Arkadaşlar uyumadan önce sizlerle paylaşmak istediğim bir konu var.bu forumda bir çok arkadaşın üzerimde çok emeği vardır.açılan bir çok konuyu iyi okur anlar uygularım.çok faydasını gördüklerimde oldu hiç fayda görmediğimde oldu.şimdi son zamanlarda denediğim ve faydasını gördüğüm bir çalışmadan bahsetmek istiyorum.çalışmamın adı SLOW MOTİON (ağır çekim)belki forumda daha önce konusu açılmış olabilir.yüksek çözünürlüklü videoları alıyorum movie makerde ağır çekim yapıyorum kes birleştir vs.özellikle kaza videolarında ve dans videolarında çok güzel ve etkili oluyor.10 saniyelik bir görüntüyü çok rahat 1-2 dakikaya çıkartabiliyorum.dediğim gibi movie makerden yapıyorum bunu.umarım okuyup uygulayan ve en önemlisi faydasını gören olur.
Movie makerde nasıl yapılacağını merak edenler için de açıklayayım çok kolay.movie makeri açıyoruz videomuzu yüklüyoruz düzenleye tıklıyor ve hangi hızda olmasını istiyorsak onu seçebilir yada manuel olarak hız değerleri girebiliyoruz.
Movie makerde nasıl yapılacağını merak edenler için de açıklayayım çok kolay.movie makeri açıyoruz videomuzu yüklüyoruz düzenleye tıklıyor ve hangi hızda olmasını istiyorsak onu seçebilir yada manuel olarak hız değerleri girebiliyoruz.