Yeni Bir kazanç yolu için bot yazdırılacaktır.

Selam
Yeni bir kazanç metodur aylık 1000lerce dolar geliri olan bir sistemdir.
Ödeme kanıtları istenildiği kadar verilecektir. sistem gösterdiğinde burdan para kazanılmaz derse , botu yapacak arkadaş diyecek birşeyim yoktur ki , böyle bir ihtimal yoktur.
https://www.ytpara.com/programlama/119440-sosyal-medaya-sitesi-icin-bot-yazdirilacaktir.html
bu konuyu açıp bir arkadaş ile anlaşılmıştır.
gerekirse nicki verilecektir.
Biz bu arkadaşla pek çok işimizi gücümüzü bırakıp sistemimizi kurmaya çalışıyoruz.Macro ile pekçok işimizi halledebiliyoruz
ancak sistemin daha stabil verimli çalışabilmesi için c++ veya başka dilde tam otomatik bir bota ihtiyaçımız vardır.
Bot yazdırılacak arkadaş bizimle beraber yeni bir para kazanma sistemine ortak olacaktır.
bir sistem oluşturabilmesi için o da bizler gibi gerekli sayıda hesap açması ve kurduğumuz sisteme bizler kadar katkı vermesi gerekmektedir.yani bir sistem için 300 kadar hesap oluşturacaksa 100 taneside bu arkadaş açması gerekiyor.
Siteden bir yazıyı alıp başka biryerde spinleyip aynı siteye yapıştırması 10-15 adımlık başka işlemleri yaptırabilmesi gerekmektedir.
beraber çalışamız arkadaşda aranacak özellikler
1.) ketum olması (eğer sisteme yeni birileri alınacaksa karar verir alırız)
ancak kimse ile paylaşmaması.
2) referans verebilmesi daha önce yapdığı projeleri gösterebilmesi
3) forumdan veya başka bir yerden bir güvenilirlik ispatı
4) ingilize bilirse kendi bu sistemde rahat eder.
sistem paravan yollarla özgünümsü içerikleri yükseltme sistemidir. illegal bişey yoktur.

kazanılan paranın ödenmemesi yada ponzi bir sistem değildir.
uzun solukludur. ilerde çok daha büyük meblağlar kazanılacaktır
türkiyede hiçbir spammer bilmez yabancı ülkelerde spam yapanı pek yoktur.
trkiden 500-1000 anca üyesi vardır. dünyada yarım milyon
her ay bi kaç milyon dagitilir bizde alabildiğimiz kadarını almayı hedefliyoruz.
lütfen sistemi öğrenmek amaçlı de sorularla gelmeyin
yapıleciğinizi anlatırsınız ispatlarsınız yaparım dersiniz emek takviminde anlaşırız sonra sistem detaylarına kadar anlatılır

Daha önce kendim için yazdığım facebook hesap açma botu, instagram hesap açma botu, twitter hesap açma botu, instagram like, twitter rt botlarım mevcuttur. Şuan sadece facebook hesap açma botum çalışmaktadır. Hiçbiryerde paylaşmadım çünkü kendim para kazanıyorum hala. Bot yazma konusunda bayağı iyiyim. İlgilenirseniz skype [email protected]

Daha önce kendim için yazdığım facebook hesap açma botu, instagram hesap açma botu, twitter hesap açma botu, instagram like, twitter rt botlarım mevcuttur. Şuan sadece facebook hesap açma botum çalışmaktadır. Hiçbiryerde paylaşmadım çünkü kendim para kazanıyorum hala. Bot yazma konusunda bayağı iyiyim. İlgilenirseniz skype [email protected]

ekledim

---------- Spam Engelliyici 19:01 ---------- Önceki Mesaj 18:01 ----------

evet arkadaşın tezi varmış
her şeyde anlaştık ancak sistem oluşturabilmesi için o da bizler gibi gerekli sayıda hesap açması ve kurduğumuz sisteme bizler kadar katkı vermesi gerekmektedir.yani bir sistem için 300 kadar hesap oluşturacaksa 100 taneside bu arkadaş açması gerekiyor.
bu konuda anlaşamadık
güncel

hocam skype'da bulamadım sizi, beni eklermisiniz? skype: mr_aksoy

Selam
Yeni bir kazanç metodur aylık 1000lerce dolar geliri olan bir sistemdir.
Ödeme kanıtları istenildiği kadar verilecektir. sistem gösterdiğinde burdan para kazanılmaz derse , botu yapacak arkadaş diyecek birşeyim yoktur ki , böyle bir ihtimal yoktur.
https://www.ytpara.com/programlama/119440-sosyal-medaya-sitesi-icin-bot-yazdirilacaktir.html
bu konuyu açıp bir arkadaş ile anlaşılmıştır.
gerekirse nicki verilecektir.
Biz bu arkadaşla pek çok işimizi gücümüzü bırakıp sistemimizi kurmaya çalışıyoruz.Macro ile pekçok işimizi halledebiliyoruz
ancak sistemin daha stabil verimli çalışabilmesi için c++ veya başka dilde tam otomatik bir bota ihtiyaçımız vardır.
Bot yazdırılacak arkadaş bizimle beraber yeni bir para kazanma sistemine ortak olacaktır.
bir sistem oluşturabilmesi için o da bizler gibi gerekli sayıda hesap açması ve kurduğumuz sisteme bizler kadar katkı vermesi gerekmektedir.yani bir sistem için 300 kadar hesap oluşturacaksa 100 taneside bu arkadaş açması gerekiyor.
Siteden bir yazıyı alıp başka biryerde spinleyip aynı siteye yapıştırması 10-15 adımlık başka işlemleri yaptırabilmesi gerekmektedir.
beraber çalışamız arkadaşda aranacak özellikler
1.) ketum olması (eğer sisteme yeni birileri alınacaksa karar verir alırız)
ancak kimse ile paylaşmaması.
2) referans verebilmesi daha önce yapdığı projeleri gösterebilmesi
3) forumdan veya başka bir yerden bir güvenilirlik ispatı
4) ingilize bilirse kendi bu sistemde rahat eder.
sistem paravan yollarla özgünümsü içerikleri yükseltme sistemidir. illegal bişey yoktur.

kazanılan paranın ödenmemesi yada ponzi bir sistem değildir.
uzun solukludur. ilerde çok daha büyük meblağlar kazanılacaktır
türkiyede hiçbir spammer bilmez yabancı ülkelerde spam yapanı pek yoktur.
trkiden 500-1000 anca üyesi vardır. dünyada yarım milyon
her ay bi kaç milyon dagitilir bizde alabildiğimiz kadarını almayı hedefliyoruz.
lütfen sistemi öğrenmek amaçlı de sorularla gelmeyin
yapıleciğinizi anlatırsınız ispatlarsınız yaparım dersiniz emek takviminde anlaşırız sonra sistem detaylarına kadar anlatılır

istek yollandı

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri