Yeni bir botta olmasını istediğiniz özellikler

• Kullanıcı lucian
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Özel Yazılım Satış

lucian

Kayıtlı Üye
Şu anda yeni bir bot geliştirmek üzereyiz arkadaşlar. %30 tamamlandı diyebiliriz. Çoğu temel özelliği sağlıyor merak etmeyin :) Kullanımı kolay olacak ve üyelerin isteklerine göre daha da gelişecek. Benim sormak istediğim şey, şu anki kullandığınız botlara bakarak alacağınız yeni botta hangi özelliklerin olmasını isterdiniz ?

Herşey güzel olan herşey :)

Bir Bot Olmaması

bir sonraki adım yapay zeka olsun hocam :) yüklenen videoları ve google aramalarını incelesin. öğrenme algoritmasıyla hangi tür videoları yükleyeceğini belirlesin. bizim yerimize de videoları hazırlayıp yüklesin ve takibini yapsın :D

bu arada böyle şeyler mümkün olabiliyor arkadaşlar. %100 inanıyorum ki youtube üzerinde deneysel olarak çalışan binlerce yapay zeka vardır :)

her şey bir yana isminin bot olmasına mı takıldınız hocam ?

yakındır bu ısde yt nın gozunden kacmaz hatta kacmıodurda.

tam ekran dunya engelı gecme.
ucuz olması

yt bitti bitti ne botu

direk adsense hesabına para yatırması ...
videoymuş,kesinleşmeymiş uğraştırmasın :D

yt işi bilmeyene bitmiştir hocam. biraz bu işlerle uğraşmış biraz da yazılım, internet bilen adama hiçbir şey bitmez. kim bilir bu sitenin adminleri ne kadar kazanıyordur :)

Öyle havadan dolma konuşma işte 5 haneli kazanan kazanıyordur diye bir şey yok. Spam kanalda reklam göstermeyen adsense bana özel değil genel bir sorun bu adamlar nereden kazanacak? Ben de 3 senedir bu işin içindeyim en vasat dönemi şuan.

Şu yorumundan sonra konudaki soruna cevap yt yi ve adsenseyi takip eden bilen biri yazmalı o botu.

Ucuz olsun ucuz 75 lira bot mu olur

Yapay zeka olsun.
Öyle kanal aç, video yap uğraştırmasın.
Bizim yerimize düşünüp, kanal açsın, direkt adsenseye bağlasın, yormasın bizi.

99 TL olmuş haberin yok :)

Ben dedim ona botun bana zerre kazandırmadı ama sen zam peşindesin. Açtığım tüm kanallar kapandı, bağladığım tüm adsenseler 1 saniye sonra kapandı.

Dedim ona botu sen kime satıyorsun ki 75 TL den 99 TL ye çıkarıyorsun. Senin yüzünden adsensem ve kanallardan dolayı 500.000 TL zarar ettim. 4 Yıldır o botu kullanıyorum ve 1 tek lira kazanmadım. Artık bu zamdan dolayı kullanmayı bıraktım. Bakmayın oda artık botu satamıyor diye başka bir site açtı. Yoksa onun hobisi olduğu için açmış yalanlarına gelmeyin.

Yeni açtığı o sistem var ya sistem. Gittim onada para yatırdım, 100 tane farklı video oluşturdum. 100 Kanal yaptım, 100'üde kapandı. Sakın onada bulaşmayın. Bu adam benim ocağıma incir ağıcı dikti.

Benim ettiğim zararlarla ev, araba ve yazlık alırdım. En iyisi arkadaş botunu yapsında onu kullanalım ya. Oh be içime oturmuştu, içimdeki kurtları döktüm.

Gerçi böyle bot yazıyorum diye 100 farklı konu açıldı ama hiç biri yazmadan gitti. Bu arkadaş eğer botu açmazsa kafayı yerim. Arkadaş botu yapsın direk 250.000 TL para göndercem kendine bir ev alsın. Bende şu diğer botçudan kurtulmuş olayım.

Selametle kalın
İmza: Banker Bilo

spam kanal alan partner bulsun

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri