Yeni Başlayanlar İçin Gerekli Bilgiler

MehmetYT

Yasaklanmış
Yeni Başlayanlar İçin Gerekli Bilgiler [ SORU - CEVAP ]

S1 ► Hangi Kategoriden Başlamalıyım . Bulamıyorum ???

C1 ► Her Türlü Kategorileri Deneyerek Kazanç Saglıyacak Kategorileri Bulun Ve Youtube Vb . yerlerden Kendi Hesabınıza Çekin

-----------------------------------------------------------------------------------------

S2 ► Partner mi ? Adsensemi ?

C2 ► Bu Konuda PARTNER

Peki Neden Parnert ?

1 ► Ünlem Derdi YOK
2 ► PİN Gibi Bi Dert YOK
3 ► İndexleme Hızlı Bi Şekilde Gerçekleşiyor
4 ► Videolarınız Sag Köşede Önerilen Olarak Çıkıyor .

Peki Hangi Partner ??

Önerdiklerim

► Quiz
► Life

☻ Bu Partnerlere Nasıl Girerim ?

► Quiz :1.000 İzlenim
► Life : 2.000 İzlenim

► Bu İstekler Oldugunda Direk Partner Yolunu Tutun BOOOL KAZANÇLAR

-----------------------------------------------------------------------------------------

S3 ► Bot Kullanmalımıyım ?

C3 ► Bunda Hiç Bir Sorun Olmaz . Ben Dün Botla 360 Video Bastım Halen Kanalım Ayakta . ( Botu Pm'den İsteyin )

S4 ► Dünya Engeli , Ses Esleşeni , Taraf Nasıl Geçilir

C4 ► Bu Konumda Belirttim LİNK

S5 ► Mail Nasıl Açabilirim ( Sorunsuz )

C5 ► [MENTION=13420]toprakakn[/MENTION] 'a Teşekürler LİNK

S6 ► Peki Kategori Sıkıntısı Çekmemek İstiyorum

C6 ► En Büyük Kategori YOUTUBEDİR !... ( Yabancı Kelimeler İle Yeni Şeyler Keşfedebilirsiniz

@narhosting Soruları - Cevapları​

S7 ► Peki quizde veya life de tek hesaba birden fazla kanal ekleyebilir miyiz?

C7 ► Ekliyebilirsiniz

S8 ► Ekleyebilirsek tek hesaba yabanci/turkce karisik kanal ekleyebilir miyiz?

C8 ► Karışık Eklerseniz Abone Sayınız Düşer ( Tek İçerikte Derki bu Adam Sadece Bunu Çalışıyor Abone Olimde Yeni Videolarını İzlim ) ;)

S9 ► Turkce veya yabanci kanallar icin farkli bir ayarlama yapmamiz gerek mi?(dil/bolge ayari vs) yoksa kanala direk ingilizce video atsak da olur mu?

C9 ►Direk Video Atsanız Olur ( Partner Kullanarak Bölgeleri Engelleyin Örn Türkiye . Veya Adsensede Reklam Engelleyin googlenin facebook'un

NOT : TÜRKİYEDE ÇALIŞMAYIN :D KAZANCI AZZ

[MENTION=11704]Sudden4Rush[/MENTION] Teşekürler

Okudugunuz İçin Teşekürler Umarım Yararlı Bi Konu Olmuştur

Son düzenleme:
müslüm hocam yine döktürmüşsün geçenki kaynak konundan sonra bu da mükemmel

Çok güzel kardeşim bizler için güzel bir tanımlama olmuş.

hocam çok saolun aklıma takılan soruları cevaplamışsınız gerçekten yararlı paylaşımlar yaıyosunuz

yakında modluk gelir hocam nefis bir konu olmuş

[MENTION=20132]muslumraz[/MENTION] botun ismini sordum ö.m gonderdim cevap vermediniz hocam bekliyorum

[MENTION=20132]muslumraz[/MENTION] hocam pmden yazdım cevap verir misiniz?Ayrıca quiz networkde blokeye falan başlamaz değil mi 7 8 ay içinde network buzoluacak gibi duruyor mu çünkü tüm kanallarımı artık quiz network üzerine açacağım da

Müthiş hocam eline sağlık.

eline sağlik yeni baslayanlar icin mukemmel bir rehber

Discovery cihazımdan gönderildi

''NOT : TÜRKİYEDE ÇALIŞMAYIN :D KAZANCI AZZ ''

Bu sözünüzün üzerine gidip Amerika'dan ev aldım hocam havuzdan yazıyorum.

Türkiye calısma dedın moralımı bozdun ıste .
özgün calısıyorum ben .
hiç ingilizcem yok . baslıkta acıklamalarda şaçma oluyor .

[MENTION=20132]muslumraz[/MENTION] hocam pmden yazdım cevap verir misiniz?Ayrıca quiz networkde blokeye falan başlamaz değil mi 7 8 ay içinde network buzoluacak gibi duruyor mu çünkü tüm kanallarımı artık quiz network üzerine açacağım da

Hocam Açın Sorun Olacagını Sanmıyorum onlarda

Türkiye calısma dedın moralımı bozdun ıste .
özgün calısıyorum ben .
hiç ingilizcem yok . baslıkta acıklamalarda şaçma oluyor .

Size Lingusta İngilizce setini Öneririm Onun Sayesin Orta Seviyede İngilizcem Var

[MENTION=20132]muslumraz[/MENTION] hocam son pme cevap verirseniz çok sevinirim :/

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri