Yeni bir özgün kanal projesine başladım. Yorumlarınızı bekliyorum.

• Kullanıcı anlhcylmz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)

anlhcylmz

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar merhaba , beni arkadaşların çoğu bilir spama şiddetle karşıyım. çalıştığım kanalların çoğunun videolarını ben çekmesemde çoğu izin alınmış ve üzeirnde oynanmalar yapilip yüklenmiş videolardı. Bugün yeni bir kanal açtık arkadaşla konumuzda gündemdeki komik olayları ti ye almak. Bu gibi videolar yapacağız umarım tutarda bizde telif korkusu yaşamadan uzun süre ekmek yeriz.
Arkadaşlar abonede olursanız çok mutlu olurum kanal yeni malum abone önemli
Yorumlarınızı bekliyorum.
Teşekkürler..

Anlayamazsınız - Sifoncu Kaan (Trend Avcıları) - YouTube

gercekten super olmus elıne saglık :D bıraz siyasi içerikli replıklerde olursa tutucagına emınım

logo, intro, outro, abone ol butonu hiç bir şey yok video süresi kısa :)
kategori iyi seçilmiş, beğenilmiyorsa bile iyi iş yapıyorsun demektir ;)

bol kazançlar bunlar benim düşüncelerim :)

logo, intro, outro, abone ol butonu hiç bir şey yok video süresi kısa :)
kategori iyi seçilmiş, beğenilmiyorsa bile iyi iş yapıyorsun demektir ;)

bol kazançlar bunlar benim düşüncelerim :)

onları yavaş yavaş oluşturucaz ya aceleye geldi geç saate paylaşmayalim diye hazır konu taze. ÖZgün olduğu için sıkıntı yok ya.

Videolarınızın başına ufak bir intro, sonuna da kanalı tanıtıcı abone olun vs tarzı videolar muhakkak koyun..

Büyümek istiyorsanız da acele etmeyin.. Videolarınız bu şekilde boşa gitmesin.

selamlar

* google a "question mark png" yazıp çıkan işaretlerden birini kanal içi programlama bölümünden filigran olarak ayarlayın. abone kazanımında %100 artış sağlarsınız
* mutlaka after effectsde güzel bir intro hazırlayın ve videolarınızın başına ekleyin videonuzun imzası haline gelsin
* videoların sonuna da lütfen abone olun seklinde bir yazı ekleyebilirsiniz

greenbox studyosu veya prof ekipman kamera ışık vs lazım olursa mutlaka yazın bedavaya sağlarım hepsini özgüne tam destek :)

iyi çalışmalar

Oldukça güzel ama arkadaşların belirttiği gibi logo intro vs hazırlanırsa çok daha iyi olabilir.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri