katılıyorum 
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Katılıyorum
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
ben daha once basvurdum yanıt gelmedı,dun tekrar basvurdum belıyorum
davetıyene talıp olurum
hocam pm kutunuz dolmuş. webmail adresiniz ve isim soyisim yollayın pmden
Selamlar Dostlar,
Geçen gün BU konudan bir davetiye hediye etmiştim bir arkadaşa. Şimdi yine bir davetiye gelmiş. Yine buradan ihtiyacı olan bir arkadaşıma hediye etmek istiyorum. Fakat önemli bir husus var. Davetiyeyi vereceğim kişinin,
- Ticaret puanına
- Üyelik tarihine
- Daha önceki konu ve mesajlarına
- Güvenilirlik durumuna bakacağım
Kusura bakmayın davet edeceğim kişiyi özenle değerlendirmem gerek. Zira yapacağı bir hatanın bedelini bende öderim.
Davetiyeyi tamamen bir hayır duası için vereceğim ancak orada yapacağı bir hata beni de zor duruma düşürür net söylüyorum böyle bir durumda HAKKIMI HELAL ETMEM
Ayrıca, ihtiyacı olmayan aktif kullanmayacak olanlar lütfen konuya yazmasın. Çünkü gerçekten ekmek yemek için üyeliğe ihtiyacı olanlar var, amacım onlardan birine destek olmak.
Davetiye geldikçe yine bu platformdan dağıtacağım. İlginçtir 2 gün arayla 2 defa davetiye geldi![]()
arkadasa tesekkur ederım,allah razı olsun kendısınden,
daha oncelerı r10 basvurdum fakat olumlu olumsuz yanıt gelmedı,hatta dun basvurdum arada mailleri kontrol edıyordum gelen gıden yok,
bugune kısmetmıs,kendısı vesile oldu,cok sag olasın,
2015in hedıyesı oldu
tabıı bızde bu kıyağın altında kalmayız
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.