Yeni Başvuru Yaptım :)

• Kullanıcı Sdksdk111
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Sdksdk111

Kayıtlı Üye
Merhaba Arkadaşlar, Youtube İş Ortaklığı bölümüne yeni başvuru yaptım. Formdaki youtube-adsense başvuru şeylerini inceledim fakat heralde başvuru sistemi biraz değişmiş bu yüzdende beni yönlendirdiği şekilde bir iş ortaklığı başvurusu yaptım. Umarım yanlış birşey yapmamışımdır çünkü adsense sayfasına felan yönlendirmesinin yolunu bulamadım =? hal böyle olunca biraz fikir yürüterek bişeyler yapmaya çalıştık. Tabi daha öncede adsense tarafında kara listeye girdiğim için kendi adıma yapamaya cesaret edemedim:) baya sert bir hileyle güzel paralar kaldırdıkta neyseeee.) şimdi helal yollarla para kazanma peşindeyiz iyi kötü üç beş bi sigara parası çıkartsak yeter diyerek giriştik bakalım umarım bana yardımcı olabilicek arkadaşlar bulabilirim bu formda. Fikirleriniz benim için değerli ilk başlangıçta nasıl bir yol izlememde fayda var. Çok parada gözüm yok az olsun öz olsun diyenlerdenim.

Şimdiden fikirleriniz ve görüşleriniz için çok teşekkürler....

Herkeze iyi kazançlar, güzel geceler dilerim.

Arkadaşım daha adsense başvuru yapmayı bilmiyorsun, nasıl sert bir hile ile güzel paralar kaldırdın merak ediyorum.Kusura bakmada anlamış degilim, neyse içimden geleni yazdım.Biraz daha samimi olursan yazdıklarında, sana yardım edecek birilerini bulursun.Başa dönüp ''sert bir hile ile'' tekrar iyi paralar kaldırmanın yoluna gidebilirsin, uyarayım.
Bol kazançlar...:)

adam baştan güven vermiyorki. hem sert bi hile ile para kaldırdım diyor sonrada cok parada gözüm yok diyor. samimiyet yoksa forumda pek barınamassın baştan söyleyeyim.

bende diyorum bu adsense neden artık sıkı yöntemelr alıyor.demekki aramızda adsenseyi yada youtubeyi hekleyen arkadaşlar var :D hile hurda yapıyorlar :D
Dostum art money kullanarak bende çok hile hurda yaptım zamanında :D

bu arada çok sert hilelerle kaldırılan paralara noldu yav :D çok sert bi hileyle gidimiverdi :D ulan gece gece valla güldürdün sağolasın konu aaçtığın için :D öncelikle izlenmesi gereken yok çalıntı kredi kartı.sonra onunla alışveriş yap :D güzel başlangıç olur hile hrudadan vazgeçme :D

Arkadaşım daha adsense başvuru yapmayı bilmiyorsun, nasıl sert bir hile ile güzel paralar kaldırdın merak ediyorum.Kusura bakmada anlamış degilim, neyse içimden geleni yazdım.Biraz daha samimi olursan yazdıklarında, sana yardım edecek birilerini bulursun.Başa dönüp ''sert bir hile ile'' tekrar iyi paralar kaldırmanın yoluna gidebilirsin, uyarayım.
Bol kazançlar...:)

Net bir dil ile yazamadım heralde ki bu tarz soru işaretleri kaldı. Açıklıyayım Sert bir hile derken bahsettiğim şey şuydu bilmiyorum kaç yıl önce adsense işine başladınız ama ben bundan yaklaşık olarak 5 yıl öncesine dayanan Web üzerinden adsense sistemi üzerinden para kazanan o dönemin güzel bir açığı olan kullanıcıları istem dışı tıklamaya yönlendiren sistemin ekmeğini yedim. Tabiki haydan gelen huya gider mantığıyla buhar olan bir paraydı. Yeterince samimi bir dille yazdığımı düşünüyorum. Fakat verdiğiniz tepkilerin pekte yerinde olduğunuda düşünmüyorum. Şu da bir gerçektir diğer arkadaşların yorumlarında okuduğum gibi "Art-money" gibi offsetlere yönelik value changer programlama üzerine( Bilmiyenler için açıklamak gerekirse ArtMoney,Cheat Engine gibi programlar Pc üzerindeki Ram Sistemi üzerindeki adreslerin varsayılan değerlerini değiştirmek üzere olan programları için kullanılan bir terimdir pointer ve offset) hiç bir zaman odaklanmadım. Şu tarz bir iddaam yoktur;Youtube Hackledim yada Adsense Hackledim gibi çocuksu iddaalardan bahsediyorum. Ve şunuda belirtmek gerekirse tamamen tanışmak ve bilgi alışverişinde bulunmak ve eskisinin aksine dürüst bir şekilde hile hurdayla değildir üç beş birşeyler kazanmak Ytpara yı inceledim.

Sabırlı Nickli arkadaşımız şu noktayıda kaçırmış Adsenseye başvuru yapmamış yada adsense sistemi içinde hiç bulunmamış bir insan değilim sadce youtube üzerinden adsense'ye hiç başvuru yapmamış olduğumu belirtmek istedim.

"Sert katı Hile diye bahsettiğim şey" ki bunu hiç bir şekilde açıklamak zorunda değilim ki yinede dip not olsun diye belirtiyorum adsense kural ihlali olan ki uzun süre bunun farkına varamadıkları özel bir scriptim vardı "İstek dışı Tıklama veya Tıklamaya Zorlama" dedikleri birşeydi tam olarak hatırladığım maddesi. Her neyse önemli olan şey Web Adsense işi ile youtube üzerinden Adsense Geliri elde etmek arasında dağlar kadar fark olduğunu algılayabilicek bilgi birikimi olan arkadaşların burda olduğunu düşünüyorum.

İyi Akşamlar Herkeze Tekrardan...

Sizi birazda Mutlu edebildiysem ne güzel benim için.

Net bir dil ile yazamadım heralde ki bu tarz soru işaretleri kaldı. Açıklıyayım Sert bir hile derken bahsettiğim şey şuydu bilmiyorum kaç yıl önce adsense işine başladınız ama ben bundan yaklaşık olarak 5 yıl öncesine dayanan Web üzerinden adsense sistemi üzerinden para kazanan o dönemin güzel bir açığı olan kullanıcıları istem dışı tıklamaya yönlendiren sistemin ekmeğini yedim. Tabiki haydan gelen huya gider mantığıyla buhar olan bir paraydı. Yeterince samimi bir dille yazdığımı düşünüyorum. Fakat verdiğiniz tepkilerin pekte yerinde olduğunuda düşünmüyorum. Şu da bir gerçektir diğer arkadaşların yorumlarında okuduğum gibi "Art-money" gibi offsetlere yönelik value changer programlama üzerine( Bilmiyenler için açıklamak gerekirse ArtMoney,Cheat Engine gibi programlar Pc üzerindeki Ram Sistemi üzerindeki adreslerin varsayılan değerlerini değiştirmek üzere olan programları için kullanılan bir terimdir pointer ve offset) hiç bir zaman odaklanmadım. Şu tarz bir iddaam yoktur;Youtube Hackledim yada Adsense Hackledim gibi çocuksu iddaalardan bahsediyorum. Ve şunuda belirtmek gerekirse tamamen tanışmak ve bilgi alışverişinde bulunmak ve eskisinin aksine dürüst bir şekilde hile hurdayla değildir üç beş birşeyler kazanmak Ytpara yı inceledim.

Sabırlı Nickli arkadaşımız şu noktayıda kaçırmış Adsenseye başvuru yapmamış yada adsense sistemi içinde hiç bulunmamış bir insan değilim sadce youtube üzerinden adsense'ye hiç başvuru yapmamış olduğumu belirtmek istedim.

"Sert katı Hile diye bahsettiğim şey" ki bunu hiç bir şekilde açıklamak zorunda değilim ki yinede dip not olsun diye belirtiyorum adsense kural ihlali olan ki uzun süre bunun farkına varamadıkları özel bir scriptim vardı "İstek dışı Tıklama veya Tıklamaya Zorlama" dedikleri birşeydi tam olarak hatırladığım maddesi. Her neyse önemli olan şey Web Adsense işi ile youtube üzerinden Adsense Geliri elde etmek arasında dağlar kadar fark olduğunu algılayabilicek bilgi birikimi olan arkadaşların burda olduğunu düşünüyorum.

İyi Akşamlar Herkeze Tekrardan...

Sizi birazda Mutlu edebildiysem ne güzel benim için.

Bak dostum, senin yazdıklarına verilecek en iyi yorumlar yazıldı konunda, öncelikle bunu belirteyim.Konuya girişte site üzerinde bu işi yaptım ancak youtube ile hiç ilgilenmedim diyerek yardım istemiş olsaydın, ben dahil hiç kimse sana yorum yapmaz, bilakis yardımcı olmak adına gerekini yaparlardı.Önce igneyi kendine batıracaksın demiş atalar...

Yazdıklarına göre 5 yıl önce başlamışsın bu işe, site kayıtlarında yaş 20 görünüyor yani 15 yaşında girigin bu işte bu kadar sürede bir yerlere gelemek ayrı bir tartışma konusu oraya hiç girmeyelim.
Sözün özü;
Herhangi bir konuda destek istersen, forum üyeleri sana yarımlarını esirgemez ancak; gerektigi şekilde sıkıntını böbürlenmeden anlatırsan.Biz müneccim degiliz senin ne işler yaptıgını bilemiyiz.Empati yapmanı tavsiye ediyorum, sıradan biri gibi açtıgın konuyu oku, inan bana verecegin tepki bizden fazla olacaktır.

''Bilgi paylaştıkça degerlidir''... Takdiredersin ki; bilgisini paylaşacak kişi, karşısında bir nebzede olsa ciddiyet arar.
Kıssadan-hisse ''Anlayana davul-zurna saz, anlamayana tekme tokat az''

Tekrardan hayırlı geceler, bol kazançlar:cool:
Yukarıda belirttigim hususlara hassasiyet göstererek konunuzu tekrar acınız.Konu kilit...
Eminim bu yazdıklarımdan sonra, epeyce mutlu olmuşsundur...!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri