Yeni BaşlayanLAR '' Seo '' Tabanlı Kanal Kurulumu , '' Etiketleme ''

A
  • Kullanıcı Ahmetdemir
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Yeni Başlayanlar Rehberi
tesekkurler takipteyim

ben %75 adwords kelima aracını kullanıyorum.

ben teşekkür ederim.

Üstad öncelikle paylaşımın için teşekkürler. Bir sorum olacak: Google + paylaşma noktasında oluşturduğumuz # işaretli etiketler, hastag mı nedir onlar ne kadar süre bizim üstte olmamızı sağlıyor? Ayrıca bu hastaglar, youtube sıralamasını da etkiliyor mu yoksa sadece paylaşım sitelerinde mi etkili?

Teşekkürler sayenizde yeni şeyler öğreniyoruz.

bizede reklamlara tıklamak düşer :)

[MENTION=4822]Ahmetdemir[/MENTION]

Kanal anahtar kelimeler de, tırnak içerisinde girdiğim kelimler, kayıt ettikten sonra bazıları tırnak içerisinde olmuyor. Neden acaba? bir uygunsuluk var anlaşılan ama ne?

@Ahmetdemir

Kanal anahtar kelimeler de, tırnak içerisinde girdiğim kelimler, kayıt ettikten sonra bazıları tırnak içerisinde olmuyor. Neden acaba? bir uygunsuluk var anlaşılan ama ne?

Bazen Youtube Adowrds Kelime Kullanıcılarına Yönelik , Etiketleri ornek:
google benim reklmım ''tarifleri'' < kelimesinde reklam cıkartmak ısteyenler yogunlukta oldugunda.

bunu anahtar kelimelerde uygulanmaya bilir.. adwords musterılerını koruma amaclı , genelde bu durumlarda daha once kanal anahtar kelımelerıne gırenler şanslı olur.

guzel hatrı sayılır para kazandırır :)
veyahutta dikkatle ıncelyınız tırnak ısaretlerınde tek tırnak bırakmayın veyahutta yanındakı anahtar kelımeyle tırnak işaretleri birleşik olmasın.

faydalı bilgi teşekkürler

Darmadağınık Bir Şekilde Olucak Lakin..

Bu Şekilde Yeni Videoları Eklemek Zorundayım Şuanda.. '' Umarım En Kısa Zamanda Sıralı Bir Şekilde Paylaşım Yapa Bilmem için Admin Arkadaşlarımız Yardım Edicekler ''

Eğitim Videolarım Devam Edicektir Arkadaşlar...

Üstad, diğer sayfada bir sorum vardı cevaplarsan sevinirim.

Üstad öncelikle paylaşımın için teşekkürler. Bir sorum olacak: Google + paylaşma noktasında oluşturduğumuz # işaretli etiketler, hastag mı nedir onlar ne kadar süre bizim üstte olmamızı sağlıyor? Ayrıca bu hastaglar, youtube sıralamasını da etkiliyor mu yoksa sadece paylaşım sitelerinde mi etkili?

google + uzerındekı paylaşım yogunluguna bağlı :) 1 gunde surer 7 gunde. sonucda etıket uzerıne.. bu yuzden 20 -25 etıket gırın dıyorum.. elbet uzun sure kalan etıketlerınız olur.
+ bunun yanı sıra bılmenız gereken bırsey var :) tekrardan + 1 paylaşım yaparak veyahutta guvendıgınız vıdeonuzu tekrardan youtube vıdeo yonetıcı uzerınden dıre tıklayıp dırek google + sayfalarına hastagh kodlarınızı gırerek guncel tuta bılırsınız..
ben bır etıketı 5 ay aktıf durumda tuttugum oldu ekmegını guzelce afıyetlene yedım :)) sayesınde 400 aboneden fazlasını cektım bır video ıle :)

google + alem okadar faydalıkı gun gelıcek herkes onemını anlıycak :) ozamanlarda ben emeklı olmuş olurum muhtemelen 11 çocuğum olur :)

google + uzerındekı paylaşım yogunluguna bağlı :) 1 gunde surer 7 gunde. sonucda etıket uzerıne.. bu yuzden 20 -25 etıket gırın dıyorum.. elbet uzun sure kalan etıketlerınız olur.
+ bunun yanı sıra bılmenız gereken bırsey var :) tekrardan + 1 paylaşım yaparak veyahutta guvendıgınız vıdeonuzu tekrardan youtube vıdeo yonetıcı uzerınden dıre tıklayıp dırek google + sayfalarına hastagh kodlarınızı gırerek guncel tuta bılırsınız..
ben bır etıketı 5 ay aktıf durumda tuttugum oldu ekmegını guzelce afıyetlene yedım :)) sayesınde 400 aboneden fazlasını cektım bır video ıle :)

google + alem okadar faydalıkı gun gelıcek herkes onemını anlıycak :) ozamanlarda ben emeklı olmuş olurum muhtemelen 11 çocuğum olur :)

Yani aynı videoyu ara sıra google + da yine istediğimiz hastaglarla paylaşsak daha fazla verim alırız. Anladığım bu, Allah razı olsun bilgilerin ve paylaşımların için.

Yani aynı videoyu ara sıra google + da yine istediğimiz hastaglarla paylaşsak daha fazla verim alırız. Anladığım bu, Allah razı olsun bilgilerin ve paylaşımların için.

cemıl cumlemızden evet , ara sıra zevkıne gore etıket degıstır guncel olanları kullanmanı tavsıye ederım :) neyse ben video çekemeye devam edeyım daha 73 konu başlığı olarak egıtım vıdeosu cekıcem daha 10 tane egıtım vıdeosu oldu

cemıl cumlemızden evet , ara sıra zevkıne gore etıket degıstır guncel olanları kullanmanı tavsıye ederım :) neyse ben video çekemeye devam edeyım daha 73 konu başlığı olarak egıtım vıdeosu cekıcem daha 10 tane egıtım vıdeosu oldu

Allah kolaylıklar versin, videoları bekliyoruz :)

eğitim videoları 4 ve 5 nolu serisi eklenmiştir..

camtasia programı eğitim dersi serisi 1 yuklenmiştir.. yüklemeler devam ediyor arkadaşlar..

hocam google+ olayı gerçekten çok önemli. yüklediğim bir video 400 civarı görüntülenmişti ve google+ ile paylaşmıştım da. 2-3 gün sonra google+ tan bir kişi video'mu +1 lemiş. çevresi baya fazlaydı heralde ki video'm oradan yayılıp 12bin oldu şuan. ama kesinleşen kazanç özürlüsü olarak galiba bundan da kazanamayacağım :)

şu camtasia 8.2 nin kullanıcı adı şifresi verde izleyelim ...:)
uygulama sırasında deneme süreci dolacak..

Bisey merak ediyorum. Simdi ben videolari kanala botla atiyorum tek tek olsa dahi. Bazi videolarim Google+'da otomatik paylasilirken bazilari paylasilmiyor. Neden oldugu hakkinda bi bilgin var mi?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri