık instagram sayfalarında paylaşma durumuna bakarım hocam.Ben bu oyun için 3.000 reklama ayırdım 800 tl harcandı 600 yakın indirme aldım geriye kalan 2.200 tl videolu reklam olucak google da

Hocam dediğinizi anlamadım ama oyun isimleri genellikle aranmaya göre yapılmalı kıstası olmalı ama şöyle birşey da var oyunun isimleri örneğin benim oyun ismim kelime boom bence iyi bir oyun ismi özel bir oyun ismi onun avantajı var.Aranma konusuna gelirsek google yaptığım reklam sayesinde kelime çalışmaları zaten yaptı illa benim oyunum kelime boom diye aratıp karşısına çıkmıyor kelime,kelimelik,kelime oyunu bunun gibi basit şeylerdede çıkıyor.Ama dediğiniz haklılık payı var ama oyunumun özel bir ismi olduğuna da inanıyorum.

Başlık açıklamayı [MENTION=13118]acan38[/MENTION] hocam optimize et derken tam olarak anlamadım doğrusu eğer özel pm atarsanız yada burdan yazarsanız sevinirim.Oyunun açıklaması gayet uzun ve dolu dolu ama ne demek istediğinizi tam olarak anlarsam yapabilirim.Evet oyunun ingilizce bölümü var ama oyun %70 türkçe ağırlıklı %30 ingilizce.Açıklamaya bir arkadaşa hazırlatıp ingilizce olarak koyarım tşk.

Başlık açıklamayı [MENTION=13118]acan38[/MENTION] hocam optimize et derken tam olarak anlamadım doğrusu eğer özel pm atarsanız yada burdan yazarsanız sevinirim.Oyunun açıklaması gayet uzun ve dolu dolu ama ne demek istediğinizi tam olarak anlarsam yapabilirim.Evet oyunun ingilizce bölümü var ama oyun %70 türkçe ağırlıklı %30 ingilizce.Açıklamaya bir arkadaşa hazırlatıp ingilizce olarak koyarım tşk.

Hocam benzer türde oyunlarla ilgili google playde en çok aranan anahtar kelimeleri araştırıp açıklamada onlara yer vermen gerekiyor.

Atıyorum;

kelime oyunu
kelime oyunu türkçe
kelime oyunu indir
hızlı yazı yazma
vb...

Bu gibi anahtar kelimeler bulmalısın, ama aranma hacmi yüksek olan kelimeler olmalı.

Açıklama içerisinde bunlara yer vermelisin

Hatta bulduğun ve yükselmeyi hedeflediğin bir anahtar kelimenin, açıklama içerisinde belli sayıda geçmesi de aso açısından önerilir

Hedeflediğin anahtar kelimenin başlıkta da bulunması büyük avantajdır.

Çünkü google play de uygulama ve oyunlar bu anahtar kelimelere göre sıralanır

Normalde bu araştırma daha oyun geliştirmeden önce yapılıp, projelerin buna göre geliştirilmesi gerekir.

hayırlı olsun bu hazır şablon mu yoksa kendin mi yazdın komple

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri