Hocam benzer türde oyunlarla ilgili google playde en çok aranan anahtar kelimeleri araştırıp açıklamada onlara yer vermen gerekiyor.
Atıyorum;
kelime oyunu
kelime oyunu türkçe
kelime oyunu indir
hızlı yazı yazma
vb...
Bu gibi anahtar kelimeler bulmalısın, ama aranma hacmi yüksek olan kelimeler olmalı.
Açıklama içerisinde bunlara yer vermelisin
Hatta bulduğun ve yükselmeyi hedeflediğin bir anahtar kelimenin, açıklama içerisinde belli sayıda geçmesi de aso açısından önerilir
Hedeflediğin anahtar kelimenin başlıkta da bulunması büyük avantajdır.
Çünkü google play de uygulama ve oyunlar bu anahtar kelimelere göre sıralanır
Normalde bu araştırma daha oyun geliştirmeden önce yapılıp, projelerin buna göre geliştirilmesi gerekir.
hayırlı olsun bu hazır şablon mu yoksa kendin mi yazdın komple
[MENTION=13118]acan38[/MENTION] hocam mesaj için tşk ama sizin verdiğiniz hızlı yazı yazma,kelime oyunu gibi spam niteliği taşıyacak tarzda gibi açıklamada yer veremem.Cümle olarak zaten açıklamada bu kelimeler çokca geçiyor.Oyunumun türü belli başlıkta bulunması derken onu anlamadım.
Google adwords ile zaten 1 aya yakındır bu kelime çalışmasını v.s yapıyoruz.Sizin dediğiniz çalışmayı onlar zaten yapıyorlar adıma ve ekstra başka hizmetlerde veriyorlar.Oyunumu ytpara yayınlama amacım zaten forumlarda yayınlayıp index almak değil öle birşey zaten elde etmek imkansız.
Zaten reklam formatım herşeyim belli adwords ekibi yürütülen bir çalışma var ortada.
Dediğim projem öncesi belliydi herşey planlandı kelime çalışması vs adwords ekibi yapıyor.Şubat 2016 başladım şuanda bu benim 2.oyunum tüm haklarıyla bana ait 2 oyunda.Mesajınız için tşk bazı şeyleri dikkate alıcam dediğim gibi amatör gibi değilde bu işi ciddi bir şekilde bakıyorum o yüzden reklamı v.s adwords çalışıyorum.
[MENTION=10068]hassonya[/MENTION] kendim yazdım hocam