Yeni Başlayan Herkese Bedava Yardım

• Kullanıcı myozkan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Yeni Başlayanlar Rehberi

myozkan

Kayıtlı Üye
Yeni Başlayanlar İçin Soru-Cevap ve Yardımlaşma Konusu

öncelikle bu uyarıyı yazayım: amacım çok bilmişlik, küçümseme, hor görme, aşağılama, ukalalık etme, hava atma, tatava yapma, hedef gösterme, heves kırma değil. kalkıp ayar vermek ve 3-5 beğeni almak için afilli söz kasmaya çalışan arkadaşlara cevap vermeyeceğim mümkün olduğunca. kahramanlık yapmaya gerek yok.

Elimden geldiğince yardım mesajlarına yardım ederim. Günümün belli bir vaktini buna ayırırım boş zamanlarımda.

Fakat son zamanlarda çok fazla yardım isteği almaya başladım. Herhangi bir konuya mesaj attıktan sonra mesaj kutuma yığılıyor mesajlar. "hocam şu kadar zamandır uğraşıyorum, şu kadarcık kazandım yardım etseniz".

Keşke hepinize yardım edebilsem. Elimden geldiğince gene edeceğim sıkıntı yok belli konularda. Fakat bu mantıkla bu işte asla kazanamazsınız. Kazanamazsınız bu kadar basit.

Bu iş birinden öğrenilecek bir iş değil. Ben başladığımda 6 ay kazanamadım, fakat dik başlı yapım sayesinde sürekli inatlaştım youtube ile. Övündüğümü sanmayın, kötü bir özelliğim hayatta ilk defa işime yaradı.

Keşfedilecek binlerce kategori, deneyerek öğrenmeniz gereken onlarca yükleme yöntemi, taktikler, render yöntemleri, tüyolar... Hiçkimse bunları size baştan aşağı öğretemez tam olarak. Denemeli, tecrübe etmeli, kendiniz öğrenmelisiniz. Deneyin yahu ölmezsiniz. Sizin adınıza ben üzülüyorum, geç olmadan şevkiniz kırılmadan deneye yanıla öğrenmek varken vaktinizin büyük kısmını skype konuşmalarına harcıyorsunuz.

Forumda elbette tecrübeli, yardımcı olmaya çalışan arkadaşlar var. Fakat bu işin detaylarını önemli taktikleri kimse size kolay kolay vermez. Ya da her şeyi başlıbaşına öğretecek vakit kimsede yoktur.

Ufak tefek bir konuya kafanız takılır. Forumda arar bulamazsınız konu açarsınız, tatmin edici cevaplar gelmezse bildiğini düşündüğünüz kişilere mesaj atarsınız. Birçok tecrübeli arkadaş seve seve yardım edecektir.

Herneyse, dediğim gibi herhangi bir konuya mesaj attıktan sonra mesaj kutuma illa ki bir yardım isteği mesajı düşüyor. Sıkıntı yok düşsün ama üzülüyorum cevap veremeyince. N'olur yapmasanız bunu? Çabalasanız biraz, para kolay kazanılmaz hiçbir zaman. Youtube'da bile.

EDIT:
Sorularınızı buraya yazabilirsiniz. Hep beraber cevaplarız elimizden geldiğince.

Son düzenleme:
Sen tutup kategori versen o kişilere, yine yapamazlar emin ol, kendilerinin deneyimleyip öğrenmesi lazım

ben bıle 1 seneden fazla oldu gece gunduz ugrasıyorum bısey kazanamıyorum yerı gelıyo ,bu işi ek ıs olarak degılde hobı olarak yapmak lazım,

Sende her şeyi kendi başına öğrenmedin ya
Bırak da sorsunlar

İnternet geçmişinin olması önemli insanın hızlı yol katetmesi için ben ilk Serkan abiden video paketi alarak başlamıştım sonra haberler yükledim ben haber yüklerken millet dizi çizgi filmden parayı götürmüş :) okulda vardı o zamanlar pek bakamamıştım da şimdi bir kategori buldum işte ordan devam ediyorum zaten önemli olan kategori bulabilmek

[MENTION=14517]myozkan[/MENTION] hocam gerçekten tebrik ediyorum sizi..
en azından yeni başlayan arkadaşlar için çok faydalı olacağını düşünüyorum..
umarım suistimal edilmez bu iyi niyetiniz..

şimdiden Allah kolaylık versin... :)

Mail acarken telefon numaraları calısan sistem var mı bilen ? :)
[MENTION=14517]myozkan[/MENTION]

(bu da espirisi olsun :D )
https://www.youtube.com/watch?v=HydXqAp9Pe0

Son düzenleme:
@myozkan hocam gerçekten tebrik ediyorum sizi..
en azından yeni başlayan arkadaşlar için çok faydalı olacağını düşünüyorum..
umarım suistimal edilmez bu iyi niyetiniz..

şimdiden Allah kolaylık versin... :)

@myozkan

(bu da espirisi olsun :D )
https://www.youtube.com/watch?v=HydXqAp9Pe0

ahah :D malesef hocam hazır alıyorum mailleri bilgim yok o konuda. ancak maliyeti fazla gelirse 50 kuruşa onaysız mail alıp google onayı isteyene dek 4-5 alt kanal açabilirsiniz. +15 onayını da textplus'tan yaparsınız.

Text plusun 15 dakika onayi calisiyor ama hesap acarken dogrulama isteyince kabul etmiyor mail acarken surekli ip degisin cerez merez cikolata temizligi yapin o zaman yakalanmazsiniz umarm

selamun aleykum ilk önce Allah razı olsun hocam birilerinin elinden tuttuğunuz için. bu sorularımızı msj olarak mi iletcez yorum olarak mı ?

Telefon onayı için http://www.ytpara.com/youtube-kazan...one-ile-yeni-telefon-onayi-video-anlatim.html linteki yöntemi uyguluyorum. Şimdiye kadar 25'e kadar kanal doğrulattım bu yöntemle. Bahsedilen linkteki hotspotshield yerine zenmate eklentisini kullanıyorum. (An itibariyle mail alabiliyorum.)

Film çalışıyorsanız direk dünya engeline düştüren film yapımcıları var mı?
Hani şu film yapımcılarının filmlerini çekme kesin dünya engeline düşersin dediğiniz firmalar var mı?

selamun aleykum ilk önce Allah razı olsun hocam birilerinin elinden tuttuğunuz için. bu sorularımızı msj olarak mi iletcez yorum olarak mı ?

özel mesaj atabilirseniz daha iyi olur hocam, konunun amacı sapmasın.

edit: buradan sorarsanız arkadaşlarda yardımcı olur yetişemiyorum maalesef.

Son düzenleme:
Guzel dusummusun dostum. Ins suistimal etmezler iyi niyetini.

hocam benim anlamadığım yardım edeceğin kişiler burada mı sorularını yazacaklar yoksa özel mesaj ile mi?

hocam benim anlamadığım yardım edeceğin kişiler burada mı sorularını yazacaklar yoksa özel mesaj ile mi?

daha önce bana yazın ben cevaplayayım diyordum ama buraya yazarsanız daha faydalı olacağına karar verdim bütün sorulara yetişemem çünkü. arkadaşlarda yardım ederler.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri