Yeni bir kategori önerisi

• Kullanıcı kib3La
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

kib3La

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar uyumadan önce sizlerle paylaşmak istediğim bir konu var.bu forumda bir çok arkadaşın üzerimde çok emeği vardır.açılan bir çok konuyu iyi okur anlar uygularım.çok faydasını gördüklerimde oldu hiç fayda görmediğimde oldu.şimdi son zamanlarda denediğim ve faydasını gördüğüm bir çalışmadan bahsetmek istiyorum.çalışmamın adı SLOW MOTİON (ağır çekim)belki forumda daha önce konusu açılmış olabilir.yüksek çözünürlüklü videoları alıyorum movie makerde ağır çekim yapıyorum kes birleştir vs.özellikle kaza videolarında ve dans videolarında çok güzel ve etkili oluyor.10 saniyelik bir görüntüyü çok rahat 1-2 dakikaya çıkartabiliyorum.dediğim gibi movie makerden yapıyorum bunu.umarım okuyup uygulayan ve en önemlisi faydasını gören olur.

Movie makerde nasıl yapılacağını merak edenler için de açıklayayım çok kolay.movie makeri açıyoruz videomuzu yüklüyoruz düzenleye tıklıyor ve hangi hızda olmasını istiyorsak onu seçebilir yada manuel olarak hız değerleri girebiliyoruz.

Belki deneyen bilen vardır ama benim için yeni bir seçenek oldu. Denenebilir çok teşekkürler tavsiye için.

Belki deneyen bilen vardır ama benim için yeni bir seçenek oldu. Denenebilir çok teşekkürler tavsiye için.

rica ederim umarım faydasını görürsün.yakında gol videolarında denemeyi düşünüyorum ağır çekimde goool.bakalım nasıl olacak.

bu videolarda 3. taraf veya telıf olabılrımı acaba

adamlar her şeylerini kendileri yapmış, onlarda olmaz da, eğer normal videoları alıp yavaşlatıp koyarsan, değişik sebeplerden olabilir. Bir tek ses-müzik konusunda emin olabilirsin ki telif veya 3. taraf olmayacaktır. ama görüntü konusunda emin değilim. o derece yavaşlatılmış bir video artık resimlerden ibaretmiş gibi görüneceği için belki telif olmayabilir.

Yalnız bu theslowmoguys'ınTemmuz 2013'te yayınladıkları video 5-6 milyon seyredilmiş ve adamların milyonlarca üyesi var. çuvalla para götürüyorlardır bunlar :D

Ama helal olsun valla...

bende bu slowmotions ısıne gırıcem sonucta normal bır kamera ıle cekılmıs ozgun vıdeo bunlar basındakı ıntroyu kesıp kendım after effects gıbı bır programda ıntro çakarım arkada ses varsa onu temızlerım yapıştır gıtsın goruntuden telıf yıcegnı sanmıyorum zaten ozgun vıdeolar öyle degılmı

bu konuyu bilmiyordum güzel fikir tşkler

attım 50-60 tane yeni çıan slow motion videolarında bakalım ne olcak :)

---------- Mesaj saat 15:50:44 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 15:34:28 civarında gönderildi. ----------

60 videodan 42si 3.taraf eşleşen verdi :) direk botla atmıştım.

güzel paylaşım.. bazı videolarda çok iyi sonuçlar alınabilir :)

Paylaşım için teşekkürler.

Hazır yavaşlatılmış videoları değilde kendimiz yapıp da atarsak sorun olmaz diye düşünüyorum. Arkadaşın bu önerisi ile güzel sonuç elde edilebilinir.

slow motion kendı telefonum ıle yapabılırmıyım ? xperia neo v 720p hd vıdeo çekebılıyor. mumkunmudur böyle birşey eğer olabılırse mükemmel videolar çıkartabılırım

Dostum youtubede aynisi var... Goruntu iyileştirmede yavaşlatma vb... Yayalanaiyorum arada sirada ama sorun şudur bazen reklam çikmiyor...

Arkadaşlar Youtubenin slow motionu gereken yavaşlığı sağlamıyor.profesyonel program kullananlar daha kalıtelı yapabılır ancak ben movie makerde ancak yapabiliyorum.düşük çözünürlükteki videolarda görüntü çok bozuluyor ama yüksek çözünürlüktekiler gayet güzel oluyor.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri