Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
para kazan giden adsense para kazanma açtım halen açık 2 gün oldu kapanırsa yazarımBu sorunlu kanalların bulunduğunu adsenseye yeni kanal bağlayan oldu mu?
GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hocam sonuçları mutlaka bekliyorumpara kazan giden adsense para kazanma açtım halen açık 2 gün oldu kapanırsa yazarım
beyler ben askıya alınmıs kanallarımı silmeden hesapları silip tekrar actım ondna gitmis olabilirmi suan bir daha deniycem kanalları sildim askıya alınmısları falan tekrar acacam yarın düzelir inş her ay bir sorun cıkmaya basladı artık can sıkıntısı hep
Bu sorunlu kanalların bulunduğunu adsenseye yeni kanal bağlayan oldu mu?
GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
bir adsenseme 5 aydır kanal dahi bağlamamıştım. Yüzlerce kanal vardı içinde, hepsini kazanca açmaya çalışsam ömür yetmezYani youtube kazanmamı kapatarak hem kendi ayağına kurşun sıkıon hemde benim ayağıma. Allah aşkına kazançları kapatarak izleyen adam sana ne kazandırıyor. Boşuna trafikden başka birşey değil. Kapat 200-300 kanalımı ama şu kazancı kapatıp adamı açmakla uğraştırma ya. Gün boyunca psikolojimi bozdu.
işin garibi para kazanmaları götüren kanalda ihtar yok. 2 eşleşen 1 uygunsuz içerikUygunsuz içerikde 1 yıldır ayakta 4 milyon defa izlenmiş
Uygunsuz olmadığınıda biliyorum ama şu youtube ile 3 yıldır uğraşıyorum hala aklım ermediği sebeplerden dolayı iş yapıyor.
Buarada 3-5 samimi dostuma bazı kanallarımın linklerini örnek olsun diye vermiştim. Normalde böyle birşey yapmam ama 1 yıldır açık kanal samimi arkadaşlara söyleyince bu duruma düştü. Yinede canları sağolsun, bir yaşıma daha girdim ki yt de dostunla düşman olmamak için sır vermeyeceksin.
Giden arkadaş seçimini görmek için paralara olsun. Ne beni fakir eder, nede çeken kişiyi adam ederBilki senin kaldırdığın bayrağı kopyalattığım kanallarıma ben bayrak çekmeyeceğim.
bir adsenseme 5 aydır kanal dahi bağlamamıştım. Yüzlerce kanal vardı içinde, hepsini kazanca açmaya çalışsam ömür yetmezYani youtube kazanmamı kapatarak hem kendi ayağına kurşun sıkıon hemde benim ayağıma. Allah aşkına kazançları kapatarak izleyen adam sana ne kazandırıyor. Boşuna trafikden başka birşey değil. Kapat 200-300 kanalımı ama şu kazancı kapatıp adamı açmakla uğraştırma ya. Gün boyunca psikolojimi bozdu.
işin garibi para kazanmaları götüren kanalda ihtar yok. 2 eşleşen 1 uygunsuz içerikUygunsuz içerikde 1 yıldır ayakta 4 milyon defa izlenmiş
Uygunsuz olmadığınıda biliyorum ama şu youtube ile 3 yıldır uğraşıyorum hala aklım ermediği sebeplerden dolayı iş yapıyor.
Buarada 3-5 samimi dostuma bazı kanallarımın linklerini örnek olsun diye vermiştim. Normalde böyle birşey yapmam ama 1 yıldır açık kanal samimi arkadaşlara söyleyince bu duruma düştü. Yinede canları sağolsun, bir yaşıma daha girdim ki yt de dostunla düşman olmamak için sır vermeyeceksin.
Giden arkadaş seçimini görmek için paralara olsun. Ne beni fakir eder, nede çeken kişiyi adam ederBilki senin kaldırdığın bayrağı kopyalattığım kanallarıma ben bayrak çekmeyeceğim.
Askiya alinan kanali nasil aktiflestiriyorsun?
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.