[Yeni Anket] Kazanma Devre Dışı Olanlar - Beyin Fırtınası

• Kullanıcı acan38
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

Para kazanma kapananlarda, geçersiz trafik kesinintisi yaşayan ve yaşamayanlar

• Kullanılan toplam oy
    117
  • Anket kapatılmış .
Bu sorunlu kanalların bulunduğunu adsenseye yeni kanal bağlayan oldu mu?

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu is kanallarla alakali bence adsense ki para kazanmasi giden kanallari silmeyen ve yeni kanal baglayan ve kanallari ayakta olan kisiler var..

GT-I9300 cihazımdan gönderildi

beyler ben askıya alınmıs kanallarımı silmeden hesapları silip tekrar actım ondna gitmis olabilirmi suan bir daha deniycem kanalları sildim askıya alınmısları falan tekrar acacam yarın düzelir inş her ay bir sorun cıkmaya basladı artık can sıkıntısı hep

bende şöyle bir durum var bu kıyımda yaptığım ve adsenseye bağlamadıgım botla attığım videolar fazlaca kategori ile yapılan kanallara , parakazanması giden kanalları silip yada silip geri aldıgım değerli kanallardan sonra giriş yaptım ne durumda olduklarına bakmak için onlarında yüzde doksanın parakazanması gitmiş yani bence adsense den ziyade multi üyelikler pc ve diğer benzeri şeyler ile bizi yakalıyorlar yada , başlıklardan yola çıkarak uzun zamanın toplamını yapan ve analiz ederek spam oldugunu belirlediği başlık , etiket , açıklama ile yakalayorlar. buna en büyük örnek ise partnerlerin yolladıgı uyarılardır.

beyler ben askıya alınmıs kanallarımı silmeden hesapları silip tekrar actım ondna gitmis olabilirmi suan bir daha deniycem kanalları sildim askıya alınmısları falan tekrar acacam yarın düzelir inş her ay bir sorun cıkmaya basladı artık can sıkıntısı hep

Askiya alinan kanali nasil aktiflestiriyorsun?

hocam yt üzerinden geri bildirim yapabilcek var mı elimde kanal kalmadı yapcak daha sağlıklı bilgi alabiliriz

geçen ay işleme girme sıkıntısı olmayan dasensede gecersiz trafık kesıntısı oldu ama para kazanmalar şu anda sağlam.diğer ıkı adsense işleme girmemişti ikisindede geçersiz trafık kesıntısı oldu ve ıkı adsensenin para kazanmalarıda gitti :(

yılbaşından önce de trafik kesintisi olmuştu 1 2 tl ama para kazanma gitmemişti.

bir adsenseme 5 aydır kanal dahi bağlamamıştım. Yüzlerce kanal vardı içinde, hepsini kazanca açmaya çalışsam ömür yetmez:) Yani youtube kazanmamı kapatarak hem kendi ayağına kurşun sıkıon hemde benim ayağıma. Allah aşkına kazançları kapatarak izleyen adam sana ne kazandırıyor. Boşuna trafikden başka birşey değil. Kapat 200-300 kanalımı ama şu kazancı kapatıp adamı açmakla uğraştırma ya. Gün boyunca psikolojimi bozdu.

işin garibi para kazanmaları götüren kanalda ihtar yok. 2 eşleşen 1 uygunsuz içerik:) Uygunsuz içerikde 1 yıldır ayakta 4 milyon defa izlenmiş:) Uygunsuz olmadığınıda biliyorum ama şu youtube ile 3 yıldır uğraşıyorum hala aklım ermediği sebeplerden dolayı iş yapıyor.

Buarada 3-5 samimi dostuma bazı kanallarımın linklerini örnek olsun diye vermiştim. Normalde böyle birşey yapmam ama 1 yıldır açık kanal samimi arkadaşlara söyleyince bu duruma düştü. Yinede canları sağolsun, bir yaşıma daha girdim ki yt de dostunla düşman olmamak için sır vermeyeceksin.

Giden arkadaş seçimini görmek için paralara olsun. Ne beni fakir eder, nede çeken kişiyi adam eder:) Bilki senin kaldırdığın bayrağı kopyalattığım kanallarıma ben bayrak çekmeyeceğim.

bir adsenseme 5 aydır kanal dahi bağlamamıştım. Yüzlerce kanal vardı içinde, hepsini kazanca açmaya çalışsam ömür yetmez:) Yani youtube kazanmamı kapatarak hem kendi ayağına kurşun sıkıon hemde benim ayağıma. Allah aşkına kazançları kapatarak izleyen adam sana ne kazandırıyor. Boşuna trafikden başka birşey değil. Kapat 200-300 kanalımı ama şu kazancı kapatıp adamı açmakla uğraştırma ya. Gün boyunca psikolojimi bozdu.

işin garibi para kazanmaları götüren kanalda ihtar yok. 2 eşleşen 1 uygunsuz içerik:) Uygunsuz içerikde 1 yıldır ayakta 4 milyon defa izlenmiş:) Uygunsuz olmadığınıda biliyorum ama şu youtube ile 3 yıldır uğraşıyorum hala aklım ermediği sebeplerden dolayı iş yapıyor.

Buarada 3-5 samimi dostuma bazı kanallarımın linklerini örnek olsun diye vermiştim. Normalde böyle birşey yapmam ama 1 yıldır açık kanal samimi arkadaşlara söyleyince bu duruma düştü. Yinede canları sağolsun, bir yaşıma daha girdim ki yt de dostunla düşman olmamak için sır vermeyeceksin.

Giden arkadaş seçimini görmek için paralara olsun. Ne beni fakir eder, nede çeken kişiyi adam eder:) Bilki senin kaldırdığın bayrağı kopyalattığım kanallarıma ben bayrak çekmeyeceğim.

bence birilerini suçlamamalısın adsensede 3 kanalım vardı üçünde eşleşen bile almadan para kazanma kapandı yani başka birşey var işin içinde. kanallarda getirisi çok çok az kanallardı süs olsun diye duruyordu :D

Para kazanmaları götüren kanalı söylemiyor ki şuan hocam ? siz nasıl ögrendiniz.

sebebi geçersiz trafik etkinliğine bağlıyorsunuz ama kesin birşey yok ortada arkadaşlar. ilk para kazanması gidenlerden birisi sanırım benim.

pazartesi günü şans eseri farkettim kanaltakip programında. kanalımın birinde para kazanma gri renkteydi. kanala girdiğimde herhangi bir kanal yüzünden kapatıldığı yazmıyordu. ben buna rağmen aynı adsense'e bağlı farklı kanallarımı kontrol ettim sorun yoktu hiç birinde, adsense sayacımda gayet güzel stabil bir şekilde çalışıyordu.

ben bu kanalı sildim kökten ve geri açmayacaktım gitti diye. ertesi gün kardeşiminde 1-2 kanalı gitti ve sonra herkese yayıldı. belki de benimle birlikte bir çok arkadaşın gitti ama tek tük olduğundan farkedemediniz.

sonra 4 adsense'imden 3'üne yansıdı bu olay. şu anda sadece haziran'da işleme giren adsense hesabımda sayaç işliyor o da günden güne 2-3k eriyerek gidiyor hiç bir kanalımı silmediğim halde. sanırım ona da sıçrıyor ama ben artık yoruldum inanın kontrol dahi etmiyorum.

geçersiz trafik etkinliğini ilk para kazanmam gittiğinde bende okudum. fakat saçma geldi bana. sonradan birisi bunu attı ortaya ve çığ gibi büyüdü bu düşünce.

ben yarından itibaren 4-5 gün kafamı dinlemek üzere köşeye çekileceğim hatta video dahi yüklemeyeceğim. tamamen bilgisayarla ilişkimi keseceğim.

bakın bu forumda çok şey gördük. hep birileri ortaya çıkıp kesin şeyler söyledi hiç alakası da olmayan şeylerdi. hep rezil oldular ama zeytinyağı gibi üste çıkmaya çalıştılar. en başta %100 emin şekilde yazanlar sonradan ben kendi fikrimi söyledim diye geçiştirdi hep.

konuda beyin fırtınası yapın ama kavga gürültü etmeyin. hepimiz bu işten ekmek yiyoruz. bu sorunu da sanırım aşacağız. belki yeni adsense'ler alacağız belki partnerlere yöneleceğiz belki google hiç yapmadığı şeyi yapıp bu konuda açıklama yapacak.

biraz beklemek sabretmek gerek. evet hepimiz alıştık güzel kazançlara ve 4-5 gündür zarar ettiğimizi hissediyoruz ama elden birşey gelmiyor. yeniden o kazançlara ulaşmak istiyorsak sorunu tespit edip çözmemiz gerek.

iyi forumlar.

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] Şu linkleri banada yolla :) şaka bir yana geçmiş olsun hocam.. Belki arkadaşlarınız birşey yapmamıştır. Ki samimi arkadaşınızsa zaten yapmaz yapmaması gerekir. Yt bu ara sapıttı..

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri