F
fth
Guest
Aslında bende youtube olayında pek eski sayılmam. Saolsun forumda ki arkadaşların tecrübelerinden çok faydalandık. 2 aydır yaptığım çalışmalar doğrultusunda, "Nasıl Yapılır ve Stil" kategorisinin iyi kazandırdığına şahit oldum. Eğer zamanınız varsa 10 tane hayvan videosu veya araba videosu yükleyeceğinize bu kategoride moda, makyaj veya çizim üzerine videolar paylaşabilirsiniz. Hem sürekliliği oluyor hem de güzel kazandırıyor. Birde İngilizceyse yeme de yanında yat.
Bu kanıya bu ay yüklediğim moda ve makyaj içerikli iki videodan sonra vardım. Moda içerikli tek bir video 25 günde 5000 küsür izlenimle 22 dolar, makyaj içerikli video ise 3500 izlenimle 18 dolar kazandırdı.
Yabancı kanalda aynı kategoride yayınladığım resim çizme üzerine videolar ise hiç bir niche çalışması yapılmadığı halde güzel kazandırıyor.
Sadece öneridir arkadaşlar. Bol kazançlar.
Bu kanıya bu ay yüklediğim moda ve makyaj içerikli iki videodan sonra vardım. Moda içerikli tek bir video 25 günde 5000 küsür izlenimle 22 dolar, makyaj içerikli video ise 3500 izlenimle 18 dolar kazandırdı.
Yabancı kanalda aynı kategoride yayınladığım resim çizme üzerine videolar ise hiç bir niche çalışması yapılmadığı halde güzel kazandırıyor.
Sadece öneridir arkadaşlar. Bol kazançlar.