Yeni çıkan onaylama hakkında.

• Kullanıcı Ati00
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)

Ati00

Kayıtlı Üye
Youtubede ilerlemeye doğru yol alıyordum.25 tane kanal açtım 17 sine video attım öbür gün (profili oluşturmadığım) diğer kanallar giriş yaptığımda telefon onayı istiyor.Halbuki telefon onayını açarken yapmıştım 1,2 gün içinde profil oluşturmadığım için olabilir mi ? Yardımlarınızı bekliyorum , iyi forumlar :)

yeni çıkan onaylama derken neyi kastettiniz hocam?

Önceden karşıma çıkmıyorduda profilini düzeltmediğim kanala tekrar girdiğimde telefon onay bölümü , onu kastettim.

tam acik yazmamissin ama anladigim kadari ile kanallarin patlamis
youtube.com/kanaladresi olarak dene, kapandiysa kirmizi uyari mesaji gorursun

hesabınızın güvende olduğunu ispatlamak için telefon onayı gerekiyo diyo hatta 4-5 ayda bir bu uyarı gelebilir diyo bana sürekli geliyo her kanalımda telefon numaramın son 2 hanesi görünüyo kodu gönder diyorum giriyorum sorun yok

ben kanallarımın hepsine aynı türkiyede olan cep numarayı girsem olurmu?

ayrıca iş ortağı doğrula kısmına hiç basmadım doğrulamadan ödemede aldım hiç bir şey olmadı? doğrulamayınca ne oluyor?

2 türlü doğrulama var :
birisi gmail doğrulaması bu öncelikle şart..kendi telefonundan ne yazıkkı sesli ve sms olarak 8,9 tane doğrulayabilirsin .peki yeni açaçcağın kanallarını nasıl yapacaksın hepsine yetmiyor maalesef....
diğeri yt iş ortağı doğrulaması bunu doğrulamak şart değil..sadece 15 dk üzeri video yüklersen gerekir diğer türlü gerek yok zaten...ödemede sıkıntı olmaz zaten yt doğrulaması yapmazsan bile.

Hocam , onlara telefon ve e-mail eklemedim.Ki daha profillerini oluşturmadım.Büyük olasılıkla dediğiniz gibidir.Teşekkür ediyorum hepinize.Yeni kanal açacağız artık iyiki video atmadık :)

kanalların patlamış hocam yenisini açmaya başla benimde geçen gitti 5 kanalım birden.

telefon onayı istiyorsa kanalların kapanmış hocam hiç boşuna onaylatma.

bu onaylama eskidende vardı fakat youtube bu aralar daha sıkı sıkıya izliyor güvenliği arttırdı özellikle reklamlar türkideye açıldı diye güvenliği en üst düzeye çıkarmaya çalışıyor.

Sağolun o zaman , neyse ki birşey kaybetmedik.Siz patladı , tel onayı istiyor dediniz ya.Benimde 4-5 kanalım patlamıştı.Fakat bu başka bir tel onayı istiyor.Yani patladığını sanmıyorum spam vs hiç bi video atmamıştım.Herhalde tekrardan doğrulama yapın demek istiyor youtubemiz.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri