Yeni Bir Quiz Saçmalığı İle KArşı Karşıyayız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İçinden geçenleri anlıyor , aynen katılıyorum.

Bu dediklerinle, quizin sınırına karşı çıkıyor olman birbiriyle çelişiyor, engel olmasa kimbilir kaç tane sokacaktin, bide utanmadan millete hayvan ve kişiliksiz diyorsun önce kendinize çelişmemeyi öğrenin lütfen,

sende önce okuduğunu anla ondan sonra yorum yap da böyle rezil olma.Ben burda spam yapmaktan yt yi çöplüğe çevirmekten bahsediyorum sen quize çok kanal sokmaktan.Yani ben söylediğimle çelişmiyorum.Ben çok kanal sokmayın demiyorum ben spamı insan gibi yapın diyorum.Düzgünce okuyup anlasaydın sırf tartışma çıkarmak için bu yorumu yazıp rezil olmasaydın olmazdı bunlar.

[MENTION=19316]dizikit[/MENTION] Anlık sinirle konu açma dostum Quiz bizleri bizden daha çok düşünüyor bunu aylar sonra anladım, adamlar boşuna 1. partner olmadı.

bende spamın kalitesini anlamıyorum napıyosunuz kalite olarak altın yaldızlı kapak gümüşlü profil resmi mi koyuyorsunuz? spam işte kardeşim altı üstü bu ne abarttınız böyle

Alemsin Mustafa :D :D

Son düzenleme:
bende spamın kalitesini anlamıyorum napıyosunuz kalite olarak altın yaldızlı kapak gümüşlü profil resmi mi koyuyorsunuz? spam işte kardeşim altı üstü bu ne abarttınız böyle

kaliteli spamdan maksatları kanallara çok video yüklemiyolar, bir iki video yükleyip çok izlenim sağlatmaya çalışıyolar

Bilmeyen adam kaliteli spamı nasıl öğrenecek ? Bende işe ilk girdiğimde funny yazıp botla son 1 haftada atılan videoları bastım kanala...

Aşama aşama.Şimdi tek video mantığı çalışıyorum.

Ha bilip aynı videoyu 150 kere atanlara birşey diyemem :)

Neyi tartışıyosunz siz ya adam gbi bilen birileri açıklama yapsnda kilitleyin sonra bu konuyu

peki tek ya da iki videonun kaliteli spam olduğu kanısına nerden varıyorsunuz? bir tanede olsa 10 tanede olsa afedersiniz b*k her zaman b*ktur kimse çıkıp benimki kaliteli demesin

Son 1 - 2 yıl önce kalite vardı, videolar bizlere ait olmasa bile, özgün çalışmasak bile kalite vardı, kimse kimsenin kanalına ekmeğine yan gözle bakmazdı. Ama şimdi saatlerini harcıyorsun bilgisayar başında, yeri geliyor çocuğunun sorduğu soruya bile cevap veremiyorsun, bazı ev ile ilgili sıkıntıları vs. aksatıyorsun, hepsi ekmek kazanma uğruna elin ş.....z çocuğu geliyor sahte flagı atıyor ve çekip gidiyor. Senin sorunların, sıkıntıların, emeklerin vs. hepsi heba oluyor. Ben dilerim ki Allah'tan en ağır şartlar neyse o getirilsin 200 abone 500 abone 1000 abone neyse o getirilsin ki millet ağır şartlarla uğraşmaktan daha kaliteli paylaşımlar üretmekten milletin kanalına abuk sabuk uyarılar vs. göndermekten vazgeçsin. Bazıları kızabilir kusura bakmayın getirilen tüm ağırlaştırılmış şartlar, daha öncede söylemiştim bu uğurda ev geçindiren, emek harcayan, adam gibi çalışan insanların bedduasıdır.

hocam düşünsene 1000 abone yaptın quize sokacaksın tabi ozaman kadar para kazanmamış olacaksın alternatif adsense bağlayacaksın vs hadi geçtim quize geçtin bağladın bi gün bakmışsın adam flag atmış bu daha kötü olurdu ...

Benim sıkıntım eskiden 1000 izlenim 10 abone de en azından bişey yüklerken daha dikkatli oluyorduk şimdi 1 ay eski bütün dolu boş kanalları alıyorlar adam kapalıya ödüyor diye saçma sağan birsürü şey yükleyecek 10 gün kazandığını kar sanacak sonra kapanma olayları daha çok yaşanacak sonra quiz youtube dan uyarı geldi diyecek en sonunda da kapananları ödemeyecek...

Yani boş kanala kesinlikle karşıyım 1 ay 1000 izlenim 10 abone bence süper olur yani benim görüşüm KISACA Quiz KENDİNE GELLLL

boş kanalları cidden kabul edıyomu ya bıkac yerde okudum hurafe diye düşünmstm 0 izlenimle neden kabul etsn ki ?

bence webmoneyi kaldırsınlar.ondan sonra versinler bi dashboard a 5 kanal.spamcılardan kurtulalım bizde

1 ay sınırı da getirmişler sanırım 1000 izlenim 10 üzeri aboneli kanalı almadı

sanki kendisi yönetmen oturmuş film çekiyo .. yazdıgına bak gece gece küfür ettircek ulan özürlü burdaki herkes spam yapıyo sende dahil. boş boş konuşma
Hocam kahkaha attım :Ddd fakat pcde olsam mesajınızdan dolayı 1 gün uzaklaştırma alırdınız benden :D

●Mobildeyim , Yazım Hataları Olabilir●

вαттυѕαу;1039393' Alıntı:
Hocam kahkaha attım :Ddd fakat pcde olsam mesajınızdan dolayı 1 gün uzaklaştırma alırdınız benden :D

hocam uzaklaştırmayın beni affedin oruç başıma vurdu ondan :D:D:D

вαттυѕαу;1039412' Alıntı:
Estafurullah o nasil söz , yetkili arkadaşlar sana gereken uyarıyı yapmış zaten :D Hayırlı geceler

Tam ödeme öncesi adamı göndermeyin yarın zor geçer :)

mobil mesaj

sende önce okuduğunu anla ondan sonra yorum yap da böyle rezil olma.Ben burda spam yapmaktan yt yi çöplüğe çevirmekten bahsediyorum sen quize çok kanal sokmaktan.Yani ben söylediğimle çelişmiyorum.Ben çok kanal sokmayın demiyorum ben spamı insan gibi yapın diyorum.Düzgünce okuyup anlasaydın sırf tartışma çıkarmak için bu yorumu yazıp rezil olmasaydın olmazdı bunlar.

bak abisi açtığın tüm konuları ve baya bi mesajını okudum, yaşın kücük belli büyük bir ihtimallede sözlükçüsün, sırf konuşmuş olmak için konuşmak yanlıştır, evet tartışmayı severim ama buna değecek insanlarla tartışırım, ben okuduğumu cok iyi anlayabilecek kapasitede bir insanım, şimdi ilk mesajda 10 tane kanaldan bahsediyorsun, sonra youtubeyi çöplüğe cevirmekten bahsediyorsun, ben 2 yılı aşkın süredir bu forumun üyesiyim, yt geçmişim bir 5-6 ay daha öncesine dayanır, toplamda 10 kanalım olmadı benim.

öyle millete hayvan , kişiliksiz diyeceksin sonrada beni rezil olmakla itham edeceksin, başka bir arzun var mı abicim?

bu kafayla ; kendini üstün görmek, bişey bildigini zannetmek, konuşmuş olmak için konuşma huylarına devam edersen , ne ytden nede hayattan hiç bi halt elde edemezsin.

hala bazı şeyleri yanlış anladığımı düşünüyorsan seve seve seni dinlerim ama, inan bana bu forumda inatlaşmak veya tartışmak isteyemeyeceğin bir insanımdır:) [ espri amaçlı yazdım , tehtit vs yoktur.]

forumdaki bazı arkadaşlar biraz daha konuşmasına dikkat etse çok daha iyi olur, kimsenin hukuki yada manevi kişilik haklarına zarar vermeden.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri