Yeni bir Youtube mi Geliyor?

ByHergeLe

Kayıtlı Üye
Son zamanda facebook adını çok duyar oldum. Facebook yavaş yavaş bu işe girecege benziyor, ki bana kalırsa bu işe yapsa yapsa facebook yapabilir. Siz ne düşünüyosunuz arkadaşlar yeni bir ekmek kapısı çıkabilirmi?

şuanki facebook watch hali youtubenin ilk halinden hallice :D

https://www.webtekno.com/facebook-muzik-klipleri-yayinlama-h96672.html

Son düzenleme:
Mark Zuckerberg de vizyon yok.Facebook üye olunmadan kullanılmıyor ama youtube kullanılıyor.. O yüzden youtube candır. Car crush funny :)

Son düzenleme:
Yani hali hazırda zaten bu işe girmiş ve para kazananlar mevcut ama yeterli teşvik yok.

Facebokun yanlışı para dagıtmasını çok sevmiyor hep kendine çalışıyor. İlerki zamanlarda google gibi payın büyük bölümünü içerik oluşturucuya bırakırsa patlayabilir bence

Facebook üye olunmadan kullanılmıyor ama youtube kullanılıyor.. O yüzden youtube candır. Car crush funny :)

facebook watch kullanılabiliyor. Teması youtubenin ilk halinden farksız görünüyo şuanda. Daha çok yolu var gibi :D

Arkdasin dedigi gibi icerik olusturuculara para vermezsen yerinde sayarsin. İnstagram'dada ayni olayi yapiyor. Butun reklam gelirini kendine aldigi icin igtv gibi olusumu fısladı. Gelir dagilimi yaparsa facebook degilde igtv'yi patlatabilir. Oyle birsey diyorlardi neoldu igtv para kazanma bu arada😅

Face kullanıcılara yayın geliri dağıtacak diye 2-3 senedir söyleniyor.
Hali hazırda yayıncılara para veriyor ama çok az bir miktar.
Youtube gibi kendi özel tabanlı video oynatıcısını kurup yayıncıya daha çok para vermesi lazım.
Zamanında bende Face gelirse yt'ye rakip olur diye düşünüyordum ama şu anda rakip değil normal bir Video platformu bile olamaz.

facebook degilde,instagram tarafından daha umutluyum ben.bi süredir instagram tarafınada para kazanma gelecek deniyor zaten.ben facebookda video izlemem ama günün yarısında instagramda ve tiktokda video izliyorum :D

Youtube rakip çok komik olmuş :)) Facebook, Instagramı satın almasa şuan oturmuş köşede ağlıyordu.

İnsanların alışkanlıklarını değiştirmek çok zordur, tabuları yıkmak gibidir. Kaldı ki Facebook un eski popülerliği kalmadı.

Ek olarak tüm sosyal medyaların bir adamın tekelinde olması bizim için asla bir avantaj teşkil etmez.

Vietnamlilari goruyorum , face kazanclarini paylasiyorlar , 10K dan 20K ya kadar alanlar var spamdan :) Mark daha vietnamlilari tanimiyor :))

Efsaneler bir defa doğar :) youtube ilk halini bilenler bilir efsanede telif denen bir şey yoktu :) o dönemlerde bir Youtube birde Justintv bilirdik ve efsaneydi, facebook şimdi 10 saniye telifli müzik at anında siliyor, spotifydan müzik açınca yayınını kapatıyor. Bana kalırsa hiç bir platform Youtube gibi olmaz ancak taklitleri istisna.

5 yıl öncede aynı şeyi yazmıştım galiba, hiçbirşey değişmedi , 5 yıl sonrada aynı şeyi yazarım büyük ihtimal. ilk önce adam gibi video player yapsın. sonra izlesene.com a rakip olur belki.
ayrıca video izleme arayüzüde berbat.

Son düzenleme:
arayüzü çok kötü bir şey aradığımızda bile bulmak zor facede
talep olur ama youtube n yerini alması şu şartlarda çok zor

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri