SeaNoNe
Yasaklanmış
ben awesomeness partneriyim çok memnunum
adsense birşey vermiyor çünkü fragmana. Dizi işine 1-2 kere girdim ancak devamlı olarak telif alıyordum devam ettirmedim
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
ben awesomeness partneriyim çok memnunum
Doctor Who, Game of Thrones, Breaking Bad falan varken Arrow biraz abes kaçıyorgüzel dizi, her perşembe izlerim ama ondan önce gelen bir çok dizi var.
ya şu breaking bad i izledimde kardeş ya 4 bölümmü ne izledi gidiyolar arbayla kişmya gibi bişeyler yapıolar ne aksiyon var ne bişey vardı sonra kapattım anlamadım ilerki bölümlerdemi güzelleşiyo noluyo bu dizi senin profilinde 2 adam sürekli kavga edip duruyolar öle bişeyler sıkıldım izlemedim bende bana prsion beak arrow gibi uykusuz bıraktırcak ard arda 10 15 bölüm izlencek diziler lazım
hocam drama dizisi. fazla aksiyon yok. sanırım genlerimizden kaynaklı aksiyonu çok severizama yabancılarda tam tersi oluyor genelde. imdb puanı 9.5 ile gelmiş geçmiş en iyi dizidir. daha yeni bitti
arkadaşlar yaklaşık 15 diziyi tek part olarak çalışıyorum. Bilmediğim yeni başlayan diziler varmı?
en fazla 10 bölümü geçen dizi olsun lütfen. 40 cı bölümü felan geçmişse yetişemem. hd ve tek part yüklüyorum bide
az önce gurbette aşk bir yastıkta indirdim bakalım noluyo ) 1 bölümü
Peki dizi işinde adsense mi partner mi daha çok kazandırıyor.
Fragman kanalımda adsense olarak çok bir yarar görmedim açıkçası
Arkadaşın kanalını inceledim,ömrünü biçtim 1 ay.31.Gün o kanal ayakta kalırsa {videoları silmeden} ben bu sektörü bırakıcam.(o zamana kadar zaten bırakmış olurum inşallah)
Hocam sizler dizide partnermi çalışıyorsunuz yoksa doğrudan adsense mi?
arkadaşlar vallahi sizi anlamıyorum
bence birde olayın şurasından bakın
yani arkadaşlar istediği kadar telif gelsin, siz parayı kaldırdıktan sonra kanal mı kapanmış vs benim hiç ama umurumda değil
sizin dert ettiğiniz şeye bakın neymiş kanalım kapanmış, yaw istediği kadar kapansın siz kazandığınız kadar kazandıktan sonra yani açtığınız kanallar diyelim 1 saat sonra kapandı bu 1 saat boyunca siz diyelim yüklü bir para kaldırdınız ve 1 saat sonra kanalınız kapandı sizce bunun için stres yapmak mı lazım,
bir hafta içinde Türk dizi yabancı dizi Türk Futbol yabancı Futbol artk güncel kaç tane dizi futbol vs varsa kaç tane popüler futbol takımı varsa
hepsine çalışıcam, yani düşünsenize güncel 50 60 çok telifli olan kategori çalışıyorsunuz, burda kanallar istediği kadar kapansın, ben kazandığım kadar parayı kazandıktan sonra
yani ben böyle düşünüyorum bu telif veren kategoriler hakkında
şimdi kimsenin kanalını ifşa etmek istemem ama
bakın buraya bi
https://www.youtube.com/results?search_query=kurtlar+vadisi+pusu+205+bolum&sm=3
adam tek bölümden kaç para kazanmış bakın
https://www.youtube.com/results?sea...ilters=week&search_query=beyaz+show&lclk=week
buna da bakın
adamlar tek bölümlerden 100 150 200 TL kazanıyolar
valla ben en kısa zamanda kaç tane telif veren kategori dizi futbol basketbol yabancı film vs kaç tane varsa hepsine başlıcam
yabancı dizi yapcakllar arrowu yapsın manyak bir dizi ve dünya çapında izleyicisi çok fazla şuan türkiyedede zaten game thrones supernatural walking dead arrow bu diziler en popüler arrow türkiyede 1 inci olur önümüzdeki 5 6 ay içinde prison breakle birlikte gelmiş geçmiş en iyi 2 dizi olmaya aday
arkadaşlar vallahi sizi anlamıyorum
bence birde olayın şurasından bakın
yani arkadaşlar istediği kadar telif gelsin, siz parayı kaldırdıktan sonra kanal mı kapanmış vs benim hiç ama umurumda değil
sizin dert ettiğiniz şeye bakın neymiş kanalım kapanmış, yaw istediği kadar kapansın siz kazandığınız kadar kazandıktan sonra yani açtığınız kanallar diyelim 1 saat sonra kapandı bu 1 saat boyunca siz diyelim yüklü bir para kaldırdınız ve 1 saat sonra kanalınız kapandı sizce bunun için stres yapmak mı lazım,
bir hafta içinde Türk dizi yabancı dizi Türk Futbol yabancı Futbol artk güncel kaç tane dizi futbol vs varsa kaç tane popüler futbol takımı varsa
hepsine çalışıcam, yani düşünsenize güncel 50 60 çok telifli olan kategori çalışıyorsunuz, burda kanallar istediği kadar kapansın, ben kazandığım kadar parayı kazandıktan sonra
yani ben böyle düşünüyorum bu telif veren kategoriler hakkında
şimdi kimsenin kanalını ifşa etmek istemem ama
bakın buraya bi
https://www.youtube.com/results?search_query=kurtlar+vadisi+pusu+205+bolum&sm=3
adam tek bölümden kaç para kazanmış bakın
https://www.youtube.com/results?sea...ilters=week&search_query=beyaz+show&lclk=week
buna da bakın
adamlar tek bölümlerden 100 150 200 TL kazanıyolar
valla ben en kısa zamanda kaç tane telif veren kategori dizi futbol basketbol yabancı film vs kaç tane varsa hepsine başlıcam
arkadaşın gönderdiği videolara baktım izlenim iyi ama reklam yok video da nasıl kazanıyor o zaman bu dizi?
---------- Mesaj saat 04:31:23 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 04:24:36 civarında gönderildi. ----------
arkadaşın gönderdiği videolara baktım izlenim iyi ama reklam yok video da nasıl kazanıyor o zaman bu dizi?
Kazanmak ayrı birşey birde o paraları alabilmek var .)
ödeme alabiliyorlarsa zaten 1 kanalın maliyeti 2 lira![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.