Yeni Başlayanlar İçin Bakılması Gereken 100 Konu - Arşiv Niteliğinde

Yeni başlayanlar için çok güzel bir derleme

Sent from my LG-E460 using Tapatalk

Mübarekler ugrasip üsenmeden ayrintili bir sekilde paylasmislar. Yeni baslayan herkes bodozlama bu is'e atlamadan önce kesinlikle bu tür konulari okumali :)

Evet ben yok sanıyordum ama sayenizde gördüm, alternatif olarak konuya ekledim. Teşekkür ederim.

Bu başlıkları da eklersen arkadaşlarımız istifade eder diye umuyorum.
Ekledim teşekkür ederim.

Gmail & Youtube Onayında Kullanılabilecek Telefon Numaraları konusunun içinde 3CX eski sürüm indirme diye bir konum olacaktı. Yapamayanlar için eklerseniz sevinirim.
Ben de bu sistemi kullanıyordum. Konuyu bulunca ekleyeceğim. Teşekkürler.

kardeş ellerine sağlık

Yeni başlayanlar için çok güzel bir derleme

Sent from my LG-E460 using Tapatalk

Mübarekler ugrasip üsenmeden ayrintili bir sekilde paylasmislar. Yeni baslayan herkes bodozlama bu is'e atlamadan önce kesinlikle bu tür konulari okumali :)
Teşekkür ederim arkadaşlar. Konuları hazırlayan arkadaşların hakkı ödenemez gerçekten.

Gerekliydi böyle bir şey çok teşekkürler.Arasında benimde konumun olması sevindirici :)

İki yıllık youtube-adsense işiyle uğraşıyorum lakin aranıza yeni katılabildim. Aylık ortalama kazancım olan 1200.tl bu forumdaki mevcut konularla zannedersem 3000.tl hatta ve hatta 5000.tl yı bile ulaşabilir.Şahane paylaşımlar var. Kuranlardan ve yönetenlerden Allah razı olsun.

Kelimenin tam anlamıyla paylaşım.
Konuyu sabitliyorum.
Kendi bilgisayarıma:)

Yönlendirme ile ilgili ufak bi problem mevcut o yüzden linkleri tekrardan düzenledim bunlardan girebilirsiniz.

1-) Adsense başvurusu nasıl yapılır? www.ytpara.com/adsense-soru-ve-sorunlar/11-adsense-basvurusu-nasil-yapilir.html

2-) Adsense banka ayarları nasıl yapılır? www.ytpara.com/adsense-soru-ve-sorunlar/13161-adsense-ve-banka-ayarlari-genel-anlatim-beyto33.html

3-) Adsense soru ve cevaplar: www.ytpara.com/adsense-soru-ve-sorunlar/13868-adsense-soru-cevap-yararli-bilgiler.html

4-) 3 pin de gelmediyse adsense onaylatmak için: www.ytpara.com/adsense-soru-ve-sorunlar/20832-pini-kimlik-kullanmadan-onaylatma-resimli.html

5-) Gmail ve youtube tel onayı için konu: www.ytpara.com/youtube-hakkinda-soru-ve-sorunlariniz/4826-gmail-ve-youtube-hesabi-onaylama-ucretsiz.html[/url]

6-) Niche kelime bulma -www.ytpara.com/dunyadan-youtube-teknikleri/392-para-kazanmak-isteyen-buyursun.html

7-) Gameplay yani oyun kanalınız için önemli rehber. 1. elden çok güzel anlatım. www.ytpara.com/dunyadan-youtube-teknikleri/22034-gameplay-kanallari-icin-onemli-rehber.html

8-) Tel onay için kullanabileceğiniz alternatif method - ytpara.com/youtube-kazanc-sistemi-adsense-ve-anlatimlar/8978-gmail-ve-youtube-onayinda-kullanilabilecek-sinirsiz-kolay-ucretsiz-telefon-numaralari.html

9-) Keyword canavarı - yani arama yani etiket bulucu diyelim. Bunu şimdi gördüm. - www.ytpara.com/youtube-icin-faydali...70-keyword-canavari-v1-etiket-gelistirme.html

10-) Niche bulmak için detaylı siteler - www.ytpara.com/youtube-niche-calism...he-kelime-ve-video-kaynak-bulma-araclari.html

11-) İnceleniyor sorununa köklü çözüm - ytpara.com/youtube-kazanc-artirma-yollari/19656-inceleniyor-tarihe-karisicak.html

13-) Kazanç taktiği ve kanal mail takibi için kaynak - www.ytpara.com/youtube-kazanc-artirma-yollari/4932-aylik-kazancim-700-dolar-tavsiyelerim-burada.html

14-) Olması gereken programlar pc için - www.ytpara.com/youtube-icin-yararli-programlar/244-olmazsa-olmaz-mukemmel-programlar.html

15-) Video içine abone ol butonu ekleme - www.ytpara.com/youtube-kanal-olusturmak-ve-ayarlari/2195-video-icin-abone-ol-buttonu-ekleme.html

16-) Bir den fazla kanalı adsenseye bağlamak - www.ytpara.com/youtube-kanal-olustu...ali-alt-kanali-adsense-hesabina-baglamak.html

17-) 3cx eklenecek

18-) Youtube CMS sistemi - www.ytpara.com/youtube-kazanc-siste...be-cms-icerik-id-film-muzik-yonetmenligi.html

19-) Sınırsız tel onaylatma / www.ytpara.com/youtube-kazanc-siste...lefon-onaysiz-gmail-alma-detayli-anlatim.html

20-) Tel onayı alternatifi - www.ytpara.com/youtube-kazanc-siste...onaylari-icin-alternatif-yontem-sinirsiz.html

21-) After efekt eğitim videoları - www.ytpara.com/video-edit-programlari-ve-anlatimlar/19713-adobe-after-effects-egitim-videolari.html

22-) Ücretsiz Ebook YTBeginner v1 - Yeni Başlayanlar İçin Güzel Bir Kaynak - www.ytpara.com/youtube-kazanc-siste...ook-cok-istediniz-sonunda-cikti-ucretsiz.html

23-) İp Bandan Nasıl Kurtulurum? Anlatım - www.ytpara.com/youtube-icin-yararli-programlar/22798-ip-bandan-nasil-kurtulurum-anlatim.html

24 -) Video Ortası Reklam - Kazancınızı 4 e katlayın 20 dakikadan uzun videolar için önerilir. 1 saat için 3 reklam iyidir. www.ytpara.com/112594-post10.html

25-) İmleme sitelerinin önemi - Hızlı yoğun hit tabi ki doğru paylaşım ile - www.ytpara.com/yeni-baslayanlar/17086-imleme-sitelerinin-onemi.html

26-) Google + kesme resimli anlatım: www.ytpara.com/youtube-ve-ben/18904-8-ocak-sonrasi-g-kesme-islemi-resimli-anlatim.html

27-) EmekThor E book v1.1 Ücretsiz - Tek kanal çok kazanç sistemi: -www.ytpara.com/youtube-kazanc-sistemi-adsense-ve-anlatimlar/19838-emekthor-e-book-ver-1-1-tek-kanal-cok-kazanc-abone-kasma-search-engine-optimization-duzenli-kanal-calismasi.html

28-) Dünyanın en çok tıklanan video siteleri: www.ytpara.com/diger-video-kaynak-siteleri/263-dunyada-en-cok-tiklanan-video-siteleri-burada.html

29-) Dev kategori arşivi - www.ytpara.com/youtube-hakkinda-soru-ve-sorunlariniz/13630-dev-kategori-arsivi.html

Hocam gercekten cok iyi hazirlamissiniz.Ben de yeni basliyorum.Ama maalesef linklerin yonlendirilmesinde hala sorun var.Zahmet bi bakarmisiniz.Cok tesekkurler...

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri