Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
sen şu 1 sayfa bişiler anlatıpda bizim ailenin hic bişe anlamadığı adam deilmisin![]()
ben %75 adwords kelima aracını kullanıyorum.
ben teşekkür ederim.
@Ahmetdemir
Kanal anahtar kelimeler de, tırnak içerisinde girdiğim kelimler, kayıt ettikten sonra bazıları tırnak içerisinde olmuyor. Neden acaba? bir uygunsuluk var anlaşılan ama ne?
Darmadağınık Bir Şekilde Olucak Lakin..
Bu Şekilde Yeni Videoları Eklemek Zorundayım Şuanda.. '' Umarım En Kısa Zamanda Sıralı Bir Şekilde Paylaşım Yapa Bilmem için Admin Arkadaşlarımız Yardım Edicekler ''
Eğitim Videolarım Devam Edicektir Arkadaşlar...
Üstad öncelikle paylaşımın için teşekkürler. Bir sorum olacak: Google + paylaşma noktasında oluşturduğumuz # işaretli etiketler, hastag mı nedir onlar ne kadar süre bizim üstte olmamızı sağlıyor? Ayrıca bu hastaglar, youtube sıralamasını da etkiliyor mu yoksa sadece paylaşım sitelerinde mi etkili?
google + uzerındekı paylaşım yogunluguna bağlı1 gunde surer 7 gunde. sonucda etıket uzerıne.. bu yuzden 20 -25 etıket gırın dıyorum.. elbet uzun sure kalan etıketlerınız olur.
+ bunun yanı sıra bılmenız gereken bırsey vartekrardan + 1 paylaşım yaparak veyahutta guvendıgınız vıdeonuzu tekrardan youtube vıdeo yonetıcı uzerınden dıre tıklayıp dırek google + sayfalarına hastagh kodlarınızı gırerek guncel tuta bılırsınız..
ben bır etıketı 5 ay aktıf durumda tuttugum oldu ekmegını guzelce afıyetlene yedım) sayesınde 400 aboneden fazlasını cektım bır video ıle
google + alem okadar faydalıkı gun gelıcek herkes onemını anlıycakozamanlarda ben emeklı olmuş olurum muhtemelen 11 çocuğum olur
![]()
Yani aynı videoyu ara sıra google + da yine istediğimiz hastaglarla paylaşsak daha fazla verim alırız. Anladığım bu, Allah razı olsun bilgilerin ve paylaşımların için.
cemıl cumlemızden evet , ara sıra zevkıne gore etıket degıstır guncel olanları kullanmanı tavsıye ederımneyse ben video çekemeye devam edeyım daha 73 konu başlığı olarak egıtım vıdeosu cekıcem daha 10 tane egıtım vıdeosu oldu
cemıl cumlemızden evet , ara sıra zevkıne gore etıket degıstır guncel olanları kullanmanı tavsıye ederımneyse ben video çekemeye devam edeyım daha 73 konu başlığı olarak egıtım vıdeosu cekıcem daha 10 tane egıtım vıdeosu oldu
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.