Yeni başlayanlara kategori önerisi

F
  • Kullanıcı fth
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)
F

fth

Guest
Aslında bende youtube olayında pek eski sayılmam. Saolsun forumda ki arkadaşların tecrübelerinden çok faydalandık. 2 aydır yaptığım çalışmalar doğrultusunda, "Nasıl Yapılır ve Stil" kategorisinin iyi kazandırdığına şahit oldum. Eğer zamanınız varsa 10 tane hayvan videosu veya araba videosu yükleyeceğinize bu kategoride moda, makyaj veya çizim üzerine videolar paylaşabilirsiniz. Hem sürekliliği oluyor hem de güzel kazandırıyor. Birde İngilizceyse yeme de yanında yat.

Bu kanıya bu ay yüklediğim moda ve makyaj içerikli iki videodan sonra vardım. Moda içerikli tek bir video 25 günde 5000 küsür izlenimle 22 dolar, makyaj içerikli video ise 3500 izlenimle 18 dolar kazandırdı.

Yabancı kanalda aynı kategoride yayınladığım resim çizme üzerine videolar ise hiç bir niche çalışması yapılmadığı halde güzel kazandırıyor.

Sadece öneridir arkadaşlar. Bol kazançlar.

Videoları yükledikten sonra izlenme sayısını arttırmak için nasıl bir yol izlediniz? Yoksa beş bin izlenimi kendi kendine mi aldı?

Videoları yükledikten sonra izlenme sayısını arttırmak için nasıl bir yol izlediniz? Yoksa beş bin izlenimi kendi kendine mi aldı?

Çalışmadan kimse kimseye hit vermiyor. :) Biraz social bookmark çalışması yapılması lazım tabi. Kaliteli bilinen 20 - 25 site yeter. Ayrıca bu tarz konular oldukça fazla aratılıyor ve özellikle bayanlar aratıyor. Yaptığım sadece bu kadar ve bunu paylaşmak istedim. He bir de ek olarak açıklamanıza çok fazla aratılan bazı kelimeleri eklemeniz lazım tabi..

Çalışmadan kimse kimseye hit vermiyor. :) Biraz social bookmark çalışması yapılması lazım tabi. Kaliteli bilinen 20 - 25 site yeter. Ayrıca bu tarz konular oldukça fazla aratılıyor ve özellikle bayanlar aratıyor. Yaptığım sadece bu kadar ve bunu paylaşmak istedim. He bir de ek olarak açıklamanıza çok fazla aratılan bazı kelimeleri eklemeniz lazım tabi..

Sosyal imleme amaçlı kullandığınız listeleri verebilir misiniz?

Teşekkür ederim. İmleme yaparken nasıl bir yol izliyorsunuz? Yeni hesap açıp sürekli aynı hesaptan yüklediğiniz bütün videoları mı imliyorsunuz?

İmleme yaparken hiç bir program kullanmıyorum. Aynı başlık ve açıklamayı giriyorum. Fakat az çok web mantığı ile hareket ederseniz, değişik başlık ve açıklama girmeniz daha da faydalı olabilir. Ben pek zaman bulamadığım için o kadar uğraşamıyorum. Ayrıca bu imleme sitelerinden sadece bir hesap açmanız yeterli. Herhangi bir kanalınızın video linkini aynı hesaptan paylaşmanız pekte bir şey değiştirmiyor..

Google için en önemli kriter doğallıktır. Eski hesaplardan imleme yapmak daha avantajlıdır. Tek bir hesaptan sürekli aynı kanalın videolarını veya aynı siteyi imlemek uzun vadede zararlı olur diye düşünüyorum. Arada başka siteleri veya başka kanalların videolarını da imlemenin yararı olacaktır. Yani normal bir kullanıcıymış havası yaratmak önemli.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri