Yeni bir saadet zinciri Dikkat!

abimide, şu incir.com dan birileri kandırıp üye oldurmuşlar. neymiş efendim, ürün satacaksın da gelir gelicek.

gittik kendimiz alışverişler yaptık, 800 küsür pu an oldu, gelen para 60 TL civarı. Yok artık diyor insan, siteyi 1000 tl ye aldık, varın siz hesaplayın ne kadar zaman sonra amorte edicek. 2000 liralık pc alsam 100 küsür puan veriyor.

Neymiş efendim 750 TL lik hediye çeki varmış falan filan. Googleye tanıttım siteyi, direk sandboxa düştü, çünkü tüm siteler birbirinin aynısı kopyası. Sadece domain adı farklı.

Saçmalıktan başka bişi değil. Kendi dükkanın varsa, gerçekte buradan ürünler getirip satarsan, 2 taraflı kâr elde edersin başka bir türlü kâr mar elde edemezsin. Günlük 10 - 15 satış yaptırman lazım onlarda 100 lira üstü. O kadar çevrem olsa zaten, iş yeri açarım.

Bu saadet zincirlerinden nefret etmeye başladım. O ondan kazanıyor, o başkasına satış yaptırmaya çalışıyor, satış yapamayan 1000 lerce kişi, verdiği 1000 liraya acıyor, çünkü sattıracak çevresi yok, ama milleti kandırıyorlar, kandıran ise onu alan kişiler

Hocam bide adam bizi Mega ya davet ediyor Pc acmasını bilmiyor hakkikaten abartmıyorum benim bu şekilde tanıdıklarım var.

Ya bu işler hikaye beyler. geçenlerde de konusu geçmişti, çok sevdiğim bir abim demeyimde aile dostumuz vardı. Adamı birisi işin içine çekmiş. Bu adam hayatında bir facebook'a giriyor, birde dizi falan izliyor. Adama 2500 TL ye internet sitesi satmışlar. Sınırsız bandwidth demişler. Şimdi bunlarda körü körüne bağlanma gibi bir şey var. Yani adam para yatırmış ya, onu savunarak umudunu yitirmek istemiyor. Çünkü savunmasa dolandırıldığını anlayacak. Beyin bu yüzden kötüye götürmemek için tüm şeyleri reddediyor.

Abi dedim sen biliyormusun o sınırsız bandwidth ne demek ya.. Bana herşey sınırsız işte, yurt dışında bu hizmet daha pahalıymış diyor. Dedim nah sınırsız. Öyle bir dünya yok. Ben 15 yıldır bu işin içindeyim.. Adam nerdeyse benim bilgimi sorgulamaya kalkıştı. ki bu adamın TV sinden tut bilgisayarına kadar almaya yanında beni götürdü :) Çünkü konferanslarda boşuna toplanmıyorlar. İlk cümleleri size inanmayacaklar, size dolandırıcı diyecekler diye bunları uyarıyorlar. Baştan söylüyorlar ki, beyinleri bunları reddetsin. Çünkü onlar dolandırıcı değil onlar MEGAAA...

Bu işten anlayıp giren adamlar da zamanında girdiler zaten bu işe. Sosyal medyayı iyi kullandılar, online sunumları iyi kullandılar köşeyi döndüler. Ama çok düşman edindiler, kazandıkları paradaların tamamında başkalarının gözleri var. Düşünsene ben ayda 10.000$ kazanıyorum, birisini üye yapıyorum. Adam diyor ki bu adam 10000$ kazanıyor bende kazanmalıyım. Yada bu adam bile kazanıyor ben de kazanabilirim. Sonra sonuç hüsran...

Siz siz olun bu işlere girmeyin. Gidin eğitim alın, gidin ingilizce,ispanyolca hatta japonca öğrenin hayat boyu bunlar size para kazandırır. Ha illaki abi ben paramı çöpe atıcam bende para çok diyorsanız; Gidin forex oynayın en azından kazanma ihtimalinizde var.

Evet hocam birde sunumlarda ters pskiloji yapıyorlar ve insanları çok kolay kandırıyorlar.Sakın kimseye sormayın bu işin ne olduğunu onlar size kandırıyor diyecekler diyolar kandırıyorlar ve sizin dediğiniz gibi para verdikten sonra onlara körü körünü bağlanıyorlar.

Ya bu işler hikaye beyler. geçenlerde de konusu geçmişti, çok sevdiğim bir abim demeyimde aile dostumuz vardı. Adamı birisi işin içine çekmiş. Bu adam hayatında bir facebook'a giriyor, birde dizi falan izliyor. Adama 2500 TL ye internet sitesi satmışlar. Sınırsız bandwidth demişler. Şimdi bunlarda körü körüne bağlanma gibi bir şey var. Yani adam para yatırmış ya, onu savunarak umudunu yitirmek istemiyor. Çünkü savunmasa dolandırıldığını anlayacak. Beyin bu yüzden kötüye götürmemek için tüm şeyleri reddediyor.

Abi dedim sen biliyormusun o sınırsız bandwidth ne demek ya.. Bana herşey sınırsız işte, yurt dışında bu hizmet daha pahalıymış diyor. Dedim nah sınırsız. Öyle bir dünya yok. Ben 15 yıldır bu işin içindeyim.. Adam nerdeyse benim bilgimi sorgulamaya kalkıştı. ki bu adamın TV sinden tut bilgisayarına kadar almaya yanında beni götürdü :) Çünkü konferanslarda boşuna toplanmıyorlar. İlk cümleleri size inanmayacaklar, size dolandırıcı diyecekler diye bunları uyarıyorlar. Baştan söylüyorlar ki, beyinleri bunları reddetsin. Çünkü onlar dolandırıcı değil onlar MEGAAA...

Bu işten anlayıp giren adamlar da zamanında girdiler zaten bu işe. Sosyal medyayı iyi kullandılar, online sunumları iyi kullandılar köşeyi döndüler. Ama çok düşman edindiler, kazandıkları paradaların tamamında başkalarının gözleri var. Düşünsene ben ayda 10.000$ kazanıyorum, birisini üye yapıyorum. Adam diyor ki bu adam 10000$ kazanıyor bende kazanmalıyım. Yada bu adam bile kazanıyor ben de kazanabilirim. Sonra sonuç hüsran...

Siz siz olun bu işlere girmeyin. Gidin eğitim alın, gidin ingilizce,ispanyolca hatta japonca öğrenin hayat boyu bunlar size para kazandırır. Ha illaki abi ben paramı çöpe atıcam bende para çok diyorsanız; Gidin forex oynayın en azından kazanma ihtimalinizde var.

Hocam anlattığınız olayların aynısı benim içinde geçerli.Pc ye program yüklemeyi bilmeyen adam , facebook çalmayı biliyormusun diyen adamlar Megaya girince Bilgisayar Mühendisi olduğunu zannediyor :D

şu anda buna benzer bir reklama bakıyorum.bunlarda 5gr kafa yok.

konuşmadaki malum isim benim :D salak da bana sayın diye isim soyismi söyleyerek hitab ediyor :D
Created by Camtasia Studio 6
bu da palavralarının oldugu video

şu anda buna benzer bir reklama bakıyorum.bunlarda 5gr kafa yok.

konuşmadaki malum isim benim :D salak da bana sayın diye isim soyismi söyleyerek hitab ediyor :D
Created by Camtasia Studio 6
bu da palavralarının oldugu video

Palavraların olduğu video'da konuşan kişi Metin NİTİM'dir. 2009 yılında lifeplus ile işe başlayıp sonrasında Success Group ve bir çok network firması insanlara sözüm ona para kazandıran şahıs. Demek ki son firması Deparline imiş. Benden söylemesi uzak durun. (Not: 2011 yılında 6-7 ay uğraşmış ve para kaybetmiş biri olarak söylüyorum :) )

genelde 16-20 yaş arası düşüyo tuzağa çok arkadaşım düştü banada çok davet geldi onlardan ama yemezler :) bi tanesinin hakkını yemiyim e-ticaret sitesi veriyo akraban tanıdık alışveriş yaptıkça sana pay bırakıyo bi o sistem güzel ama tabi onda da altına adam alırsan ondan da komisyon alıyosun o da bi zincir

O zİNCİR :)
Forumda da bayağı bi giren oldu o işe ama şuan ne durumdalar bilmiyorum.

Geçenlerde okulumdan eski bir arkadaşım hiç yazmayan adam yazdı naber felan diye konuşma bu konulara geldi diyor gel bir kafede oturalım anlatayım sana işi. Web sitesi açmış adam facebook hesabından her dakika sitesini paylaşıyor sanırsın sitesi dünya markası :D Girip bakıyorum siteye wordpresi ilk kurdugunda verilen tema bile daha güzel siteden.

Bunlar birde motivasyon konuşmalarınada çöktüler. Motivasyon konuşmalarını seven birisiyim ama bunlar bu konuşmaları kullanmaya başladıklarından beri artık midem bulanıyor motivasyon konuşmalarından. Bizler internetin dibinde yaşıyoruz neyin ne olduğunu çok iyi biliyoruz. Şimdi hiç pazara gitmeyen ve salatalık almayan bir adamın evine gelip kapısına gelip çok met ederek salatalık satıyoruz kilosu 12TL dersen o adam arada derede kalır o salatalığı alır neden çünkü pazara çıkmadı ve fiyatını bilmiyor.

Bunlarda genelde üniversiteli ama dünyadan internetten bir haber olan interneti sadece facebookta sohbet ederek geçiren ve kısa yoldan hemen en lüks arabaya binip en güzel otellerde yaşayıp oralardan fotoğraflar paylaşıp ailesini ve çevresini şaşırtmak isteyen gençler ile 35-40 yaşlarında biraz parası olan internetten anlamayan yada interneti yine facebook yada sohbet sitelerinde geçiren insanları avlıyor.

Zaten bizim gibilere denk geldiklerinde terlerler, terletiriz.

Geçenlerde okulumdan eski bir arkadaşım hiç yazmayan adam yazdı naber felan diye konuşma bu konulara geldi diyor gel bir kafede oturalım anlatayım sana işi. Web sitesi açmış adam facebook hesabından her dakika sitesini paylaşıyor sanırsın sitesi dünya markası :D Girip bakıyorum siteye wordpresi ilk kurdugunda verilen tema bile daha güzel siteden.

Bunlar birde motivasyon konuşmalarınada çöktüler. Motivasyon konuşmalarını seven birisiyim ama bunlar bu konuşmaları kullanmaya başladıklarından beri artık midem bulanıyor motivasyon konuşmalarından. Bizler internetin dibinde yaşıyoruz neyin ne olduğunu çok iyi biliyoruz. Şimdi hiç pazara gitmeyen ve salatalık almayan bir adamın evine gelip kapısına gelip çok met ederek salatalık satıyoruz kilosu 12TL dersen o adam arada derede kalır o salatalığı alır neden çünkü pazara çıkmadı ve fiyatını bilmiyor.

Bunlarda genelde üniversiteli ama dünyadan internetten bir haber olan interneti sadece facebookta sohbet ederek geçiren ve kısa yoldan hemen en lüks arabaya binip en güzel otellerde yaşayıp oralardan fotoğraflar paylaşıp ailesini ve çevresini şaşırtmak isteyen gençler ile 35-40 yaşlarında biraz parası olan internetten anlamayan yada interneti yine facebook yada sohbet sitelerinde geçiren insanları avlıyor.

Zaten bizim gibilere denk geldiklerinde terlerler, terletiriz.

Hocam bunların başları var hakkikaten para kazananları onlar her hafta başka bi ülkeden fotoğraf paylaşıyorlar , oteller , lüks lokantalar , pahalı arabalar vs... bunları görenlerde ben neden bu şekilde yaşamıyayım diyerek atlıyor ama atlayış o atlayış sonra elinde patlıyor :D

bunlar sadece mega değil ki :)

Mega Holding
herbalife
avon
vb
vb

bir bitmediler..

Bu Forever Living baya eskidir.
Bende 3-4 sene önce gazetede iş ilanı bakarken denk gelmiştim.
İlanda pazarlama işi olduğu falan yazmıyordu.
Şirketimizde çalışacak eleman aranıyor falan diye yazıyordu.
Bende atladım tabi lapin gibi takım elbiseyi çektim üstüme gittim sazan gibi . Neyse ondan sonra gidince tabi hayal kırıklığı. Bi daha da gitmedim.

Yılmaz Erdoğan'ın Neşeli Hayat filmi vardı hani. Orda konu edilen firmadır aynı zamanda bu. Bir zamanlar ürünleri yasaklanmıştı falan faaliyeti durdurmuştular sonra tekrar başladılar nasıl olduysa.

Beni de zamaninda liseden bir arkadas cagirdi gel biseyler icelim sana super bir isten bahsetcem diye gittim yaninda birisi vardi anlatmaya basladi zaten mega nin ne halt oldugunu biliyodum neyse sunumu yapti bu bende kirmadan cevabimi verdim neyse arkadas sonradan ariyo ya lutfen gel cok sey kaciriyosun iste presenter gelicek haftasonu herseyi anlatcak sana bayagi rutbeli kisiler dedi bende tamam ulan dedim bunu sen istedin gittim haftasonu bi cafeye 3 kisi takim elbiseli felan bide arkadas oturdum bir basladim saymaya yaklasik yarim saatte hepsini g..t ettim bunlar kalakaldilar hepsi teker teker kalkti masadan bi daha da kimse aramadi..

Hocam bunların başları var hakkikaten para kazananları onlar her hafta başka bi ülkeden fotoğraf paylaşıyorlar , oteller , lüks lokantalar , pahalı arabalar vs... bunları görenlerde ben neden bu şekilde yaşamıyayım diyerek atlıyor ama atlayış o atlayış sonra elinde patlıyor :D

green box kullanıp arkaya görüntü ekliyorlardır:D:D

---------- Spam Engelliyici 18:30 ---------- Önceki Mesaj 18:28 ----------

bunlar sadece mega değil ki :)

Mega Holding
herbalife
avon
vb
vb

bir bitmediler..

sen olayı çok yanlıs degerlendiriyorsun bence avonu katmamak gerekir:D avonda en azından iyi kötü elle tutulur gözle görülür bişey var:D

dolandırıcılıkda öyle basit değil artık teferruatlı çalışıyorlar maalesef

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri