Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
[MENTION=20132]muslumraz[/MENTION] abime sonsuz teşekkür ederim pm yolu ile bana yardım ediyor çok sevdim müslüm abimi her konuda yardımcı oluyor banaKendisine bundan sonra güvenim sonsuz.
bu değerli bilgileri paylaştığınız için teşekkür ederim yeni başlayanlara gerçekten faydalı ve yol gösterici olacağına inanıyorum
müslüm hocam yine döktürmüşsün geçenki kaynak konundan sonra bu da mükemmel
1-) Peki quizde veya life de tek hesaba birden fazla kanal ekleyebilir miyiz?
2-) Ekleyebilirsek tek hesaba yabanci/turkce karisik kanal ekleyebilir miyiz?
3-) Turkce veya yabanci kanallar icin farkli bir ayarlama yapmamiz gerek mi?(dil/bolge ayari vs) yoksa kanala direk ingilizce video atsak da olur mu?
Cevaplarsaniz sevinirim
Bu Sorularınızı Konuya Ekliyerek Cevap Veriyorum [MENTION=12572]narhosting[/MENTION]
Net ve öz bir calısma olmus.Yeni baslayanların kafasında birseyler olusur en azından.
Bu sekilde paylasım yapan forumda sayılı güzel arkadasımız var.
Eline saglık, bol kazanclar.
Tesekkur ederim
Peki partnerde bir kanal icin bolge engelleyip digerine engellememe gibi bir ozellik var mi?
Bir partner hesabinda ingilizce ve turkce olarak iki kanal eklersek yine kazanc degisir mi yoksa ayni mi olur?
başarılı konunuz ve deştegınız için teşekkrler
Teşekürler Yorumunuz İçin
evet var .
2 sorunuzda ise pek anlamadım ama TÜRKÇE ÇALIŞMAYIN
Teşekürler Yorumunuz İçin
Iki tane kanalimiz var biri turkce ve biri ingilizce bu kanallarin ikisini de partnere ekledim ingilizce olan kanal icin turkiyeyi engelledim digerinde ise bolge olarak turkiye aktif. Bu iki kanalin geliri de ayni mi olur ayni hesapta oldugu icin (ingilizce: 0.10 krs turkce: 0.10krs) yoksa yine ingilizce kanalin geliri fazla mi olur?
Ingilizce kaynak fazla bulamayabilirim ama ararim buyuk ihtimalle ingilizce caliscam ama turkceden de uzak duramiyorum![]()
Sayenizde life ve quiz bikaç aya kalmaz diğer partnerlere benzer.Ödemelere blok gelmesine az kaldı. Sizin kötü bahsettiğiniz her partner ile çalıştım. Bazıları ile sadece merak için çalıştım. Aylık 5 dolar kazandığım oldu 1000 dolar da oldu. Hepsinden ödememi aldım. Burada sorun partnerlerde değil içerik çalışan bizlerde. Usturuplu şekilde çalışan her kimse hertürlü partnerden ödemesini alır. Son günlerde quiz ile life networklerine fazla bir abanma oldu herkes bu partnerleri işaretliyor. Yok aylardır burada sağlıklı çalışan insanların yoluna da taş koyacaksınız sonunda.
![]()
İşte Sen Böyle Düşündügün İçin Milletimiz Kazanamıyor . Adamlar Bizden Hakkını Alıyor . Bizde Hakkımızı GOOGLE PArası BİTMEZ ve buda = partnerlerin parası bitmez![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.