Yeni Başlayacak Popüleritesi Yüksek Olan Dizinin Domaini Satılık

171

Sent from my iPhone using Tapatalk

:D Peki hocam açık arttırmysa kabul etmek zorundayız zaten. 171 TL teklifinizi alıcam fakat thrayler adlı arkadaşın ricası vardı, online olamam 200 TL'ye kadar ben çıkarım yeni tekliflerde diye.

Fakat o arkadaşla bir problem olursa, sonraki kişi sizsiniz size dönücem hemen.

[emoji3] hocam bu nasıl bir ihale[emoji3] ihaleye fesat karıştırmaktan atmasınlar sizi içeri[emoji301]️

:D Peki hocam açık arttırmysa kabul etmek zorundayız zaten. 171 TL teklifinizi alıcam fakat thrayler adlı arkadaşın ricası vardı, online olamam 200 TL'ye kadar ben çıkarım yeni tekliflerde diye.

Fakat o arkadaşla bir problem olursa, sonraki kişi sizsiniz size dönücem hemen.

Dostum işinize karışmak olmasın da öyle bir mantık yok kı !!!

Hee zararı sana olur yada arada sen kalırsın ;) buraya yazılan teklif neyse o gecerldir , oraya kadar çıkarım buraya kadar çıkarım diye bir mantık olmaz :)

Açayım bende çakma bir profıl forumda ozaman yazayım sana 5.000 e kadar çıkarım diye ;) çıkacagını değil , verdiğini koyacaksın BURAYA - AÇIKARTTIRMAYA ...

O arkadasta 200 e kadar çıkacaksa 200 versin ozaman :) 170 i veren , değerli bulan , değerlendırebılecegını dusunen 200 ü de verir :)

[emoji3] hocam bu nasıl bir ihale[emoji3] ihaleye fesat karıştırmaktan atmasınlar sizi içeri[emoji301]

Peki hocam çoğu kişiyi zor durumda bırakmamk adına arkadaşa mesaj atıyorum teklifini güncellesin yoksa sizsiniz şuan ozaman son teklif.

Dostum işinize karışmak olmasın da öyle bir mantık yok kı !!!

Hee zararı sana olur yada arada sen kalırsın ;) buraya yazılan teklif neyse o gecerldir , oraya kadar çıkarım buraya kadar çıkarım diye bir mantık olmaz :)

Açayım bende çakma bir profıl forumda ozaman yazayım sana 5.000 e kadar çıkarım diye ;) çıkacagını değil , verdiğini koyacaksın BURAYA - AÇIKARTTIRMAYA ...

Tamamdır hocam skype kanıtı koydum afkat dediğinizde haklısınız. Çoğu kişi zor durumda kalıcak

NUKENUKE 171 TL ile son teklif arkadaşlar. Son 2 saat.

181 tl verdim hocam [MENTION=41620]BilgiSehri[/MENTION]

14:00 DA GELEN SON TEKLİFLE thrayler adlı arkadaşa kaldı. Hayırlı olsun kendisine :D
[MENTION=21030]mm1650[/MENTION] ben hayatımda böyle aksiyon görmedim :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri