Yeni bilmediğimiz dizi varmı?

Doctor Who, Game of Thrones, Breaking Bad falan varken Arrow biraz abes kaçıyor:) güzel dizi, her perşembe izlerim ama ondan önce gelen bir çok dizi var.

ya şu breaking bad i izledimde kardeş ya 4 bölümmü ne izledi gidiyolar arbayla kişmya gibi bişeyler yapıolar ne aksiyon var ne bişey vardı sonra kapattım anlamadım ilerki bölümlerdemi güzelleşiyo noluyo bu dizi senin profilinde 2 adam sürekli kavga edip duruyolar öle bişeyler sıkıldım izlemedim bende bana prsion beak arrow gibi uykusuz bıraktırcak ard arda 10 15 bölüm izlencek diziler lazım

ya şu breaking bad i izledimde kardeş ya 4 bölümmü ne izledi gidiyolar arbayla kişmya gibi bişeyler yapıolar ne aksiyon var ne bişey vardı sonra kapattım anlamadım ilerki bölümlerdemi güzelleşiyo noluyo bu dizi senin profilinde 2 adam sürekli kavga edip duruyolar öle bişeyler sıkıldım izlemedim bende bana prsion beak arrow gibi uykusuz bıraktırcak ard arda 10 15 bölüm izlencek diziler lazım

hocam drama dizisi. fazla aksiyon yok. sanırım genlerimizden kaynaklı aksiyonu çok severiz :D ama yabancılarda tam tersi oluyor genelde. imdb puanı 9.5 ile gelmiş geçmiş en iyi dizidir. daha yeni bitti

Bu iste Dizi ve Show iwi tutar

calis daha cox show isle uzun showlar her olkeye gore 3-4 olkenin en mehsur 5-6 hosunuyuklesen 20 shoynan ela pul qazanmaq oalr awesommesden onsuz tehlifden baglanan kanalin pulunu oduyur

hocam drama dizisi. fazla aksiyon yok. sanırım genlerimizden kaynaklı aksiyonu çok severiz :D ama yabancılarda tam tersi oluyor genelde. imdb puanı 9.5 ile gelmiş geçmiş en iyi dizidir. daha yeni bitti

yok aga ben izlemem o zman sadece uymaz ilk 4 bölüm o kadar sıkıldımki neyse izlemeyim hiç o zman arrowa devam şimdilik the vampire diaries izlerim boş vakit bulursam belki bide

bütün kanalların sitesine tek tek gir.
orada günlük kanal programına bak. mesela bugün show tv - kanal d- start tv bütün kanallara gir. yeni bölüm yazan tüm programları bir yere not al. 1 hafta boyunca böyle yap. daha sonra deneme kanalı açarak hangileri dünya geneli hangileri telifli hepsini ayıkla.
Bunları yaptıktan sonra hala hayattan soğumadıysan gerçekten iyi para kazanırsın.

Arkadaşın kanalını inceledim,ömrünü biçtim 1 ay.31.Gün o kanal ayakta kalırsa {videoları silmeden} ben bu sektörü bırakıcam.(o zamana kadar zaten bırakmış olurum inşallah)

Hocam sizler dizide partnermi çalışıyorsunuz yoksa doğrudan adsense mi?

Karışık hocam yavaş yavaş bırakıyorum bıktım zaten.Gece yarısı gelen ünlemlerden,silinmeyen 3.taraflardan,sahte teliflerden.
Topluluktan dolayı giden kanallardan,isim politikasından giden kanallardan.
Çok sıkıntılı bi mecra maalesef.

arkadaşlar vallahi sizi anlamıyorum
bence birde olayın şurasından bakın
yani arkadaşlar istediği kadar telif gelsin, siz parayı kaldırdıktan sonra kanal mı kapanmış vs benim hiç ama umurumda değil
sizin dert ettiğiniz şeye bakın neymiş kanalım kapanmış, yaw istediği kadar kapansın siz kazandığınız kadar kazandıktan sonra yani açtığınız kanallar diyelim 1 saat sonra kapandı bu 1 saat boyunca siz diyelim yüklü bir para kaldırdınız ve 1 saat sonra kanalınız kapandı sizce bunun için stres yapmak mı lazım,
bir hafta içinde Türk dizi yabancı dizi Türk Futbol yabancı Futbol artk güncel kaç tane dizi futbol vs varsa kaç tane popüler futbol takımı varsa
hepsine çalışıcam, yani düşünsenize güncel 50 60 çok telifli olan kategori çalışıyorsunuz, burda kanallar istediği kadar kapansın, ben kazandığım kadar parayı kazandıktan sonra
yani ben böyle düşünüyorum bu telif veren kategoriler hakkında

şimdi kimsenin kanalını ifşa etmek istemem ama
bakın buraya bi
https://www.youtube.com/results?search_query=kurtlar+vadisi+pusu+205+bolum&sm=3

adam tek bölümden kaç para kazanmış bakın

https://www.youtube.com/results?sea...ilters=week&search_query=beyaz+show&lclk=week

buna da bakın
adamlar tek bölümlerden 100 150 200 TL kazanıyolar

valla ben en kısa zamanda kaç tane telif veren kategori dizi futbol basketbol yabancı film vs kaç tane varsa hepsine başlıcam

yani arkadaşlar istediği kadar telif gelsin, siz parayı kaldırdıktan sonra kanal mı kapanmış vs benim hiç ama umurumda değil
sizin dert ettiğiniz şeye bakın neymiş kanalım kapanmış, yaw istediği kadar kapansın siz kazandığınız kadar kazandıktan sonra yani açtığınız kanallar diyelim 1 saat sonra kapandı bu 1 saat boyunca siz diyelim yüklü bir para kaldırdınız ve 1 saat sonra kanalınız kapandı sizce bunun için stres yapmak mı lazım,
bir hafta içinde Türk dizi yabancı dizi Türk Futbol yabancı Futbol artk güncel kaç tane dizi futbol vs varsa kaç tane popüler futbol takımı varsa
hepsine çalışıcam, yani düşünsenize güncel 50 60 çok telifli olan kategori çalışıyorsunuz, burda kanallar istediği kadar kapansın, ben kazandığım kadar parayı kazandıktan sonra

bakın buraya bi

https://www.youtube.com/results?sea...ilters=week&search_query=beyaz+show&lclk=week

buna da bakın

valla ben en kısa zamanda kaç tane telif veren kategori dizi futbol basketbol yabancı film vs kaç tane varsa hepsine başlıcam

Kazanmak ayrı birşey birde o paraları alabilmek var .)

ödeme alabiliyorlarsa zaten 1 kanalın maliyeti 2 lira :)

yabancı dizi yapcakllar arrowu yapsın manyak bir dizi ve dünya çapında izleyicisi çok fazla şuan türkiyedede zaten game thrones supernatural walking dead arrow bu diziler en popüler arrow türkiyede 1 inci olur önümüzdeki 5 6 ay içinde prison breakle birlikte gelmiş geçmiş en iyi 2 dizi olmaya aday

arkadaşın gönderdiği videolara baktım izlenim iyi ama reklam yok video da nasıl kazanıyor o zaman bu dizi?

---------- Mesaj saat 04:31:23 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 04:24:36 civarında gönderildi. ----------

bakın buraya bi

buna da bakın

arkadaşın gönderdiği videolara baktım izlenim iyi ama reklam yok video da nasıl kazanıyor o zaman bu dizi?

---------- Mesaj saat 04:31:23 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 04:24:36 civarında gönderildi. ----------

yani örnek olması açısından o linkleri verdim
linkleri yazmamdaki amaç telif alınan kategoriler çok iyi izlenim alıyor
artık burası sizlere kalmış bir deneme kanalı açarsınız yerli yabancı bütün dizileri bütün önemli futbol takımlarnın maçlarını bu deneme kanalına yüklersiniz denersiniz hangileri eşleşen vermiyo hangilerinin para kazanması açılıyor. İşe yarayanları tek tek kaydedersiniz, aynı anda bütn telifli kategorilere çalışırsınız

Kazanmak ayrı birşey birde o paraları alabilmek var .)

ödeme alabiliyorlarsa zaten 1 kanalın maliyeti 2 lira :)

arkadaşım teliften kapanan kanallarn parasını her türlü ödüyor gogıl :D

Edit:
şimdi ben bunları yazdım ya bu konuyu okuyan herkes diziye başlar :DD:D:

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri