Yeni Çalışma Kanalım

• Kullanıcı kkundakci
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)

kkundakci

Yasaklanmış
Selamlar arkadaşlar,

İki üç gündür forumdaki bir kaç değerli dostlarımızdan bilgi transferi yapmaktayım.
Ve size şunu söyleyebilirim. Evet daha kazanmaya başlamadım. Ancak dün akşam başladığım spor kanalımın sizlere izlenimi göstereyim. Sadece 5 video attım. Tıklamada almış ama kazanç getirecek cinsten değil. Önemli olan burada olan bilgilerle ve düzgün çalışıldığında nasıl sonuçlar alabildiğinizin götergesidir. Acelem yok bundan bir ay sonrada kazansam ne farkedicek. Öenmli olan kanalın popularitesinin artması.

SONUÇ OLARAK NE YAPTIM !!!

Videolarımı girdim. Düzgün bir anahtar kelime çalışması ve ufak resim eklemesi ve seo yapımıdır. Bunun dışında bir şey yapmadım. Adsense resmi aşağıdaki gibidir. Arkadaşlar sadece ve sadece sabırlı olun. Ve günlük yüklemelerinizi yapınız.

İyi Çalışmalar.
nblkq.jpg

dün açtığın kanalında en çok izlenen videon kaç izlendi mesela ? 100'ü bulan var mı, bende pek olmuyor.

dün açtığın kanalında en çok izlenen videon kaç izlendi mesela ? 100'ü bulan var mı, bende pek olmuyor.

Hayır şuanda yok. 100 üstü görmedim. 5 tane video var ve izlenim sayısı toplamda 35-40. Dediğim gibi sadece sabır. Zamanla her şey düzelecek önemli olan doğru iş yapmak. Emin ol sende başarılı olursun

nl75q.jpg

Sanırım bir yerlerde hatam var tam kestiremedim. 21 Mayısta tek kanal iile tekrartan başladım. Bi hatam varmıdır ? Sadece kanalım spor üzerine. Bir kaç arkadaş bilmektedir. Genel olarak spor dalları üzerine bir kanaldır. Farklı bir uygulamamı yapmam gerekli. Niche kelime çıkartmam benim ne kadar yararıma olur . Öneri ve fikirlerinizi bekliyorum

Birtane spor kanali açtim 20-30 video yükledim 2-3 günde, hiçbirini para aktif edemedim :) kanali sildim

Ben diyorum zaten, bende bir problem var :) yada ronaldinho sadece benim kanalda çalim atamiyor :)

Ben diyorum zaten, bende bir problem var :) yada ronaldinho sadece benim kanalda çalim atamiyor :)

Futbol olduğunu belirtmedim. Özellikle. Bütün spor dalları dedim. Furbol en fazla 1-2 vardır. Gerisi tün spor branşları

---------- Mesaj saat 14:16:54 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 14:09:32 civarında gönderildi. ----------

Evet arkadaşlar konuyu fazla dağıtmayayım. Sizce bu izlenim ve tıklamalarda azlık yada gariplik olması durumu normalmidir ? Bence normal gibi duruyor. Yeni kanal olduğu için diye tahmin ediyorum. Varsa eklemek istedikleriniz sizlerden yorumlarınızı bekliyorum

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri